reikia pirmam temos lape parašyt kad profai iš kitos temos LABAI laukiami su komentarais
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 05:09)
Ir dar formatas, man asmeniskai, toks nepriimtinas- geriau ziurisi arba standartinis, arba kvadratu... priklauso nuo kadro koks formatas tinka. Nu bet cia gal ir bereikalingas kabinejimasis
Komentarai yra gėris, nes pati apart savo gražaus vaiko daugiau ir nematau nieko
ten burnoj tai čiulptuko laikyklis, tipo ekologiškas ir visa kita, tai ir leidžiu graužt (čia pasiteisinau
) dėl rankų tai sutinku, o dėl formato nesupratau, čia nekirpta foto, standartinis fotiko dydis
ar geriau būtų vrertikali?
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 08:56)
Sadi leliaus akytes kokios ryskios
kokie nustatymai ir fotkinimo salygos?
ryški saulė iš dešinės pusės, lelius lovoj. Mažiausia F, pas mane buvo 3,5 nes zoominau. svarbiausia šviesa, nes tada išlsaikymas trumpėja, nespėja sujudėt. tavo antroj fotkei biški sujudėjo man rodos, paplaukusi foto
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:06)
nepykit, kad kisu cia savo trigrasi, bet as is ziurovo puses juk galiu tarti zodeli? Ta prasme, juk foto daromos ne tik, kad profas prikibtu, bet ir eilinem zuvelem paziureti?
kaip jau ir sakė - visos mes daugiau ar mažiau eilinės žuvelės, bet kitaip ir neišmoksim
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 09:34)
Sadi - akytes pagautos nerealiai
, ir vintage man graziai ziuris... bet ta metaline sagtele burnytej ir nukapotos rankytes nubraukia visa grozi
kablys tai ne tas žodis, aš vis sprendžiu dilema kas svarbiau - mokslai ktu ar mokslai sm
kol kas pralaimi ktu
vat akių grožis užtemdė protą ir viskas
einu pasikuisiu dar fotike
ačiū visoms už komentarus labai