Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

boruzka nzn net ka pasakyt... ax.gif nenori pakartot? biggrin.gif g.gif nu man neatrodo be priekaistu... g.gif

ir ten matau dar kazkoki juoda taska, ne tik plauka - reik objektyva nuvalyt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(wite @ 2009 01 09, 18:29)
iš kur pasiūlytumėt gimpą nusivaryt? ps aš dar per  blush2.gif , o ir knistis po visus torentus, dc++ ir visus key ir serialus siųstis dar nepribrendus  ax.gif  gimpas lyg ir nemokamas, be visų serialų, bet narandu iš kur internete parsipųst  doh.gif

Namų darbai, tai nesiseka nors tu ką  doh.gif

tuoj parodysiu is kur.... bet turiu tave nuliudint, kad kalbama, kad gimpu sunkiau naudotis nei ps wink.gif

va cia: http://gimp.org/downloads/#mirrors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 18:33
Išmokt išmoksiu, bet bent nereiks serial'ų ir key'ų ieškant knistis po visas siuntimosi programas iš kurių dar ir su virusais pareina blink.gif

Ačiū.. Radau dar ir gimp.akl.lt, iš ten irgi galima parsisiųst ir dar aprašyta, kaip tai padaryt. Yra skirtumas iš kur siųstis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 09, 18:49)
Išmokt išmoksiu, bet bent nereiks serial'ų ir key'ų ieškant knistis po visas siuntimosi programas iš kurių dar ir su virusais pareina  blink.gif

Ačiū.. Radau dar ir gimp.akl.lt, iš ten irgi galima parsisiųst ir dar aprašyta, kaip tai padaryt. Yra skirtumas iš kur siųstis?  g.gif

ten paprastai ta pati nuoroda buna wink.gif cia jau 2009 metu versija - ta proga ir pati atsinaujinau biggrin.gif

man tai gerai, kad tu siusies, nors su vienu zmogum galesiu susikalbet hihihi.gif

o kad free - tai cia tikrai didelis privalumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 18:52
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 18:31)
boruzka nzn net ka pasakyt...  ax.gif  nenori pakartot?  biggrin.gif  g.gif  nu man neatrodo be priekaistu...  g.gif

ir ten matau dar kazkoki juoda taska, ne tik plauka - reik objektyva nuvalyt wink.gif
Papildyta:
tuoj parodysiu is kur.... bet turiu tave nuliudint, kad  kalbama, kad gimpu sunkiau naudotis nei ps wink.gif

va cia: http://gimp.org/downloads/#mirrors

o kas negerai ?

jo .. ta taska ir as maciau g.gif jie tikrai ne ant objektyvu .. bijau, kad ant matricos, nes objektyvus pakeitus jie lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 18:55)
o kas negerai ?

jo .. ta taska ir as maciau  g.gif jie tikrai ne ant objektyvu .. bijau, kad ant matricos, nes objektyvus pakeitus jie lieka  g.gif

man balta nera visai balta... g.gif bet gal dar kas nors tegu paziuri... ax.gif

as pajury buvau smelio pagavus.. tai pagal instrukcija nuvaliau.... ax.gif nera sudetinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 18:58)
man balta nera visai balta... g.gif  bet gal dar kas nors tegu paziuri...  ax.gif

as pajury buvau smelio pagavus.. tai pagal instrukcija nuvaliau.... ax.gif nera sudetinga wink.gif

tuoj sukelsiu is naujo padarytas ax.gif

awb

user posted image

lempute

user posted image

costum wb

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 sausio 2009 - 19:15
Balta lyg pilka butu doh.gif

kazi fokusas bent ant zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 sausio 2009 - 19:29
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 19:27)
Balta lyg pilka butu  doh.gif

kazi fokusas bent ant zodziu biggrin.gif

su fokusu tai tikrai gerai... bet su wb - pati pastebejai, nu nea... unsure.gif as net atsidariau pas save tavo custom wb foto - paspaudziau auto wb - ir patikeeeek kaip viskas pasikeite... ax.gif o jei butu geras wb - tai skirtumo praktiskai nepastebetum.... (as daznai taip save patikrinu wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 19:33
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 19:33)
su fokusu tai tikrai gerai... bet su wb - pati pastebejai, nu nea... unsure.gif  as net atsidariau pas save tavo custom wb foto - paspaudziau auto wb - ir patikeeeek kaip viskas pasikeite... ax.gif  o jei butu geras wb - tai skirtumo praktiskai nepastebetum.... (as daznai taip save patikrinu wink.gif )

tai reiskia baltas lapas negerai sufokusuotas ? g.gif nesuprantu ka negerai darau ?
Atsakyti
boruzka na zinok man irgi nevisai baltai atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 19:35)
tai reiskia baltas lapas negerai sufokusuotas ?  g.gif  nesuprantu ka negerai darau ?

nea, fokusas cia neturi tiek daug reiksmes, kaip kad kur ji fotkini... ax.gif jei pvz uzdengi ji savo seseliu - jau keicias apsvietimas.... mirksiukas.gif na pabandyk kelis kartus ta padaryt, turetum pajust wink.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 01 09, 19:36)
boruzka na zinok man irgi nevisai baltai atrodo.  smile.gif

aciu dievui, bo jau galvojau, kad man jau vaidenas... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 19:38)
nea, fokusas cia neturi tiek daug reiksmes, kaip kad kur ji fotkini...  ax.gif  jei pvz uzdengi ji savo seseliu - jau keicias apsvietimas.... mirksiukas.gif  na pabandyk kelis kartus ta padaryt, turetum pajust wink.gif
Papildyta:
aciu dievui, bo jau galvojau, kad man jau vaidenas...  blush2.gif  biggrin.gif

daba tryniau nuotraukas fotike ir radau viena balta lapa ant kurio yra rakto piktograma g.gif bandant trinti atsiranda uzrasas "Protected" g.gif
Atsakyti