Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Puke
, man wb kliuna (kadangi mokinames dabar tongue.gif ) ir ypac antroj, kad akytes nera pakankamai ryskios (bet sita jau sakius as tau ax.gif ).

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:37)

Cia fotografuota

antroj dangaus spalva gerokai geresne, bet jau tada zuvedra nebegrazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 09:41)

spalvas patvarkei graziai... bet ka cia idomiau padaryt nepatarsiu... biggrin.gif  nes nezinau...  biggrin.gif  jau kadras neidomus, daryk, ka nori su tom spalvom - nesudominsi smile.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 09, 09:02)
kas su lumix'u fotkina, ner pas mane to nustatytmo  doh.gif

Pas mane Lumix,tik kitoks truputi. ax.gif Tai tu rankinio baltos spalvos balanso nerandi kiek supratau?Jei taip,tai nueik i meniu ir kur yra baltos spalvos nustatymai,saules debesai ir t.t. paciam gale turi buti,bent pas mane tai toks kvadratelis virs tikampiuku.tai jie yra du-1 ir 2.Dar po jais yra yoks pat kvadratelis virs krikampiuku ir parasyta SET.Tai uzeini ant to SET ir tau ismeta dvi eilutes tai va ant kurios nori,ant tos ir nusifotkini balta lapa,bet suzumini ir fotkini su Meniu muktuku.Ar aisku kas nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 09:52)

Puke
, man wb kliuna (kadangi mokinames dabar tongue.gif ) ir ypac antroj, kad akytes nera pakankamai ryskios (bet sita jau sakius as tau ax.gif ).
antroj dangaus spalva gerokai geresne, bet jau tada zuvedra nebegrazi doh.gif

tai kaip man ja pagrazint biggrin.gif
Atsakyti
ai, va dabar kaip tik tas momentas, kai noriu pasakyt viena dalyka...

esu jau toks zmogus, - kaip rusai sako - Shto vyzhu, to poyu (vert. ka matau, ta dainuoju) biggrin.gif

Jusu asmeniskai ne vienos niekada nenoriu nei izeist, nei kazkaip nuliudint... ax.gif

kalbu visada apie foto, ne konkreciai apie autoriu.... (nes turiu pasakyt, kad turiu beda su niku ir vardu isiminimu blush2.gif biggrin.gif regimoji atmintis ax.gif )

tiesiog sakau tai, kaip man atrodo... ax.gif tai butu malonu, jei neisizestumet, jei kartais biski griezciau ka pasakau doh.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:53)
tai kaip man ja pagrazint  biggrin.gif

nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 09:57)
ai, va dabar kaip tik tas momentas, kai noriu pasakyt viena dalyka...

esu jau toks zmogus,  - kaip rusai sako - Shto vyzhu, to poyu (vert. ka matau, ta dainuojubiggrin.gif 

Jusu asmeniskai ne vienos niekada nenoriu nei izeist, nei kazkaip nuliudint...  ax.gif

kalbu visada apie foto, ne konkreciai apie autoriu.... (nes turiu pasakyt, kad turiu beda su niku ir vardu  isiminimu  blush2.gif  biggrin.gif  regimoji atmintis  ax.gif

tiesiog sakau tai, kaip man atrodo... ax.gif  tai butu malonu, jei neisizestumet, jei kartais biski griezciau ka pasakau  doh.gif  tongue.gif  4u.gif

Ko cia pykti,gerai kaip tokiu zmoniu yra,ant zemes greitai pastato. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:23)
Man emocijos patiko  bigsmile.gif
pirma nuotraukyte galetu buti gal kiek tiesesne, nes atrodo, kad tuoj lelius nuriedes  blush2.gif

is tikruju doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 09, 09:34)
ir dar tai moko susitaikyt su kritika saviems darbams is aplinkiniu puses  ax.gif 

o to lb reik mokytis doh.gif lotuliukas.gif aciu uz komentara smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 09:52)

Puke
, man wb kliuna (kadangi mokinames dabar tongue.gif )

aha, reik taisyt smile.gif
Atsakyti
Peperoni, ne tu viena tokia tongue.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 09, 10:01)
Ko cia pykti,gerai kaip tokiu zmoniu yra,ant zemes greitai pastato. mirksiukas.gif

nu maza kas - visokiu zmoniu buna - tai bandau apsidraust biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 09, 10:04)
Peperoni, ne tu viena tokia tongue.gif  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
trecdaliu taisykle tai stengiuos taikyt visada, bet doh.gif sunku paimt visa objekta i kadra, sufokusuot ten, kur reik, ir dar trecdalius pritaikyt biggrin.gif mokytis reik doh.gif

su PS as kerpu su rectangular marquee tool - virsuj gali nusistatyt norima dydi foto. didziausia krastine dalinu is 1,5, taip gaunu tinkama dydi spausdint smile.gif man lengva ir paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 10:09)
trecdaliu taisykle tai stengiuos taikyt visada, bet doh.gif sunku paimt visa objekta i kadra, sufokusuot ten, kur reik, ir dar trecdalius pritaikyt biggrin.gif mokytis reik doh.gif

su PS as kerpu su rectangular marquee tool - virsuj gali nusistatyt norima dydi foto. didziausia krastine dalinu is 1,5, taip gaunu tinkama dydi spausdint smile.gif man lengva ir paprasta smile.gif

o PS nera galimybes Crop tool meniu nusistatyti, kad islaikytu proporcijas? g.gif

nes tarkim Gimpe issikvietus crop'a, atsidaro meniu, kur gali uzdeti varnele, kad islaikytu proporcija (krastiniu santyki), plius gali pasirinkti gaires ( pvz. trecdalio taisykle arba aiksinius pjuvius) - tada zymint kerpama foto plota uzsideda tos linijos, kurios rodo, kur yra auksiniai taskai, arba trecdalio linijas ax.gif manau, kad tikrai kazkur turetu buti tokios funkcijos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 10:13