puodeli jau kaip ir esu fotkinus, tai dabar galiu jau eit prie kokios kitos uzduoties
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 13:18)
neiseina niekaip .... susikuriu nauja lapa ir nieks man nesikoreguoja ner melynos linijos su kuria tie krastai tampytusi tol kol nesuprasiu kame reikalas nesiimsiu nieko kito
nu sitoj srity as negaliu patart... ir siaip tie visi koliazai geriau darosi su specialiai tam skirtom programom... va Bondos pasiulyta Photoscape as dar turiu Photofusion - ten galim daryt is daugyyyybes foto, viskas graziai vaiksto, tamposi - tik jinai mokama...
QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:20)
puodeli jau kaip ir esu fotkinus, tai dabar galiu jau eit prie kokios kitos uzduoties
o 3 daiktus? nebepamenu kas jau ka daret... nes jei ir tuos turi - tada metas kankint wb
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 14:15)
tu jau pries dedama i flickra jau sumazink tiek, kad nebetampytu
man idomu del F/3.5 kaip tokia dideles ryskumo zona tau gavos tada... nustebinai, tikrai as stengiuso det f/8 kai fotkinu vaizdus, o cia pasirodo ir su tokiu mazu f gaunas rysku
Puke, as reiskias, biski ne taip tave supratau...
Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?
Papildyta:
man idomu del F/3.5 kaip tokia dideles ryskumo zona tau gavos tada... nustebinai, tikrai as stengiuso det f/8 kai fotkinu vaizdus, o cia pasirodo ir su tokiu mazu f gaunas rysku
Puke, as reiskias, biski ne taip tave supratau...
Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?
Papildyta:
OK, supratau nors bent ten noriu dėt didesnę foto, kad turėčiau jeigu ką nes kompe pas mane toks jovalas...kad nieko nerandu kai reikia
O tamsoje aš visada atveriu diafragmą dažniausiai ir gaunasi gal tolimi objektai taip ir gaunasi, kai arčiau objekto jokio nėra....arba gal todėl, kad mano muilinė
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:32)
OK, supratau nors bent ten noriu dėt didesnę foto, kad turėčiau jeigu ką nes kompe pas mane toks jovalas...kad nieko nerandu kai reikia
----
O tamsoje aš visada atveriu diafragmą dažniausiai ir gaunasi gal tolimi objektai taip ir gaunasi, kai arčiau objekto jokio nėra....arba gal todėl, kad mano muilinė
----
*tai dek ir tokia, ir tokia ten
** lenkiu zemai galva....... nebeturiu net ka pasakyt.... zandikauliai tik atkaaaro...
QUOTE(fizė @ 2008 12 01, 20:18)
sveikutes,
truputuka atsilieku , bet viskas per tuos mokslus
bandau savo fokusus dar karteli idet, dabar padarytus. Laukiu pastabeliu, kas ne taip
truputuka atsilieku , bet viskas per tuos mokslus
bandau savo fokusus dar karteli idet, dabar padarytus. Laukiu pastabeliu, kas ne taip
va mano 3 daiktai is II temukes, kol prisiminiau ka fotografavau uzsitrigo smegenyse ir viskas, niekaip neatsiminiau, kol neatkapsciau temoje savo darbo
QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:41)
va mano 3 daiktai is II temukes, kol prisiminiau ka fotografavau uzsitrigo smegenyse ir viskas, niekaip neatsiminiau, kol neatkapsciau temoje savo darbo
geras nu tai viskas - tada wb... as daba audziu minti, kada man juos padaryt... reiks savaitgali kazkaip rast laiko... ir dar kazka balto reik rast
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:47)
geras nu tai viskas - tada wb... as daba audziu minti, kada man juos padaryt... reiks savaitgali kazkaip rast laiko... ir dar kazka balto reik rast
nu va dabar per situs kur dariau darbus nezinau apie ka kalba ejo ka su tuo wb daryt , skaitysiu temuke is naujo, tada suprasiu
QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:48)
nu va dabar per situs kur dariau darbus nezinau apie ka kalba ejo ka su tuo wb daryt , skaitysiu temuke is naujo, tada suprasiu
http://www.supermama...?...&p=22833410
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 14:35)
** lenkiu zemai galva....... nebeturiu net ka pasakyt.... zandikauliai tik atkaaaro...
Mano šiek tiek pagerinta muilinė canon S5IS, tai gali galvos labai žemai nenulenkt, tik šiek tiek
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 14:24)
Mano šiek tiek pagerinta muilinė canon S5IS, tai gali galvos labai žemai nenulenkt, tik šiek tiek
gerai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:53)
jau radus skaitau ,
pabandziau jau ir padaryt kai ka, ale man vienodai gaunasi kazkaip, nesuprantu
Rodau as savo puse ND su WB
Cia prie lempinio apsvietimo
auto WB
nupiesta lempute WB
ir rankinis WB
matot, pirmi du mano fotike nelabai ir skirias ir visiskas s su spalvom
uzskaitysim?
Cia prie lempinio apsvietimo