Tai ar parasysit kuri/is, per ka jus fotkes savo apziurinejat kompe?????
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)
as per Windows Photo Gallery arba Picasa (bet ana nervina, kad mazos fot palygint per ja... )
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)
As ziuriu per PMB, kur prie Sony H50 CD buvo
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:16)
Man ir Saulės Pūgos ir Peperoni korekcijos labai patinka, net negaliu pasakyti kurios labau
QUOTE(Armana @ 2009 01 08, 11:40)
Man ir Saulės Pūgos ir Peperoni korekcijos labai patinka, net negaliu pasakyti kurios labau
dabar dar palyginau su orginalu... nu man turi zavesio tas atspalvis... gal reikejo tik siek tiek ji apmazint... o kaip tau paciai, Armana?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:37)
as per Windows Photo Gallery arba Picasa (bet ana nervina, kad mazos fot palygint per ja... )
gaila sito nzn , isbandyciau
O kaip su PS sumazint foto? cropint moku, bet mazint niekad su tuo nemazinus... kaip?
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 12:57)
gaila sito nzn , isbandyciau
O kaip su PS sumazint foto? cropint moku, bet mazint niekad su tuo nemazinus... kaip?
Image size ir yra berods pixels tai ten rasyt skaiciuką kokio reikia jatau be PS pries akis nieko nepamenu
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:57)
as irgi nezinociau, jei nebutu kompe by default...
apie photoshopa nieko negaliu pasakyt - nes lig siol jo neturiu... ir kazkaip vel nyksta noras ji turet... tiek pazengus su Gimpu - nebeturiu kantrybes vel is naujo visko ieskot PS...
Zinot, ka... biski pykstu... nu tiek cia graziu fotkiu rodet, o ziemos temoj as ligi siol kabu viena su savo namukais... greit dedat ka turit
Peperoni, man ir tavo korekcijos gražu. man ta violetinė spalva originale ne ypač patiko, tai korekcijos žavi
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 11:47)
dabar dar palyginau su orginalu... nu man turi zavesio tas atspalvis... gal reikejo tik siek tiek ji apmazint... o kaip tau paciai, Armana?
Man labai patinka tavo padaryta korekcija, o to atspalvio aš nepasigendu .
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 12:01)
Image size ir yra berods pixels tai ten rasyt skaiciuką kokio reikia jatau be PS pries akis nieko nepamenu
radau ten ir procentaliai galima parasyt aciukas
koki dydi geriausia nustatyt fotkei, kad det pvz cia ar kitur nete? koki jus dedat?