Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 12:17)
koki dydi geriausia nustatyt fotkei, kad det pvz cia ar kitur  nete? blush2.gif koki jus dedat? ax.gif

as dedu mazdaug tokia, kad trumpoji krastine butu apie 500 ... o ilgoji apie 700... (cia jei foto horizontali...)

manp programoj yra toks plug-inas, kuris automatiskai foto sumazina iki 25 procentu dydzio ir ja pasharpina... tai dazniausiai ir nebereik jos mazint daugiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 sausio 2009 - 12:22
Labos smile.gif

aš foto peržiūriu per Windows Picture and Fax Viewer arba ACDSee QuickViewer. O PS tik korekcijai.

Armanos foto su rogutėm nereali, bet roguėk kažkokios keistos tampa.... Saulės pūgos korekcijoi jos realiausios, Peperoni irgi panašios į realų daiktą smile.gif

Reikia eit pafotkint ką nors balto, kol saulė šviečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 08, 12:12)
Man labai patinka tavo padaryta korekcija, o to atspalvio aš nepasigendu schmoll.gif .

supratau... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 13:17)
koki dydi geriausia nustatyt fotkei, kad det pvz cia ar kitur  nete? blush2.gif koki jus dedat? ax.gif

Aš tai ten rašau kokį 350 ax.gif gal galima ir daugiau šiek tiek rašyti, reik pasibandyt kokios gaunasi
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 12:30)
Tai ar parasysit kuri/is, per ka jus fotkes savo apziurinejat kompe?????

as ziuriu fotkes su Windows Picture and Fax Viewer
Atsakyti
Bandau deti savo ND blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

jauciu vel sakysit, kur as fokusa matau doh.gif bet as matau, tik cia sukelus antra nuo trecios mazai kuo skiriasi doh.gif
Atsakyti
Uogiene - idek siek tiek didesnes foto wink.gif nes 2 ir 3 tikrai sunku atskirt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 08, 13:34)
Bandau deti savo ND  blush2.gif

jauciu vel sakysit, kur as fokusa matau  doh.gif bet as matau, tik cia sukelus antra nuo trecios mazai kuo skiriasi  doh.gif

antroje ir tresioje labai mazi skirtumai, kurie matosi pagal pirmo buteliuko isplaukima, o fokusas gal nusokes i raudona stala...
Atsakyti

oj gausiu bart uz tokias foto doh.gif

bukit geros, pasakyki, ar matot skirtuma blush2.gif nu as matau biggrin.gif
ir greit istrinsiu foto blush2.gif

Aciu jums 4u.gif
bet as dar bandysiu bandysiu, kol gausiu rezultata geresni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 08 sausio 2009 - 12:56
Negausi negausi biggrin.gif pirmas 2 uzskaitau biggrin.gif trecia reiks perfotkint, nes tikrai fokusas ant stalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 sausio 2009 - 12:52
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 08, 12:34)
Bandau deti savo ND  blush2.gif

jauciu vel sakysit, kur as fokusa matau  doh.gif bet as matau, tik cia sukelus antra nuo trecios mazai kuo skiriasi  doh.gif

neblogai mirksiukas.gif 1 ir 2 thumbup.gif o va trecias nelabai ax.gif bet su treciu daug kas vargo, kiek pamenu tongue.gif tame tarpe ir as tongue.gif
vis tiek saunuole thumbup.gif

buvau lauke biggrin.gif susalau, sustyrau ir dar itariu fotkiu nieko nesigaus tongue.gif ale bent grynas oras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 sausio 2009 - 13:04
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 13:03)
neblogai mirksiukas.gif 1 ir 2  thumbup.gif o va trecias nelabai ax.gif  bet su treciu daug kas vargo, kiek pamenu tongue.gif tame tarpe ir as tongue.gif
vis tiek saunuole thumbup.gif

buvau lauke biggrin.gif susalau, sustyrau ir dar itariu fotkiu nieko nesigaus tongue.gif  ale bent grynas oras lotuliukas.gif

aciu blush2.gif
gausis gausis, lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti