sveikos
mano namu darbai.atrodo tiek daug baltos spalvos yra,bet kai reikia man ji visa papilkėjusi atrodo
Auto WB
su saulute
su lempute
ir rusiskai pas mane raso/ocenocni balans/
fotografuota vonioje
QUOTE(boruzka @ 2009 01 10, 11:31)
o kur costum wb ?
nerandu custom
mano fotike ka randu tai va: Incandescent, fluorescent, direct sunlight, flash, cloudy, shade, white balance preset
Gal kas zino kur Nikon D40 custom wb rast?
Na kol nieks nekomentuoja mano ankstsniu ND, bandau pirma dali sukelt WB kol dienos sviesa
naturaliam apsvietime
auto wb
daylight wb
custom wb
naturaliam apsvietime
auto wb
daylight wb
custom wb
ai norejau patikslint jei fotkinat diena tada turetu but: custom,su saulyte ar day light ,ir auto jei prie lempinio apsvietimo tada custom,lempute,ir auto
QUOTE(Edeva @ 2009 01 10, 13:56)
o sitas ttai cia koks?
na prie jo parasyta PRE, taip kaip prie kitu zenkliukai (saulute, lempute ir t.t.)
niekaip nesuprantu ka cia reik isgaut. visos man nuotraukos beveik vienodos gavosi gal kad neloli lango fotkinau sakau, gal reikia, kad daugiau spalvu?
custom rankinis
awb automatinis
lempute
o kaip balta lapa fotkint, tiesiog taip?
custom rankinis
awb automatinis
lempute
o kaip balta lapa fotkint, tiesiog taip?
QUOTE(Belly @ 2009 01 10, 15:21)
niekaip nesuprantu ka cia reik isgaut. visos man nuotraukos beveik vienodos gavosi gal kad neloli lango fotkinau sakau, gal reikia, kad daugiau spalvu?
prie rankinio tavo čainikiukas gelsvas atrodo. jo tokia spalva ir yra? Man kol kas balčiausias prie "lemputės"
Gal sakau reikia dadet dar viena nuotrauka su automatiniu rezimu, kad ir su blicu, kad butu aiskiau kokia daikto spalva is tikruju Kaip manot?
Tai aplinkines spalvos turi keistis, o balta islikt tokia pati visose? taip suprantu?
Tai aplinkines spalvos turi keistis, o balta islikt tokia pati visose? taip suprantu?
QUOTE(Pacific @ 2009 01 10, 14:21)
o jus sia fokusuojat su auto ar ne?
as dazniausiai naudoju auto fokusa
QUOTE(Belly @ 2009 01 10, 15:21)
reikia isgauti tikra balta spalva pas tave gavosi pilka nebent arbatinuko tokia ir yra spalva
QUOTE(Sadi @ 2009 01 10, 15:39)
prie rankinio tavo čainikiukas gelsvas atrodo. jo tokia spalva ir yra? Man kol kas balčiausias prie "lemputės"
man irgi lempute pasirode baltesne
Jis baltesnis ir uz ta su lempute spalva is tikruju Einu dar kankint ceinikiuka