Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

biggrin.gif jooo...

----

man dabar geriau - tik dar isgelbek vaika, kad nenukristu hihihi.gif

----

man rods mes buvom pas jus sveciuose... biggrin.gif blush2.gif kai pirkom next basutes su gelytem... blush2.gif tikiuos nesumaisiau - bos bus baisulinga geda... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 11:06)
man rods mes buvom pas jus sveciuose...  biggrin.gif  blush2.gif  kai pirkom next basutes su gelytem...  blush2.gif  tikiuos nesumaisiau - bos bus baisulinga geda...  biggrin.gif

kazka pamenu g.gif biggrin.gif

kabinasi rankytem tas vaikas, kiek gali i ta stala lotuliukas.gif reik gelbet lotuliukas.gif gal tik realiai gelbesiu, ne PS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 11:05)

as net bijau komentuot mintyse jusu foto pakomentuoju poto ziuriu ar pataikiau  blush2.gif nes fotkia turiu tik pora sav tai net teorijos nemoku bet stengiuosi  biggrin.gif
blink.gif pas mane irgi sm laimi nors turiu butinai teises issilaikyt reikia teorija iskalt niekaip negaliu  unsure.gif kazkokiu vaistu reiks nuo sm  doh.gif
drinks_cheers.gif

saunuole thumbup.gif galim tik pagirt uz toookias pastangas 4u.gif

o komentuot butina - net jei nukomentuosi i lankas biggrin.gif mirksiukas.gif tai irgi mokymosi budas thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif ,
Na ir plepate, kol viską perskaičiau swoon.gif

[quote=Pukė,2009 01 09, 09:12]
lauksiu komentaru mano leliau
s fotkese blush2.gif lotuliukas.gif is zuveliu eiliniu ir ne tik biggrin.gif

Nuotraukytės gražios, bet labai rekia patasyti lovos (stalo) kraštą, nes atrodo, kad leliukas tuoj nukris.

[quote=Peperoni,2009 01 09, 10:53]
man tai baisiausia, kad sitas skyrelis laimi pries mano darba... blush2.gif doh.gif va cia tai jau baisuma... unsure.gif
[/quote]

Svarbu, kad už darbą mokėtų cool.gif . Jeigu tavęs čia nebūtų taip dažnai, tai neturėtume vienos iš geriusių šio skyrelio kritikių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 09 sausio 2009 - 11:22
QUOTE(Armana @ 2009 01 09, 11:17)
Svarbu, kad už darbą mokėtų  cool.gif . Jeigu tavęs čia nebūtų taip dažnai, tai neturėtume vienos iš geriusių šio skyrelio kritikių  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 10:51)

Komentarai yra gėris, nes pati apart savo gražaus vaiko daugiau ir nematau nieko  doh.gif

vat vaiku foto ir sunku komentuot doh.gif doh.gif ir mamos daznai priima ne taip, jei ne taip pasakai ax.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 10:53)

man tai baisiausia, kad sitas skyrelis laimi pries mano darba...  blush2.gif  doh.gif  va cia tai jau baisuma... unsure.gif

ne pas tave viena unsure.gif unsure.gif siandien ataskaita uz pernai metus turiu butinai priduot -dead line/as doh.gif spekit, kiek parasiau unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 11:02)

nu va, pataisiau spalvas biski blush2.gif dar kairiji stalo kampa reiktu kazkaip palygint-pratrint, bet kaip ta graziai padaryt su PS unsure.gif jauciu, paprasciausia butu perfotografuot doh.gif

bet sienos spalva turbut su auto tikriausia? g.gif as buna su auto pakoreaguoju, bet dar ir rankiniu dadedu tongue.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 01 09, 11:05)
Manau, kad čia tas variantas, kai reikia koreguoti sluoksniais. Dangų atskirai, žuvėdrą atskirai smile.gif

o kaip ta daryt -gal yra kur paskaityt? blush2.gif na apie sluoksnius tuos, kas ir kaip -bo cia man absopliuti tamsuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 11:23)
bet sienos spalva turbut su auto tikriausia? g.gif as buna su auto pakoreaguoju, bet dar ir rankiniu dadedu tongue.gif  lotuliukas.gif

gi balta siena pas mane, zinai doh.gif gavos pilka unsure.gif man su auto pernelyg nupilkina, rankom geriau ziurisi g.gif

vel as cia blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 10:18)
va as vel su nd  tongue.gif tikiuosi si karta normaliai  g.gif
f3.5 iso 100
f11 iso 400
f22 iso 800

čia gal rašydama f reikšmes sumaišei? Nes mažėjant f turėtų mažėti ir ryškumo zona g.gif

Puke - rankom tvarkyta geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 11:34)
gi balta siena pas mane, zinai doh.gif gavos pilka unsure.gif man su auto pernelyg nupilkina, rankom geriau ziurisi g.gif

o man su auto geriau ziurejos g.gif kazkokios tikresne spsalvos -nors ir saltesnes g.gif bet pasiltint galima su saturation gi visada mirksiukas.gif

ai, o sakei riek paklode palygint lotuliukas.gif tai su clone tools'u mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 11:45)
čia gal rašydama f reikšmes sumaišei? Nes mažėjant f turėtų mažėti ir ryškumo zona  g.gif
Puke - rankom tvarkyta geriau  mirksiukas.gif

Sadi - didejant f - dideja ryskumo zona wink.gif painiava yra del to, kad kai mazeja f - skaitos placiau atverta diafragma, kai dideja - maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 11:46)
Sadi - didejant f - dideja ryskumo zona wink.gif  painiava yra del to, kad kai mazeja f - skaitos placiau atverta diafragma, kai dideja - maziau smile.gif

taip ir aš suprantu, bet ten ryškiausia prie f3.5, išplaukęs fonas prie f22 g.gif

Pažiūrėjau exif, viskas ok, sumaišė rašydama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 09 sausio 2009 - 11:49
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 12:23)

o kaip ta daryt -gal yra kur paskaityt? blush2.gif na apie sluoksnius tuos, kas ir kaip -bo cia man absopliuti tamsuma blush2.gif

youtube turėtų būti filmukai apie tai, tik reikėtų pasiknist smile.gif aš kažkada ieškojau glamour temai, tai radau youtube kaip ką daryt tikrai nemažai pvz.
Atsakyti