Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu negali visiems patikt biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif noriu lengvai nusikeikt bash.gif: nu nesigauna nesuprantu viska darau pazodziu ir schmoll.gif gal kuri turi olympusa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai biggrin.gif ) namuos, tai niekam nedaejo hihihi.gif
------------------

as net i saldytuva nulekiau pasiziureti, bet pasirodo tik rudi. hihihi.gif

Peperoni labai labai wub.gif tavo nuotrauka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 11:48)
labai aciu uz paaiskinima kaip padaryt kelias foto i viena. labai dziaugiuos, nes niekur neradau  doh.gif o ci apamaciau,kad tu padarei ir norejau klaust, o tu pati supratai,kad as prasiau  mirksiukas.gif aciu didelis  bigsmile.gif

Nėr už ką smile.gif

Peperoni, niekur neik...be tavęs čia bus liūdna 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 11, 11:33)
as net i saldytuva nulekiau pasiziureti, bet pasirodo tik rudi. hihihi.gif

schmoll.gif as irgi neturiu bet radau vaiko delione visiskai balta lotuliukas.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 11:36)
o as pastaciau balta puoduka baltam fone ir man nesufokusuoja, matyt per daug baltos spalvos, neranda kur sufokusuot. ka daryt dabar?

per didelis gal?as jau nzn kiek isbandziau dabar radau kad sufokusuoja baltame fone balta ir net jau ismokau custom padaryt balta lapa bet nufotkinus jis gaunasi i ruzavuma,jei uzdedu lempute tada gaunasi i geltonuma jei auto i zaluma doh.gif ziodziu suds doh.gif schmoll.gif
Atsakyti

matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok 4u.gif
Atsakyti

Fokusuot rankiniu budu wink.gif

Stikline - biggrin.gif reiks spet per visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 11:41)
matomai objektyvas nustatytas ant AUTO FOCUS ? perkelt ant MANUAL ir tada fokusuok  4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 11:43)
Fokusuot rankiniu budu wink.gif
Stikline -  biggrin.gif  reiks spet per visur  biggrin.gif

jo, isjungiau auto tai gavosi, bet mtyt nelabai moku rankiniu fokusuot, tai biski issiplaukes vaizdas. tuoj ikelsiu kas gavos.
Atsakyti
Labas rytas,
As siandien bandysiu atsiskaityti ND karsta.gif

Auto WB
user posted image

Su svieciancia lempute
user posted image

Ir Custom WB
user posted image
Atsakyti
nu nesamone gavos doh.gif doh.gif

1. WB auto
user posted image

2. su lempute
user posted image

3. su saule
user posted image

4. custom
user posted image
Atsakyti
Armana - thumbup.gif

Pasific - reiks perdaryt... ax.gif kai fokusuoji rankiniu - vistiek turi mirkset lempues, kai susifokusuoja.... ax.gif
Atsakyti