Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

puodeli jau kaip ir esu fotkinus, tai dabar galiu jau eit prie kokios kitos uzduoties blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 13:18)
neiseina niekaip .... susikuriu nauja lapa ir nieks man nesikoreguoja  doh.gif ner melynos linijos su kuria tie krastai tampytusi  blush2.gif tol kol nesuprasiu kame reikalas nesiimsiu nieko kito  lotuliukas.gif

nu sitoj srity as negaliu patart... ax.gif ir siaip tie visi koliazai geriau darosi su specialiai tam skirtom programom... ax.gif va Bondos pasiulyta Photoscape thumbup.gif as dar turiu Photofusion - ten galim daryt is daugyyyybes foto, viskas graziai vaiksto, tamposi - tik jinai mokama... blush2.gif

QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:20)
puodeli jau kaip ir esu fotkinus, tai dabar galiu jau eit prie kokios kitos uzduoties  blush2.gif  ax.gif

o 3 daiktus? g.gif nebepamenu kas jau ka daret... biggrin.gif nes jei ir tuos turi - tada metas kankint wb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 14:15)
tu jau pries dedama i flickra jau sumazink tiek, kad nebetampytu  mirksiukas.gif

man idomu del F/3.5  g.gif  kaip tokia dideles ryskumo zona tau gavos tada...  g.gif  nustebinai, tikrai  bigsmile.gif  as stengiuso det f/8 kai fotkinu vaizdus, o cia pasirodo ir su tokiu mazu f gaunas rysku  thumbup.gif
Puke, as reiskias, biski ne taip tave supratau...  blush2.gif  biggrin.gif
Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?  ax.gif
Papildyta:
g.gif

OK, supratau pioneer.gif nors bent ten noriu dėt didesnę foto, kad turėčiau jeigu ką biggrin.gif nes kompe pas mane toks jovalas...kad nieko nerandu kai reikia blush2.gif
O tamsoje aš visada atveriu diafragmą dažniausiai ir gaunasi biggrin.gif gal tolimi objektai taip ir gaunasi, kai arčiau objekto jokio nėra....arba gal todėl, kad mano muilinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:32)
OK, supratau  pioneer.gif  nors bent ten noriu dėt didesnę foto, kad turėčiau jeigu ką biggrin.gif nes kompe pas mane toks jovalas...kad nieko nerandu kai reikia  blush2.gif

----
O tamsoje aš visada atveriu diafragmą dažniausiai ir gaunasi biggrin.gif gal tolimi objektai taip ir gaunasi, kai arčiau objekto jokio nėra....arba gal todėl, kad mano muilinė  biggrin.gif

*tai dek ir tokia, ir tokia ten wink.gif

** blink.gif lenkiu zemai galva....... nebeturiu net ka pasakyt.... zandikauliai tik atkaaaro... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 01, 20:18)
sveikutes,

truputuka atsilieku  doh.gif , bet viskas per tuos mokslus

bandau savo fokusus dar karteli idet, dabar padarytus. Laukiu pastabeliu, kas ne taip  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

va mano 3 daiktai is II temukes, kol prisiminiau ka fotografavau doh.gif uzsitrigo smegenyse ir viskas, niekaip neatsiminiau, kol neatkapsciau temoje savo darbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 09 sausio 2009 - 13:43
QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:41)
va mano 3 daiktai is II temukes, kol prisiminiau ka fotografavau  doh.gif uzsitrigo smegenyse ir viskas, niekaip neatsiminiau, kol neatkapsciau temoje savo darbo

biggrin.gif geras biggrin.gif nu tai viskas - tada wb... ax.gif as daba audziu minti, kada man juos padaryt... g.gif reiks savaitgali kazkaip rast laiko... g.gif ir dar kazka balto reik rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:47)
biggrin.gif  geras biggrin.gif  nu tai viskas - tada wb...  ax.gif  as daba audziu minti, kada man juos padaryt...  g.gif  reiks savaitgali kazkaip rast laiko...  g.gif  ir dar kazka balto reik rast biggrin.gif

nu va dabar per situs kur dariau darbus nezinau apie ka kalba ejo ka su tuo wb daryt doh.gif , skaitysiu temuke is naujo, tada suprasiu
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 09, 13:48)
nu va dabar per situs kur dariau darbus nezinau apie ka kalba ejo ka su tuo wb daryt  doh.gif , skaitysiu temuke is naujo, tada suprasiu

http://www.supermama...?...&p=22833410
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 14:35)

** blink.gif  lenkiu zemai galva....... nebeturiu net ka pasakyt.... zandikauliai tik atkaaaro...  biggrin.gif

Mano šiek tiek pagerinta muilinė canon S5IS, tai gali galvos labai žemai nenulenkt, tik šiek tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 14:24)
Mano šiek tiek pagerinta muilinė canon S5IS, tai gali galvos labai žemai nenulenkt, tik šiek tiek  lotuliukas.gif

gerai biggrin.gif drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:53)

aciuks.gif jau radus skaitau biggrin.gif ,

pabandziau jau ir padaryt kai ka, ale man vienodai gaunasi kazkaip, nesuprantu
Atsakyti
Rodau as savo puse ND su WB ax.gif
Cia prie lempinio apsvietimo biggrin.gif
auto WB
user posted image

nupiesta lempute WB
user posted image

ir rankinis WB
user posted image

matot, pirmi du mano fotike nelabai ir skirias cool.gif ir visiskas s su spalvom cool.gif

uzskaitysim? g.gif biggrin.gif
Atsakyti