Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 16:06)
Rodau as savo puse ND su WB ax.gif
Cia prie lempinio apsvietimo biggrin.gif
auto WB
nupiesta lempute WB

ir rankinis WB

matot, pirmi du mano fotike nelabai ir skirias cool.gif ir visiskas s su spalvom cool.gif

Na tu čia manau puikiai susitvarkei su WB thumbup.gif
Atsakyti
Vasaraite - kuo dideja f - dideja ir iso mirksiukas.gif pas tave atvirksciai smile.gif jei fotkini nejudanti daikta - nereik kelt iki 1600 mirksiukas.gif sociai ir 400 butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 16:08
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 17:07)
Vasaraite - kuo dideja f - dideja ir iso  mirksiukas.gif  pas tave atvirksciai smile.gif jei fotkini nejudanti daikta - nereik kelt iki 1600  mirksiukas.gif  sociai ir 400 butu smile.gif

doh.gif , bandau dar karta
F 5,6/ iso 100
user posted image

F 8/ iso 400
user posted image

F 22/ iso 800[IMG]
user posted image
Atsakyti
nu znk kol kas galeciau uzskaityt tik vidurine - nes anos dvi nefokusas... unsure.gif bandyk det fotika ant stalo ir kazkoki daikta priesais ji... ax.gif nes dabar panasu, kad sujudinai fotika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 17:42)
nu znk kol kas galeciau uzskaityt tik vidurine - nes anos dvi nefokusas...  unsure.gif  bandyk det fotika ant stalo ir kazkoki daikta priesais ji...  ax.gif  nes dabar panasu, kad sujudinai fotika  ax.gif

Supratau, rytoj pabandysiu, nes jau namie labai tamsu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 09, 16:46)
Supratau, rytoj pabandysiu, nes jau namie labai tamsu cool.gif

o elektros namie nera? biggrin.gif tinka ir dirbtinis apsvietimas mirksiukas.gif Edeva man rods gi dare prie tokio... ax.gif
Atsakyti
as padariau wb puse namu darbu , bet perkelus fotkes pastebejau plauka visose nuotraukose g.gif kazi kur jis cia gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 17:17)
as padariau wb puse namu darbu , bet perkelus fotkes pastebejau plauka visose nuotraukose  g.gif kazi kur jis cia gali buti  g.gif

is kur jis ten atsirado biggrin.gif nu gal nemaisys mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 10:51)
Komentarai yra gėris, nes pati apart savo gražaus vaiko daugiau ir nematau nieko  doh.gif ten  burnoj tai čiulptuko laikyklis, tipo ekologiškas ir visa kita, tai ir leidžiu graužt (čia pasiteisinau  blush2.gif ) dėl rankų tai sutinku, o dėl formato nesupratau, čia nekirpta foto, standartinis fotiko dydis g.gif ar geriau būtų vrertikali?

Tada as irgi nesuprantu... g.gif Keistas formatas. Tikrai nesiziuri standartinis(2:3, 4:6, 5:7...), pas tave jis panasesnis i 8:10(kuris mano manymu labai nedekingas formatas nuotraukas kadruot), bet ir tai ne... g.gif Gal pakirpai, tik pati pamirsai? ax.gif
O vertikali si foto man nesiziuretu...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 17:58)
Tada as irgi nesuprantu... g.gif  Keistas formatas. Tikrai nesiziuri standartinis(2:3, 4:6, 5:7...), pas tave jis panasesnis i 8:10(kuris mano manymu labai nedekingas formatas nuotraukas kadruot), bet ir tai ne... g.gif  Gal pakirpai, tik pati pamirsai? ax.gif
O vertikali si foto man nesiziuretu...

pas Sadi, kiek pamenu pagerinta muiline.... g.gif tai ju formatas buna 4:3.... ax.gif reik paskaiciuot pagal krastines... gal fotiko nustatymuose kas parinkta... g.gif

p.s. taip ir yra... 800x600 pikseliu, reiskias 4:3 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 18:11
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 17:55)
is kur jis ten atsirado biggrin.gif nu gal nemaisys mums biggrin.gif

tuoj ikelsiu ax.gif
Papildyta:
Bandau ikelti "ant smugio" fotografuotus ND ...

auto wb

user posted image

cia su ta lempute ax.gif

user posted image

costum wb

user posted image
Atsakyti
iš kur pasiūlytumėt gimpą nusivaryt? ps aš dar per blush2.gif , o ir knistis po visus torentus, dc++ ir visus key ir serialus siųstis dar nepribrendus ax.gif gimpas lyg ir nemokamas, be visų serialų, bet narandu iš kur internete parsipųst doh.gif

Namų darbai, tai nesiseka nors tu ką doh.gif
Atsakyti