Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes,

Bandau idet trecia uzduoti. Tik nezinau ar ji man gavosi

3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
fize, o ko taip nutamsejo? unsure.gif
Atsakyti
Fize thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 12:53)
fize, o ko taip nutamsejo? unsure.gif

nezinau, as pati nustebau ko taip nutamsejo, vis arciau ir arciau ejau, gal kokius 10 kartu bandziau perfotkint, ale kaip tamsu taip tamsu mastau.gif

Tai cia gerai ar ne g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 12:55)

kaip supratau gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 12:17)
tai tas spragtelejimas yra megejiskas biggrin.gif o visokie rankiniai zymejimai ir uztusavimai - cia jau rimtas profu reikalas hihihi.gif  tep jau yr...  ax.gif

neziurejau as ten tu pamoku - tik istraukiau is savo favoritu - nes kazkada ieskojau gimpo pamokeliu...  ax.gif

na, Kelbis dalinasi profu paslaptimis biggrin.gif man atrodo profesionaliau, kai programa atlieka ta veiksma, kaip raud akiu pasalinimas, nei pats zmogus ten maklineja ir kazka spalvina, kaip vaikiska knygute doh.gif pati taip darydavau blush2.gif pazejau dabar knygoj - raudonu akiu efekta panaikina Red eye irankis, esantis parankineje juosotje kaireje ir spragtelt ant raudonos vietos, visa kita padaroma automatiskai.

skaitau jau ir antra jo knyga, lb patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:14)
Stikline - noris tave priplot  lotuliukas.gif  irgi gera skriaga...  tongue.gif  biggrin.gif  skriagina skriagina - bet jau kai istrauks - tai nuo kedes nusiverst galima....  blink.gif  doh.gif

Baik tu, nėr ko verstis nuo kėdės čia biggrin.gif O dėl dydžio nesuprantu, čia iš Flickr Medium dydis, toks, o Large jau ištampo langą g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 13:15)
man tai labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif gerai fotkini ir nevisai formoj tongue.gif  lotuliukas.gif kaip fotkinai pasakok ir exifa visa blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

F-Number: F/3.5
Exposure Time: 10 sec.
ISO Speed: 100

Na dar koreguota PS, tik kas daryta tikrai nepasakysiu, vakar miegodama dariau biggrin.gif

Atsakyti
ziuriu isgerus ir miegant geriausios foto gaunamos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos ...

o as turejau nusistacius principa, kad isgerus fotiko i rankas neimsiu lotuliukas.gif reiks pergalvoti savo nusistatymus lotuliukas.gif

o as tik skaitau ir skaitau ... fotikas kuprineje guli ... blush2.gif Ziauriai uzstrigau su tais koliazais ... jau rankos svyra verysad.gif
Atsakyti
as tai raudonas kais nuimdavau ne su PS -su tuo nemoku blush2.gif man ten labai sudetingai atrode lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:00)
Baik tu, nėr ko verstis nuo kėdės čia biggrin.gif O dėl dydžio nesuprantu, čia iš Flickr Medium dydis, toks, o Large jau ištampo langą  g.gif

Na dar koreguota PS, tik kas daryta tikrai nepasakysiu, vakar miegodama dariau biggrin.gif

dek large blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:00)
Baik tu, nėr ko verstis nuo kėdės čia biggrin.gif O dėl dydžio nesuprantu, čia iš Flickr Medium dydis, toks, o Large jau ištampo langą  g.gif

tu jau pries dedama i flickra jau sumazink tiek, kad nebetampytu mirksiukas.gif

man idomu del F/3.5 g.gif kaip tokia dideles ryskumo zona tau gavos tada... g.gif nustebinai, tikrai bigsmile.gif as stengiuso det f/8 kai fotkinu vaizdus, o cia pasirodo ir su tokiu mazu f gaunas rysku thumbup.gif

Puke, as reiskias, biski ne taip tave supratau... blush2.gif biggrin.gif

Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 13:10)
Ziauriai uzstrigau su tais koliazais ... jau rankos svyra  verysad.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:15)

Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?  ax.gif

taip, wb buvo ant auto
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:15)
Papildyta:
g.gif

neiseina niekaip .... susikuriu nauja lapa ir nieks man nesikoreguoja doh.gif ner melynos linijos su kuria tie krastai tampytusi blush2.gif tol kol nesuprasiu kame reikalas nesiimsiu nieko kito lotuliukas.gif
Atsakyti