Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 06:09)
Atsiprasau, jei isibrausiu i Jusu temele... blush2.gif

sveikos, visos mirksiukas.gif
jei tik noro yra, labai prasom i musu tema komentavimui, patarimam mirksiukas.gif labai labai lauktume. nes musu profes, kai ateina, labai mum padeda, ane merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip ligone blush2.gif lotuliukas.gif i darba atejus, ne darbus, o pirmas zvilgsnis cia ax.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 17:55)

man Sadi pirma foto atrodo balta spalva....  na gal kiek tas atspalvis gelsvas, bet nekliuva (gal tokia originalo spalva?  g.gif ) ax.gif

jei nesikabinejant -tai man pas ja visos fotkes thumbup.gif nebent ant didesniu kas matytus mirksiukas.gif ir kaip jau kazkas sake, kazkodel zmogui daznai balta, tai yra ta, kur i melsvuma -tai vat uztat man ir ten taip pasirode doh.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 18:09)
4u.gif bandau rodyt lempiniam apsvietime  4u.gif visiskai nieko netaisiau  4u.gif

man tavo patiko mirksiukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 01 08, 18:29)

Dangaus nuotraukai dar koki cm zemes nukirpciau. Labai grazus dangus.  thumbup.gif Mane ypac sudomina tas ryskus ruozelis su geltonu pakrasciuku. Dydis geras. 

Klozeto nefotografuosiu, nes kaip tik apsnekejome, kad laikas keisti.  biggrin.gif

wub.gif mirksiukas.gif i ta geltona ir bandziau taikyt labiau tongue.gif lotuliukas.gif

tai gera proga ji i dienos sviesa issinest lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 18:48)
paprastai tai buna tokie du trikampiukai sueinantys i viena...  ax.gif  na bent jau canone taip...  ax.gif

user posted image

pas mane toks pat zenklas rankiniam nustatymui - sony mirksiukas.gif thumbup.gif
tik pas mane prie dieniniu lempu (fluorescent), tai yra 1,2, 3 -ta prasme trys skirtingi var cool.gif
QUOTE(fizė @ 2009 01 08, 18:59)

fize, dabar jau tikrai gerokai geriau thumbup.gif net gal ir visai neblogai mirksiukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 20:17)
Tvarkau naujametines foto ir niekaip nenusprendžiu, ar ši foto nors kiek verta dėmesio 

man ji savotiskai zavinga thumbup.gif biski tie laidai tik man trukdo virsuje
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 22:00)
4u.gif rodau kitus nd kadangi esu ''naujoke'' bandau atlikti visus  biggrin.gif

ko tas iso toks milziniskas? tongue.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 02:03)

Nu mano akim beveik tobula blush2.gif (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam kampe rankytė violetinė gavosi 

man ta violetine ir kliuna unsure.gif ale akys akys, kad gerai 'paimtos' wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 22:25)
Edeva, visu pirma, kai didini f, tai didini ir Iso wink.gif pas tave atvirksciai smile.gif

blush2.gif as nzn kaip as cia taip paskaiciau bet perdarysiu tik va su kitom uzduotim ten antra tai tik zoomint? g.gif o trecia eiti link daikto?ar vel as kazko nedaskaitau lotuliukas.gif

labas rytas as irgi kaip ''ligone'' pas jus nuo pat ryto su kava bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 08, 20:26)
o cia siaip ni v temu. Butu nebloga nuotrauka jei ne tas akvariumo stikla pabraizytas  unsure.gif

user posted image

man cia ryskumo truksta ir zuvytei erdves plaukt smile.gif na, kairej pusej daugiau vietos galejo but. ir nesufokusuota ta zuvis atrodo g.gif

Stiklines foto lb patiko wub.gif nieko neprikisiu smile.gif

Sadi leliaus akytes kokios ryskios thumbup.gif kokie nustatymai ir fotkinimo salygos? blush2.gif
Atsakyti
kas su lumix'u fotkina, ner pas mane to nustatytmo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir as su kava pirmiausia pas jus biggrin.gif

Toje naktineje foto tikrai labai knieti matyti nors kiek ta tamsuji kairiji kampa smile.gif

leliuko portretukas mielas, bet man tarkim butu graziau, jei butu virsugalvio daugiau ir rankyciu, kad butu i auksti kiek daugiau (ir tas metalinis daiktas burnyteje man kliuna )
nepykit, kad kisu cia savo trigrasi, bet as is ziurovo puses juk galiu tarti zodeli? Ta prasme, juk foto daromos ne tik, kad profas prikibtu, bet ir eilinem zuvelem paziureti? biggrin.gif
Atsakyti
Belly, zuvis tai mane visai ne ax.gif
QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 08:54)
blush2.gif as nzn kaip as cia taip paskaiciau bet perdarysiu tik va su kitom uzduotim ten antra tai tik zoomint? g.gif o trecia eiti link daikto?ar vel as kazko nedaskaitau  lotuliukas.gif

taip -butent taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:06)

nepykit, kad kisu cia savo trigrasi, bet as is ziurovo puses juk galiu tarti zodeli? Ta prasme, juk foto daromos ne tik, kad profas prikibtu, bet ir eilinem zuvelem paziureti?  biggrin.gif

gi cia visos eilines tongue.gif tongue.gif visos is ziurovo ir komentuoja... da dar siek tiek, ka zinai teoriskai, kaip turetu but ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
lauksiu komentaru mano leliaus fotkese blush2.gif lotuliukas.gif is zuveliu eiliniu ir ne tik biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 09:12)
lauksiu komentaru mano leliaus fotkese blush2.gif  lotuliukas.gif is zuveliu eiliniu ir ne tik biggrin.gif

Man emocijos patiko bigsmile.gif
pirma nuotraukyte galetu buti gal kiek tiesesne, nes atrodo, kad tuoj lelius nuriedes blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nu ka, didziausia ligone uzmiegotom akim ir apkrautu popieriais stalu atriedejo pas jus biggrin.gif kablys nugaroj taip skant... biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 09, 08:54)
as nzn kaip as cia taip paskaiciau bet perdarysiu tik va su kitom uzduotim ten antra tai tik zoomint?  o trecia eiti link daikto?ar vel as kazko nedaskaitau 

gerai supratai smile.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:06)
nepykit, kad kisu cia savo trigrasi, bet as is ziurovo puses juk galiu tarti zodeli? Ta prasme, juk foto daromos ne tik, kad profas prikibtu, bet ir eilinem zuvelem paziureti? 

nera cia ka pykt... privalai ta daryt - nes tai vienas is budu lavinti "aki"... mirksiukas.gif ir siaip patartina lankytis tarkim Fotokudroj - ziuret fotkes, skaityt komentarus... nagrinet kame zmones mato klaidas, kame privalumus - tai labai labai padeda pamatyti ir savo darbus "is sono"... thumbup.gif

ir dar tai moko susitaikyt su kritika saviems darbams is aplinkiniu puses ax.gif nes visos mes pradzioj fotkinam beveik tobulai, kaip Sadi sake biggrin.gif (man patiko sitas pasakymas biggrin.gif )

Sadi - akytes pagautos nerealiai wub.gif , ir vintage man graziai ziuris... bet ta metaline sagtele burnytej ir nukapotos rankytes nubraukia visa grozi unsure.gif
Atsakyti
Bandau dabar mokintis koreguoti nuotraukas ax.gif
Cia fotografuota su Sony muilinuke kur rankiniu nustatymu jokiu nepasirinksi. Cia Sopoto dangus smile.gif Tai va noriu paklausti, ka cia reiktu pakoreguoti, kad butu idomiau nors kiek... As keliu savo bandyma, aisku nesitikiu ovaciju, greiciau tikiuosi uzmetymo pomidorais, bet as noriu mokytis biggrin.gif tai galit metyt tongue.gif
Cia nedaryta visai nieko, nei kirpta, nei ka, nu visai nieko biggrin.gif
user posted image
o cia bile ko pridaryta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 01 09, 09:12)
lauksiu komentaru mano leliaus fotkese is zuveliu eiliniu ir ne tik

man pirmoj spalvoj per daug geltono atspalvio, ir abi fotkes reik tiesint, nes leliukas tikrai rieda nuo stalo... ax.gif plius - trecdaliai, trecdaliai, trecdaliai mirksiukas.gif biggrin.gif nepamirstam, nepamirstam, nepamirstam biggrin.gif

pamirsau dargi zuvyte akvariume... doh.gif

matyt del to stiklo - ji atrodo siek tiek paplaukusi (geram kontekste sitas zodis hihihi.gif )... ir kompoziciskai negerai... nes ji dabar ikalinta - neturi kur plaukt... jei gyvunas ar zmogus fotkej juda arba ziuri i kazkuria puse - tai toj pusej turi buti palikta daug daugiau erdves...
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 01 09, 09:37)
Bandau dabar mokintis koreguoti nuotraukas 

kadras kompoziciskai geras, kokybiskas... bet... nekabina...

spalvas patvarkei graziai... bet ka cia idomiau padaryt nepatarsiu... biggrin.gif nes nezinau... biggrin.gif jau kadras neidomus, daryk, ka nori su tom spalvom - nesudominsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 sausio 2009 - 09:39