nu negali visiems patikt

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai
) namuos, tai niekam nedaejo 
------------------

------------------
as net i saldytuva nulekiau pasiziureti, bet pasirodo tik rudi.

Peperoni labai labai

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 11:48)
labai aciu uz paaiskinima kaip padaryt kelias foto i viena. labai dziaugiuos, nes niekur neradau
o ci apamaciau,kad tu padarei ir norejau klaust, o tu pati supratai,kad as prasiau
aciu didelis 

Nėr už ką

Peperoni, niekur neik...be tavęs čia bus liūdna

QUOTE(liamuna @ 2009 01 11, 11:33)

QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 11:36)
o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?
per didelis gal?as jau nzn kiek isbandziau dabar radau kad sufokusuoja baltame fone balta ir net jau ismokau custom padaryt balta lapa bet nufotkinus jis gaunasi i ruzavuma,jei uzdedu lempute tada gaunasi i geltonuma jei auto i zaluma

o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?
matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok

Fokusuot rankiniu budu

Stikline -

QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 11:41)
matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok 

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 11:43)
jo, isjungiau auto tai gavosi, bet mtyt nelabai moku rankiniu fokusuot, tai biski issiplaukes vaizdas. tuoj ikelsiu kas gavos.
Labas rytas,
As siandien bandysiu atsiskaityti ND
Auto WB

Su svieciancia lempute

Ir Custom WB
As siandien bandysiu atsiskaityti ND

Auto WB

Su svieciancia lempute

Ir Custom WB

Armana -
Pasific - reiks perdaryt...
kai fokusuoji rankiniu - vistiek turi mirkset lempues, kai susifokusuoja....

Pasific - reiks perdaryt...