Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos
mano namu darbai.atrodo tiek daug baltos spalvos yra,bet kai reikia man ji visa papilkėjusi atrodo biggrin.gif
Auto WB
user posted image
su saulute
user posted image
su lempute
user posted image
ir rusiskai pas mane raso/ocenocni balans/
user posted image
fotografuota vonioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 10, 11:31)
o kur costum wb ?  ax.gif

nerandu custom sad.gif

mano fotike ka randu tai va: Incandescent, fluorescent, direct sunlight, flash, cloudy, shade, white balance preset

Gal kas zino kur Nikon D40 custom wb rast?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 10, 13:51)
, white balance preset

g.gif o sitas ttai cia koks? g.gif
Atsakyti
Na kol nieks nekomentuoja mano ankstsniu ND, bandau pirma dali sukelt WB kol dienos sviesa 4u.gif

naturaliam apsvietime
auto wb
user posted image
daylight wb
user posted image
custom wb
user posted image
Atsakyti
ai norejau patikslint jei fotkinat diena tada turetu but: custom,su saulyte ar day light ,ir auto jei prie lempinio apsvietimo tada custom,lempute,ir auto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 10, 13:56)
g.gif o sitas ttai cia koks? g.gif

na prie jo parasyta PRE, taip kaip prie kitu zenkliukai (saulute, lempute ir t.t.)
Atsakyti
o jus sia fokusuojat su auto ar ne? ax.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu ka cia reik isgaut. visos man nuotraukos beveik vienodos gavosi doh.gif gal kad neloli lango fotkinau g.gif sakau, gal reikia, kad daugiau spalvu? g.gif
custom rankinis
user posted image
awb automatinis
user posted image
lempute
user posted image

o kaip balta lapa fotkint, tiesiog taip?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 10, 15:21)
niekaip nesuprantu ka cia reik isgaut. visos man nuotraukos beveik vienodos gavosi  doh.gif gal kad neloli lango fotkinau  g.gif sakau, gal reikia, kad daugiau spalvu?  g.gif

prie rankinio tavo čainikiukas gelsvas atrodo. jo tokia spalva ir yra? Man kol kas balčiausias prie "lemputės" g.gif
Atsakyti
Gal sakau reikia dadet dar viena nuotrauka su automatiniu rezimu, kad ir su blicu, kad butu aiskiau kokia daikto spalva is tikruju g.gif Kaip manot?

Tai aplinkines spalvos turi keistis, o balta islikt tokia pati visose? taip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 10 sausio 2009 - 15:46
QUOTE(Pacific @ 2009 01 10, 14:21)
o jus sia fokusuojat su auto ar ne? ax.gif

as dazniausiai naudoju auto fokusa blush2.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 10, 15:21)
niekaip nesuprantu ka cia reik isgaut. visos man nuotraukos beveik vienodos gavosi  doh.gif gal kad neloli lango fotkinau  g.gif sakau, gal reikia, kad daugiau spalvu?  g.gif

reikia isgauti tikra balta spalva pas tave gavosi pilka nebent arbatinuko tokia ir yra spalva blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 10, 15:39)
prie rankinio tavo čainikiukas gelsvas atrodo. jo tokia spalva ir yra? Man kol kas balčiausias prie "lemputės"  g.gif

man irgi lempute pasirode baltesne blush2.gif
Atsakyti
Jis baltesnis ir uz ta su lempute spalva is tikruju doh.gif Einu dar kankint ceinikiuka biggrin.gif
Atsakyti