jooo...
----
man dabar geriau - tik dar isgelbek vaika, kad nenukristu
----
man rods mes buvom pas jus sveciuose... kai pirkom next basutes su gelytem... tikiuos nesumaisiau - bos bus baisulinga geda...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 11:06)
man rods mes buvom pas jus sveciuose... kai pirkom next basutes su gelytem... tikiuos nesumaisiau - bos bus baisulinga geda...
kazka pamenu
kabinasi rankytem tas vaikas, kiek gali i ta stala reik gelbet gal tik realiai gelbesiu, ne PS
QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 11:05)
as net bijau komentuot mintyse jusu foto pakomentuoju poto ziuriu ar pataikiau nes fotkia turiu tik pora sav tai net teorijos nemoku bet stengiuosi
pas mane irgi sm laimi nors turiu butinai teises issilaikyt reikia teorija iskalt niekaip negaliu kazkokiu vaistu reiks nuo sm
saunuole galim tik pagirt uz toookias pastangas
o komentuot butina - net jei nukomentuosi i lankas tai irgi mokymosi budas
Labas ,
Na ir plepate, kol viską perskaičiau
[quote=Pukė,2009 01 09, 09:12]
lauksiu komentaru mano leliaus fotkese is zuveliu eiliniu ir ne tik
Nuotraukytės gražios, bet labai rekia patasyti lovos (stalo) kraštą, nes atrodo, kad leliukas tuoj nukris.
[quote=Peperoni,2009 01 09, 10:53]
man tai baisiausia, kad sitas skyrelis laimi pries mano darba... va cia tai jau baisuma...
[/quote]
Svarbu, kad už darbą mokėtų . Jeigu tavęs čia nebūtų taip dažnai, tai neturėtume vienos iš geriusių šio skyrelio kritikių
Na ir plepate, kol viską perskaičiau
[quote=Pukė,2009 01 09, 09:12]
lauksiu komentaru mano leliaus fotkese is zuveliu eiliniu ir ne tik
Nuotraukytės gražios, bet labai rekia patasyti lovos (stalo) kraštą, nes atrodo, kad leliukas tuoj nukris.
[quote=Peperoni,2009 01 09, 10:53]
man tai baisiausia, kad sitas skyrelis laimi pries mano darba... va cia tai jau baisuma...
[/quote]
Svarbu, kad už darbą mokėtų . Jeigu tavęs čia nebūtų taip dažnai, tai neturėtume vienos iš geriusių šio skyrelio kritikių
QUOTE(Armana @ 2009 01 09, 11:17)
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 10:51)
Komentarai yra gėris, nes pati apart savo gražaus vaiko daugiau ir nematau nieko
vat vaiku foto ir sunku komentuot ir mamos daznai priima ne taip, jei ne taip pasakai
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 10:53)
ne pas tave viena siandien ataskaita uz pernai metus turiu butinai priduot -dead line/as spekit, kiek parasiau
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 11:02)
nu va, pataisiau spalvas biski dar kairiji stalo kampa reiktu kazkaip palygint-pratrint, bet kaip ta graziai padaryt su PS jauciu, paprasciausia butu perfotografuot
bet sienos spalva turbut su auto tikriausia? as buna su auto pakoreaguoju, bet dar ir rankiniu dadedu
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 11:05)
Manau, kad čia tas variantas, kai reikia koreguoti sluoksniais. Dangų atskirai, žuvėdrą atskirai
o kaip ta daryt -gal yra kur paskaityt? na apie sluoksnius tuos, kas ir kaip -bo cia man absopliuti tamsuma
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 11:23)
bet sienos spalva turbut su auto tikriausia? as buna su auto pakoreaguoju, bet dar ir rankiniu dadedu
gi balta siena pas mane, zinai gavos pilka man su auto pernelyg nupilkina, rankom geriau ziurisi
vel as cia
QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 10:18)
čia gal rašydama f reikšmes sumaišei? Nes mažėjant f turėtų mažėti ir ryškumo zona
Puke - rankom tvarkyta geriau
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 11:34)
gi balta siena pas mane, zinai gavos pilka man su auto pernelyg nupilkina, rankom geriau ziurisi
o man su auto geriau ziurejos kazkokios tikresne spsalvos -nors ir saltesnes bet pasiltint galima su saturation gi visada
ai, o sakei riek paklode palygint tai su clone tools'u
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 11:45)
čia gal rašydama f reikšmes sumaišei? Nes mažėjant f turėtų mažėti ir ryškumo zona
Sadi - didejant f - dideja ryskumo zona painiava yra del to, kad kai mazeja f - skaitos placiau atverta diafragma, kai dideja - maziau
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 11:46)
Sadi - didejant f - dideja ryskumo zona painiava yra del to, kad kai mazeja f - skaitos placiau atverta diafragma, kai dideja - maziau
taip ir aš suprantu, bet ten ryškiausia prie f3.5, išplaukęs fonas prie f22
Pažiūrėjau exif, viskas ok, sumaišė rašydama
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 12:23)
o kaip ta daryt -gal yra kur paskaityt? na apie sluoksnius tuos, kas ir kaip -bo cia man absopliuti tamsuma
youtube turėtų būti filmukai apie tai, tik reikėtų pasiknist aš kažkada ieškojau glamour temai, tai radau youtube kaip ką daryt tikrai nemažai pvz.