Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 22:25)
Nežinau  rolleyes.gif  pirmoji foto tai nėra ideali švarumo atžvilgiu, antroji irgi nepasakyčiau kad jau labai  biggrin.gif  antroji fotkinta padėjus ant palangės.

nu bent jau tokio dydzio, kaip idejai - tai nematau jokiu judesio pazymiu... blink.gif g.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 09, 22:27)
Nu va,kaip tik vyno isipyliau,galvoju po sunkios dienos pasiziuresiu ka priraset ir olialia,pasirodo,kad cia ne as viena isgert norinti thumbup.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 23:32)
nu bent jau tokio dydzio, kaip idejai - tai nematau jokiu judesio pazymiu...  blink.gif  g.gif

Nu tai tada super thumbup.gif reiškia gerai fotiką laikiau cool.gif nu ką...einu nuo kompo...tv reik pažiūrėt biggrin.gif geros nakties visoms wink.gif
Atsakyti
Ziuriu neblogai cia jus su baltu balasu tvarkotes mirksiukas.gif As savaitgali padarysiu ND.
Atsakyti
uch... niu ir priplepejot biggrin.gif as net skaityt nebespeju,o ka ten apie fotografavima bekalbet lotuliukas.gif niu nieko,savaitg.kibsiu i ND ,labai jau idomu ta custom wb isbandyt,bet siaip tai skirtumas akivaizdus ( ypac Linoles foto thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 18:05)
pas Sadi, kiek pamenu pagerinta muiline....  g.gif  tai ju formatas buna 4:3.... ax.gif  reik paskaiciuot pagal krastines...  gal fotiko nustatymuose kas parinkta...  g.gif
p.s. taip ir yra... 800x600 pikseliu, reiskias 4:3  ax.gif

Ai nu aisku tada smile.gif Kazkaip akiai neiprasta- pasirode, kad taip karpyta 4u.gif
Tada nusikropina labai kai spausdina g.gif

Bet kokios jus visos bitutes darbstuoles thumbup.gif neimanoma suspeti su jusu tempais biggrin.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 23:51)
Ai nu aisku tada smile.gif  Kazkaip akiai neiprasta- pasirode, kad taip karpyta 4u.gif
Tada nusikropina labai kai spausdina g.gif

Bet kokios jus visos bitutes darbstuoles thumbup.gif  neimanoma suspeti su jusu tempais biggrin.gif  Taip ir toliau 4u.gif

Sadi reiktu pasiziuret nustatymus, nes kai kuriose muilinese tikrai galima nusistatyti krastiniu santyki 3:2...

------

reik tiketis, kad taip bus ir toliau biggrin.gif nes pradzioj visada buna entuziazmo daug bigsmile.gif

Nu bet tavo apdovanojimu sarasas tai vajeeeee.... blink.gif kazkaip niekad nebuvau uzstebejus... ax.gif ispudinga thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 17:58)
Tada as irgi nesuprantu... g.gif  Keistas formatas. Tikrai nesiziuri standartinis(2:3, 4:6, 5:7...), pas tave jis panasesnis i 8:10(kuris mano manymu labai nedekingas formatas nuotraukas kadruot), bet ir tai ne... g.gif  Gal pakirpai, tik pati pamirsai? ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 18:05)
pas Sadi, kiek pamenu pagerinta muiline....  g.gif  tai ju formatas buna 4:3.... ax.gif  reik paskaiciuot pagal krastines...  gal fotiko nustatymuose kas parinkta...  g.gif
p.s. taip ir yra... 800x600 pikseliu, reiskias 4:3  ax.gif

nu blyn jūs ir protingos.... Mane net į galvą neatėjo formatais pasidomėt doh.gif kokie nustatymai turi būt? 2:3? о spausdinant irgi tokie, ane?

QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 19:35)
tai reiskia baltas lapas negerai sufokusuotas ?  g.gif  nesuprantu ka negerai darau ?

tas lapas turi būt fotografuotas lygiai tokiom pat salygom kaip ir nuotraukos kurios bus daromos. Gal koks šešėlis nukrito ant lapo jį befotkinant?

QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 20:55)
Hmm aš čia tokį klausimą turiu...kas darot vintage foto ... čia actionas kaip suprantu...gal kas galėtų pasiųst ar nuorodą įmest kur jų būna 

aš kažkada pas pažengusiais nuorodą aptikau ir nukniaukiau smile.gif Jei reikia, rašyk paštą - permesiu smile.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 09, 21:01)
Mano pirmieji WB ND.
Apakau koks skirtumas. Idedu savo idealaus baltumo kurybineje fotografijoje  biggrin.gif sudeginta rankdarbi.

gerai atliktas ND thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 23:57)
Sadi reiktu pasiziuret nustatymus, nes kai kuriose muilinese tikrai galima nusistatyti krastiniu santyki 3:2...

------
Nu bet tavo apdovanojimu sarasas tai vajeeeee....  blink.gif  kazkaip niekad nebuvau uzstebejus...

puoliau ieškot fotiko ir vos aparpulio negavau neradus. Prižadinau MB tardydama, pasirodo paskolino doh.gif tai man dabar visą savaitgalį be fotiko būt?? verysad.gif

Tu pažiūrėk kai ji faikus fotografuoja wub.gif wub.gif wub.gif tooooookios spalvos švelnios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 09, 23:25)
Taigi parasiau kaip ka nustatyti,negi netinka g.gif

oi, kaip geda doh.gif tikrai nepastebejau, kai tiek priplepeta unsure.gif ar galetum pakartot? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Julieta,nukopinu-

QUOTE(inesaS @ 2009 01 09, 09:53)
Pas mane Lumix,tik kitoks truputi. ax.gif Tai tu rankinio baltos spalvos balanso nerandi kiek supratau?Jei taip,tai nueik i meniu ir kur yra baltos spalvos nustatymai,saules debesai ir t.t. paciam gale turi buti,bent pas mane tai toks  kvadratelis virs tikampiuku.tai jie yra du-1 ir 2.Dar po jais yra yoks pat kvadratelis virs krikampiuku ir parasyta SET.Tai uzeini ant to SET ir tau ismeta dvi eilutes tai va ant kurios nori,ant tos ir nusifotkini balta lapa,bet suzumini ir fotkini su Meniu muktuku.Ar aisku kas nors bigsmile.gif

Atsakyti
inesaS dekui, nepaziurejau, kad ten dar toliau yra doh.gif dirbtinoj sviesoj, atlieku ND rolleyes.gif
auto wb:
user posted image
saulyte:
user posted image
rankinis wb:
user posted image

ar uzskaitysit? doh.gif

ruosiuos i egza, o as cia fotkinu doh.gif pravalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 10 sausio 2009 - 08:06
Julieta,nu mano akim ziurint tai labai gerai thumbup.gif Sekmes egzamine mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Julieta man irgi tinka ax.gif as siandien eisiu baliavoti, gal ten pavyks ND pasidaryt bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti