Stikline, super. Tokia su razynka su misle...
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)
Tai ar parasysit kuri/is, per ka jus fotkes savo apziurinejat kompe?????
Microsoft office picture manager (cia mazinu dazniausiai ir perziuriu, kartais kerpu)
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 16:57)
pilkokas ir man atrodo
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 08, 17:17)
klozetas
sedziu ir zvengiu, net vaikas atbego "kas nutiko"
Ačiū merdžynos, pradžiuginot mane nakčiai
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 21:17)
Tvarkau naujametines foto ir niekaip nenusprendžiu, ar ši foto nors kiek verta dėmesio priklonavau, pridirbau netobulai
labai geras jausmas apima ziurint, man ji net labai.
Sveiki, turiu jums klausimeli - o kokius Jus fotoaparatus turite? Pati turiu ta vadinama muiline, visai paprasta fotika. Labai noriu isigyti gera kokybiska fotoaparata, tik nezinau koki. Zinoma, nemoku as jais naudotis, bet labai uzsidegusi ismokti. Gal galetumet ka nors patarti is savo patirties? Ir apskritai i ka reiketu atkreipti demesi renkantis fotika? Didelis dekui
rodau kitus nd kadangi esu ''naujoke'' bandau atlikti visus
f(3.5)
iso (1600)
f(11)
iso(400)
f(22)
iso(100)
f(3.5)
iso (1600)
f(11)
iso(400)
f(22)
iso(100)
Edeva, visu pirma, kai didini f, tai didini ir Iso pas tave atvirksciai
o fokusai man neatroo tikslus... ypac pirmoj foto...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 17:55)
man Sadi pirma foto atrodo balta spalva.... na gal kiek tas atspalvis gelsvas, bet nekliuva (gal tokia originalo spalva? )
va kad su ta balta spalva visaip gali būt, todėl ir dėjau kelias Rafaelo irgi labai gera idėja
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 18:07)
tai tas rankiniu nustatytas wb turės būt kuo panašesnis į daylight wb ir auto wb?taip?
tas rankinis turi būti kuo panašesnis į tikras spalvas
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 18:09)
super, labai matosi skirtumas man tikriausias custom
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 20:17)
Tvarkau naujametines foto ir niekaip nenusprendžiu, ar ši foto nors kiek verta dėmesio priklonavau, pridirbau netobulai
tikrai verta dėmesio turi cinkelio, ir tos lempos fantastiškos
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 22:00)
rodau kitus nd kadangi esu ''naujoke'' bandau atlikti visus
gerai atlikta svarbiausiai kad objektai parinkti tokie kad viskas matosi
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 22:25)
Edeva, visu pirma, kai didini f, tai didini ir Iso pas tave atvirksciai
bet tikslas buvo išsiaiškinti kaip kinta ryškumo zona, čia tas matosi
QUOTE(Sadi @ 2009 01 08, 22:31)
nu gerai jau gerai, nesikabineeeesiu
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 22:40)
nu gerai jau gerai, nesikabineeeesiu
parašiau raigei - žadėjo užsukt
Biški ne į temą, grįžtant prie tos nuotraukos kur man apkarpyt niekaip nesisekė. Radau fotikę dar vieną ir pritaikiau PS vintage fintą internete rastą
Nu mano akim beveik tobula (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam kampe rankytė violetinė gavosi
Nu mano akim beveik tobula (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam kampe rankytė violetinė gavosi
Atsiprasau, jei isibrausiu i Jusu temele...
Kokybe nuotraukos tikrai gera, bet portretas nera tobulas(tikiuosi nesupyksi )
Visu pirma skaudziai rankytes nukapotos, kadrui aplamai truksta erdves, o labiausiai turbut nepatinka kazkoks daiktas leliuko burnyteje(ir dar metalinis... )...tokiu nuotrauku niekada nelaikau ir aplamai nefotografuoju, jei vaikas griauzia koki tai daikta
Ir dar formatas, man asmeniskai, toks nepriimtinas- geriau ziurisi arba standartinis, arba kvadratu... priklauso nuo kadro koks formatas tinka. Nu bet cia gal ir bereikalingas kabinejimasis
Gal per grieztai as cia...
QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 02:03)
Nu mano akim beveik tobula (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam
Kokybe nuotraukos tikrai gera, bet portretas nera tobulas(tikiuosi nesupyksi )
Visu pirma skaudziai rankytes nukapotos, kadrui aplamai truksta erdves, o labiausiai turbut nepatinka kazkoks daiktas leliuko burnyteje(ir dar metalinis... )...tokiu nuotrauku niekada nelaikau ir aplamai nefotografuoju, jei vaikas griauzia koki tai daikta
Ir dar formatas, man asmeniskai, toks nepriimtinas- geriau ziurisi arba standartinis, arba kvadratu... priklauso nuo kadro koks formatas tinka. Nu bet cia gal ir bereikalingas kabinejimasis
Gal per grieztai as cia...