Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 01 10, 11:39)
cia tikriausiai ne 100? blush2.gif

doh.gif issiblaskius, skaiciukus sukeiciau blush2.gif , dabar pataisiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 10, 08:05)
inesaS dekui, nepaziurejau, kad ten dar toliau yra  doh.gif dirbtinoj sviesoj, atlieku ND  rolleyes.gif
ar uzskaitysit?  doh.gif

labai gerai matosi skirtumas thumbup.gif geras ND, užskaitom smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 10, 09:53)
ei miargos paaiskinkit ka as ten pridirbau  doh.gif nu ziolpiu ziople esu

ir dar klausimas kaip tu paziuri efix is foto? g.gif

sumaišei vietom rašydama f reikšmes prie nuotraukų smile.gif

exif informaciją gali pažiūrėti ant failiuko nuspaudus dešinį pelės klavišą - properties - advansed smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 10, 10:35)
Labas rytas, bandau dar karteli, gal si uzskaitysit bigsmile.gif

F22/iso800
F8/iso400
F4,5/iso100

nu ir tu man atrodo sumaišei f smile.gif

Merginos - kuo mažesnis f skaičiukas, tuo plačiau atverta diafragma, tuo mažesnė ryškumo zona, tuo labiau plaunamas fonas. Šitą reikia iškalt!!!!!!
Pati mokliausi gal dvi sav kol dašuto, todėl dabar visas ir tikrinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 10, 10:16)

Boruzka, siula su PS pabandyk panaikinti Smudge tool. Bagsteli ant tos vietos, kokios spalvos tau reik. Tiesiog braukai ir sulieji. As plauka nuo vaiko veido juo panaikinau. Tiesa, ten buvo jb nuotrauka. Su splavota gal sunkiau. Bet pabandyk.  mirksiukas.gif
Oho, greita Tu - 30 temu perskaitei.  thumbup.gif As vos 11  blush2.gif

Manau techninius dalykus svarbiau pradzioje ismokti.  drinks_cheers.gif O veliau galima bus lavinti igudzius.  smile.gif

as ju temas nuo pat pradziu skaiciau, kai tik susikure ta tema ax.gif dabar pakartotinai perverciu ax.gif vienoje buvau pati prisijungus, bet paskui supratau, kad su savo muiline man ten visiskai nera ka veikti doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Bandau ir as parodyt katik padaryta ND

Auto WB

user posted image

Saulute nupiesta

user posted image

Lempute nupiesta

user posted image
Atsakyti
Nu dar bandau doh.gif
F4,5/iso100
user posted image
F8/iso400
user posted image
F22/iso800
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 10, 11:29)
Nu dar bandau doh.gif

nu dabar perfekt thumbup.gif ir iso gerai surašyta - priveriam diafragmą ir keliam iso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 10, 11:21)
Labas rytas,

Bandau ir as parodyt katik padaryta ND

Auto WB

Saulute nupiesta

Lempute nupiesta

o kur costum wb ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 10, 12:31)
nu dabar perfekt  thumbup.gif ir iso gerai surašyta - priveriam diafragmą ir keliam iso  thumbup.gif

thumbup.gif tada dedu sekanti ND 4u.gif
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir sekantis ND mirksiukas.gif
3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o jus pastebejot, kad wb ND dauguma i trasa eina su vaistu pakeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad bent kol kas uzskaitet biggrin.gif uzduotis nera labai sunki, tai ir ivykdziau, o koki sudetingesni, tai vis susmunku unsure.gif
liko man naturalus apsvietimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 10, 11:02)
Merginos - kuo mažesnis f skaičiukas, tuo plačiau atverta diafragma, tuo mažesnė ryškumo zona, tuo labiau plaunamas fonas. Šitą reikia iškalt!!!!!!
Pati mokliausi gal dvi sav kol dašuto, todėl dabar visas ir tikrinu smile.gif

fsio jasno mazas f,mazai rysku ,didelis f daug rysku ,bet as taip ir padariau tik prirasiau nesamoniu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti