Sveikutes,
Bandau idet trecia uzduoti. Tik nezinau ar ji man gavosi
3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.
fize, o ko taip nutamsejo?
Fize
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 12:53)
fize, o ko taip nutamsejo?
nezinau, as pati nustebau ko taip nutamsejo, vis arciau ir arciau ejau, gal kokius 10 kartu bandziau perfotkint, ale kaip tamsu taip tamsu
Tai cia gerai ar ne
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 12:55)
Fize
kaip supratau gerai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 12:17)
tai tas spragtelejimas yra megejiskas o visokie rankiniai zymejimai ir uztusavimai - cia jau rimtas profu reikalas tep jau yr...
neziurejau as ten tu pamoku - tik istraukiau is savo favoritu - nes kazkada ieskojau gimpo pamokeliu...
neziurejau as ten tu pamoku - tik istraukiau is savo favoritu - nes kazkada ieskojau gimpo pamokeliu...
na, Kelbis dalinasi profu paslaptimis man atrodo profesionaliau, kai programa atlieka ta veiksma, kaip raud akiu pasalinimas, nei pats zmogus ten maklineja ir kazka spalvina, kaip vaikiska knygute pati taip darydavau pazejau dabar knygoj - raudonu akiu efekta panaikina Red eye irankis, esantis parankineje juosotje kaireje ir spragtelt ant raudonos vietos, visa kita padaroma automatiskai.
skaitau jau ir antra jo knyga, lb patinka
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:14)
Stikline - noris tave priplot irgi gera skriaga... skriagina skriagina - bet jau kai istrauks - tai nuo kedes nusiverst galima....
Baik tu, nėr ko verstis nuo kėdės čia O dėl dydžio nesuprantu, čia iš Flickr Medium dydis, toks, o Large jau ištampo langą
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 13:15)
man tai labai patinka gerai fotkini ir nevisai formoj kaip fotkinai pasakok ir exifa visa
F-Number: F/3.5
Exposure Time: 10 sec.
ISO Speed: 100
Na dar koreguota PS, tik kas daryta tikrai nepasakysiu, vakar miegodama dariau
ziuriu isgerus ir miegant geriausios foto gaunamos
as tai raudonas kais nuimdavau ne su PS -su tuo nemoku man ten labai sudetingai atrode
dek large
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:00)
Baik tu, nėr ko verstis nuo kėdės čia O dėl dydžio nesuprantu, čia iš Flickr Medium dydis, toks, o Large jau ištampo langą
dek large
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 13:00)
tu jau pries dedama i flickra jau sumazink tiek, kad nebetampytu
man idomu del F/3.5 kaip tokia dideles ryskumo zona tau gavos tada... nustebinai, tikrai as stengiuso det f/8 kai fotkinu vaizdus, o cia pasirodo ir su tokiu mazu f gaunas rysku
Puke, as reiskias, biski ne taip tave supratau...
Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 01 09, 13:10)
Ziauriai uzstrigau su tais koliazais ... jau rankos svyra
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:15)
Fize, tas tamsumas gavos del to, kad tu fotkinai zvakele.... galvoju, kad del zvakes liepsnos taip atsitiko... wb - ant auto buvo, ane?
taip, wb buvo ant auto
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 13:15)
neiseina niekaip .... susikuriu nauja lapa ir nieks man nesikoreguoja ner melynos linijos su kuria tie krastai tampytusi tol kol nesuprasiu kame reikalas nesiimsiu nieko kito