nu negali visiems patikt
noriu lengvai nusikeikt : nu nesigauna nesuprantu viska darau pazodziu ir gal kuri turi olympusa?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai ) namuos, tai niekam nedaejo
------------------
------------------
as net i saldytuva nulekiau pasiziureti, bet pasirodo tik rudi.
Peperoni labai labai tavo nuotrauka.
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 11:48)
labai aciu uz paaiskinima kaip padaryt kelias foto i viena. labai dziaugiuos, nes niekur neradau o ci apamaciau,kad tu padarei ir norejau klaust, o tu pati supratai,kad as prasiau aciu didelis
Nėr už ką
Peperoni, niekur neik...be tavęs čia bus liūdna
QUOTE(liamuna @ 2009 01 11, 11:33)
as net i saldytuva nulekiau pasiziureti, bet pasirodo tik rudi.
as irgi neturiu bet radau vaiko delione visiskai balta
QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 11:36)
o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?
per didelis gal?as jau nzn kiek isbandziau dabar radau kad sufokusuoja baltame fone balta ir net jau ismokau custom padaryt balta lapa bet nufotkinus jis gaunasi i ruzavuma,jei uzdedu lempute tada gaunasi i geltonuma jei auto i zaluma ziodziu suds
o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?
matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok
Fokusuot rankiniu budu
Stikline - reiks spet per visur
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 11:41)
matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 11:43)
jo, isjungiau auto tai gavosi, bet mtyt nelabai moku rankiniu fokusuot, tai biski issiplaukes vaizdas. tuoj ikelsiu kas gavos.
Labas rytas,
As siandien bandysiu atsiskaityti ND
Auto WB
Su svieciancia lempute
Ir Custom WB
As siandien bandysiu atsiskaityti ND
Auto WB
Su svieciancia lempute
Ir Custom WB
Armana -
Pasific - reiks perdaryt... kai fokusuoji rankiniu - vistiek turi mirkset lempues, kai susifokusuoja....
Pasific - reiks perdaryt... kai fokusuoji rankiniu - vistiek turi mirkset lempues, kai susifokusuoja....