Peperoni pakartosiu vistik ND nes manau, kad pavyko si kart tik matos, kad rankos dreba ... tingejau stova traukti
auto wb
lempute
costum wb
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 21:17)
Lygtais kažkam reikėjo papasakot kaip kelias foto sukelt į vieną lapą su PS? ar man vaidenasi? Na papasakosiu vistiek, gal kam pravers.
Sorry už eterio teršimą...esu visiškai blaiva dar
o pas mane PS pradejo nebeatsidarinet,tik bandau atidaryt nuotrauka ir issijungia PS idomu kas cia nutiko ? negi reix kita siustis
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:17)
manau, kad daug kam pravers
QUOTE(ediper @ 2009 01 10, 20:17)
valio ryt dar pabandysiu prie nat. apsviet. o gal jei geras apsvietimas naturaliai,tai nereikia tada daug demesio kreipti i wb ? cia as tokias naivias isvadas bandau isvedziot
su auto balciausias baltumas pagal mane
su auto balciausias baltumas pagal mane
kai geras a[svietimas, fotikas tikrai maziau grybauja nzn, kaip kitos, bet as beveik visada dabar naudoju custom wb....
boruzka - ai reikejo fotika det ant stalo nu dabar jau lyg ir gerai....
Tep...pasirodo wb yra sunkus dalykas, nors atrodo lengvas kažkada buvau lauke nusigrybavus, kai su nosinaite pasidariau rankinį wb...fotkinau ir nesupratau, kodėl fotkės tokios žalios tudėl aš dažniausiai pasikliauju auto wb.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:17)
auto - panasesne..... custom - man zalsva lyg....
Tai custom perfotografuoti reikia?
Šeip tai siena žalsva, gal todėl .
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:21)
manau, kad daug kam pravers
kai geras a[svietimas, fotikas tikrai maziau grybauja nzn, kaip kitos, bet as beveik visada dabar naudoju custom wb....
nuo dabar as irgi daznai naudosiu,visai jau paprastai jis pasidaro ir tikrai neuztrunka
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 01 10, 21:26)
QUOTE(lamella @ 2009 01 10, 20:26)
ir ji apgavo fotika... perfotografuok balta lapa, ir custom...
QUOTE(ediper @ 2009 01 10, 20:29)
nuo dabar as irgi daznai naudosiu,visai jau paprastai jis pasidaro ir tikrai neuztrunka
vat vat - tik skamba sudetingai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 19:57)
Edeva, man custom wb atrodo su siek tiek melynu atspalviu...
na jo reiktu wb ideti balta lapa bet nemoku teks skaityt instrukcija gal ten bus kazkas nes dabar fotkinu custom bet pas mane skaiciukai reguliuojasi bandau isgauti balta bet gaunasi arba gelsvas arba melsvas
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:17)
Lygtais kažkam reikėjo papasakot kaip kelias foto sukelt į vieną lapą su PS? ar man vaidenasi? Na papasakosiu vistiek, gal kam pravers.
liuks bandysiu
QUOTE(Stikline @ 2009 01 10, 20:21)
kai su nosinaite pasidariau rankinį wb...fotkinau ir nesupratau, kodėl fotkės tokios žalios
Nu nžnau vistiek panašiai gaunas.
Custom wb nusistatau su spauzdinimui skirtu lapu, gal todėl blogai gaunas...O Jūs ką balto fotografuojat tam custom?
Custom wb nusistatau su spauzdinimui skirtu lapu, gal todėl blogai gaunas...O Jūs ką balto fotografuojat tam custom?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 20:21)
REIKEJO ... ryt kankinsiu PS pagal Sadi atsiusta medziaga ir darysiu ND dienos sviesoje
beja Sadi
man is ju pirmuju ND uzstrigo baltas kiausinis baltame fone
QUOTE(boruzka @ 2009 01 10, 20:52)
man is ju pirmuju ND uzstrigo baltas kiausinis baltame fone
oooo, geras visai geras musu wb nd pratesimas butu
klozeeeetas, klozeeeetas.... o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai ) namuos, tai niekam nedaejo
------------------
auto, lemputes, custom...
ir man pasirodo rankos drebejo snd
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
oooo, geras visai geras musu wb nd pratesimas butu
klozeeeetas, klozeeeetas.... o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai ) namuos, tai niekam nedaejo
------------------
------------------
neturiu prie ko prisikabinti
tingis ND`ams statyva trauktis ane ?
man vakar toookios mintys buvo uzpuolusios, kad rimtai galvojau ar verta man cia kankintis, spausti geresne kokybe, bet paskui pamasciau, kad net savam albumui tokios foto spalvos kaip pasirinkus auto wb yra ziauru....