Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai ar parasysit kuri/is, per ka jus fotkes savo apziurinejat kompe?????
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)

biggrin.gif as per Windows Photo Gallery arba Picasa (bet ana nervina, kad mazos fot palygint per ja... schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)

As ziuriu per PMB, kur prie Sony H50 CD buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:16)
nu man po Saules Pugos sleptis po lapais...  blush2.gif  biggrin.gif

user posted image

Man ir Saulės Pūgos ir Peperoni korekcijos labai patinka, net negaliu pasakyti kurios labau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 08, 11:40)
Man ir Saulės Pūgos ir Peperoni korekcijos labai patinka, net negaliu pasakyti kurios labau bigsmile.gif

dabar dar palyginau su orginalu... nu man turi zavesio tas atspalvis... ax.gif gal reikejo tik siek tiek ji apmazint... g.gif o kaip tau paciai, Armana? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:37)
biggrin.gif  as per Windows Photo Gallery arba Picasa (bet ana nervina, kad mazos fot palygint per ja... schmoll.gif )

gaila sito nzn ax.gif , isbandyciau tongue.gif

O kaip su PS sumazint foto? blush2.gif blush2.gif blush2.gif cropint moku, bet mazint niekad su tuo nemazinus... blush2.gif kaip? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 12:57)
O kaip su PS sumazint foto? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif cropint moku, bet mazint niekad su tuo nemazinus... blush2.gif kaip? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Image size ir yra berods pixels tai ten rasyt skaiciuką kokio reikia biggrin.gif jatau be PS pries akis nieko nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 08 sausio 2009 - 12:01
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:57)

biggrin.gif as irgi nezinociau, jei nebutu kompe by default... ax.gif

apie photoshopa nieko negaliu pasakyt - nes lig siol jo neturiu... biggrin.gif ir kazkaip vel nyksta noras ji turet... biggrin.gif tiek pazengus su Gimpu - nebeturiu kantrybes vel is naujo visko ieskot PS... blush2.gif

Zinot, ka... biski pykstu... cool.gif nu tiek cia graziu fotkiu rodet, o ziemos temoj as ligi siol kabu viena su savo namukais... schmoll.gif greit dedat ka turit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 sausio 2009 - 12:03
Peperoni, man ir tavo korekcijos gražu. man ta violetinė spalva originale ne ypač patiko, tai korekcijos žavi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:47)
dabar dar palyginau su orginalu... nu man turi zavesio tas atspalvis...  ax.gif  gal reikejo tik siek tiek ji apmazint...  g.gif  o kaip tau paciai, Armana?  ax.gif

Man labai patinka tavo padaryta korekcija, o to atspalvio aš nepasigendu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 12:01)
Image size ir yra berods pixels tai ten rasyt skaiciuką kokio reikia  biggrin.gif  jatau be PS pries akis nieko nepamenu  biggrin.gif

radau blush2.gif ten ir procentaliai galima parasyt blush2.gif aciukas mirksiukas.gif

Atsakyti
koki dydi geriausia nustatyt fotkei, kad det pvz cia ar kitur nete? blush2.gif koki jus dedat? ax.gif
Atsakyti