Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peperoni pakartosiu vistik ND nes manau, kad pavyko si kart bigsmile.gif tik matos, kad rankos dreba ... tingejau stova traukti biggrin.gif

auto wb

user posted image

lempute

user posted image

costum wb

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 21:17)
Lygtais kažkam reikėjo papasakot kaip kelias foto sukelt į vieną lapą  su PS?  g.gif  ar man vaidenasi?  biggrin.gif  Na papasakosiu vistiek, gal kam pravers.

Sorry už eterio teršimą...esu visiškai blaiva dar  lotuliukas.gif

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
o pas mane PS pradejo nebeatsidarinet,tik bandau atidaryt nuotrauka ir issijungia PS doh.gif idomu kas cia nutiko ? g.gif negi reix kita siustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:17)
Sorry už eterio teršimą...esu visiškai blaiva dar  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif manau, kad daug kam pravers thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 10, 20:17)
valio   thumbup.gif ryt dar pabandysiu prie nat. apsviet. o gal jei geras apsvietimas naturaliai,tai nereikia tada daug demesio kreipti i wb ? g.gif cia as tokias naivias isvadas bandau isvedziot  biggrin.gif  blush2.gif
su auto balciausias baltumas pagal mane  rolleyes.gif

biggrin.gif kai geras a[svietimas, fotikas tikrai maziau grybauja drinks_cheers.gif nzn, kaip kitos, bet as beveik visada dabar naudoju custom wb.... ax.gif

boruzka - ai reikejo fotika det ant stalo mirksiukas.gif biggrin.gif nu dabar jau lyg ir gerai.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 sausio 2009 - 20:23
Tep...pasirodo wb yra sunkus dalykas, nors atrodo lengvas biggrin.gif kažkada buvau lauke nusigrybavus, kai su nosinaite pasidariau rankinį wb...fotkinau ir nesupratau, kodėl fotkės tokios žalios hihihi.gif tudėl aš dažniausiai pasikliauju auto wb.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:17)
auto - panasesne.....  g.gif  custom - man zalsva lyg.... g.gif

Tai custom perfotografuoti reikia? ax.gif
Šeip tai siena žalsva, gal todėl . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:21)
lotuliukas.gif  manau, kad daug kam pravers thumbup.gif  4u.gif
biggrin.gif  kai geras a[svietimas, fotikas tikrai maziau grybauja  drinks_cheers.gif  nzn, kaip kitos, bet as beveik visada dabar naudoju custom wb.... ax.gif

boruzka - ai reikejo fotika det ant stalo  mirksiukas.gif  biggrin.gif  nu dabar jau lyg ir gerai....  ax.gif

nuo dabar as irgi daznai naudosiu,visai jau paprastai jis pasidaro thumbup.gif ir tikrai neuztrunka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 01 10, 21:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 01 10, 20:26)

biggrin.gif ir ji apgavo fotika... ax.gif perfotografuok balta lapa, ir custom... ax.gif

QUOTE(ediper @ 2009 01 10, 20:29)
nuo dabar as irgi daznai naudosiu,visai jau paprastai jis pasidaro thumbup.gif ir tikrai neuztrunka  smile.gif

vat vat - tik skamba sudetingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 19:57)
Edeva, man custom wb atrodo su siek tiek melynu atspalviu...  g.gif

ax.gif na jo reiktu wb ideti balta lapa bet nemoku doh.gif teks skaityt instrukcija gal ten bus kazkas g.gif nes dabar fotkinu custom bet pas mane skaiciukai reguliuojasi bandau isgauti balta bet gaunasi arba gelsvas arba melsvas doh.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:17)
Lygtais kažkam reikėjo papasakot kaip kelias foto sukelt į vieną lapą  su PS?  g.gif  ar man vaidenasi?  biggrin.gif  Na papasakosiu vistiek, gal kam pravers.

bigsmile.gif thumbup.gif liuks bandysiu

QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:21)
kai su nosinaite pasidariau rankinį wb...fotkinau ir nesupratau, kodėl fotkės tokios žalios  hihihi.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nu nžnau vistiek panašiai gaunas. g.gif

user posted image

Custom wb nusistatau su spauzdinimui skirtu lapu, gal todėl blogai gaunas...O Jūs ką balto fotografuojat tam custom?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 20:21)
boruzka - ai reikejo fotika det ant stalo  mirksiukas.gif  biggrin.gif  nu dabar jau lyg ir gerai....  ax.gif

REIKEJO ... biggrin.gif ryt kankinsiu PS pagal Sadi atsiusta medziaga ir darysiu ND dienos sviesoje bigsmile.gif cool.gif

beja Sadi 4u.gif oro_buckis.gif

man is ju pirmuju ND uzstrigo baltas kiausinis baltame fone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 10 sausio 2009 - 21:12
QUOTE(boruzka @ 2009 01 10, 20:52)
man is ju pirmuju ND uzstrigo baltas kiausinis baltame fone  biggrin.gif

oooo, geras biggrin.gif visai geras musu wb nd pratesimas butu bigsmile.gif thumbup.gif

klozeeeetas, klozeeeetas.... biggrin.gif o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai biggrin.gif ) namuos, tai niekam nedaejo hihihi.gif
------------------
auto, lemputes, custom... ax.gif

user posted image

ir man pasirodo rankos drebejo snd biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 sausio 2009 - 21:19
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
oooo, geras  biggrin.gif  visai geras musu wb nd pratesimas butu  bigsmile.gif  thumbup.gif

klozeeeetas, klozeeeetas.... biggrin.gif o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai biggrin.gif ) namuos, tai niekam nedaejo hihihi.gif
------------------
auto, lemputes, custom...  ax.gif

ir man pasirodo rankos drebejo snd   biggrin.gif

neturiu prie ko prisikabinti biggrin.gif

tingis ND`ams statyva trauktis ane ? rolleyes.gif

man vakar toookios mintys buvo uzpuolusios, kad rimtai galvojau ar verta man cia kankintis, spausti geresne kokybe, bet paskui pamasciau, kad net savam albumui tokios foto spalvos kaip pasirinkus auto wb yra ziauru....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 10 sausio 2009 - 21:35