Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Stikline, super. Tokia su razynka biggrin.gif su misle...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 11:30)
Tai ar parasysit kuri/is, per ka jus fotkes savo apziurinejat kompe?????

Microsoft office picture manager (cia mazinu dazniausiai ir perziuriu, kartais kerpu)

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 16:57)

Jolitana man sniegas pilkas...  ax.gif

drinks_cheers.gif pilkokas ir man atrodo

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 08, 17:17)
klozetas  hihihi.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sedziu ir zvengiu, net vaikas atbego "kas nutiko"
Atsakyti
Ačiū merdžynos, pradžiuginot mane nakčiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 21:17)
Tvarkau naujametines foto ir niekaip nenusprendžiu, ar ši foto nors kiek verta dėmesio  g.gif  priklonavau, pridirbau  netobulai  doh.gif  lotuliukas.gif

labai geras jausmas apima ziurint, man ji net labai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu jums klausimeli - o kokius Jus fotoaparatus turite? Pati turiu ta vadinama muiline, visai paprasta fotika. Labai noriu isigyti gera kokybiska fotoaparata, tik nezinau koki. Zinoma, nemoku as jais naudotis, bet labai uzsidegusi ismokti. Gal galetumet ka nors patarti is savo patirties? Ir apskritai i ka reiketu atkreipti demesi renkantis fotika? Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
4u.gif rodau kitus nd kadangi esu ''naujoke'' bandau atlikti visus biggrin.gif

f(3.5)
iso (1600)
user posted image

f(11)
iso(400)
user posted image

f(22)
iso(100)
user posted image
Atsakyti
Edeva, visu pirma, kai didini f, tai didini ir Iso wink.gif pas tave atvirksciai smile.gif

o fokusai man neatroo tikslus... ypac pirmoj foto... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 17:55)
man Sadi pirma foto atrodo balta spalva....  na gal kiek tas atspalvis gelsvas, bet nekliuva (gal tokia originalo spalva?  g.gif ) ax.gif

va kad su ta balta spalva visaip gali būt, todėl ir dėjau kelias smile.gif Rafaelo irgi labai gera idėja thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 18:07)
tai tas rankiniu nustatytas wb turės būt kuo panašesnis į daylight wb ir auto wb?taip?

tas rankinis turi būti kuo panašesnis į tikras spalvas wink.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 18:09)
4u.gif bandau rodyt lempiniam apsvietime  4u.gif visiskai nieko netaisiau  4u.gif
auto W/b

super, labai matosi skirtumas thumbup.gif man tikriausias custom thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 08, 20:17)
Tvarkau naujametines foto ir niekaip nenusprendžiu, ar ši foto nors kiek verta dėmesio  g.gif  priklonavau, pridirbau  netobulai  doh.gif  lotuliukas.gif

tikrai verta dėmesio thumbup.gif turi cinkelio, ir tos lempos fantastiškos wub.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 22:00)
4u.gif rodau kitus nd kadangi esu ''naujoke'' bandau atlikti visus  biggrin.gif

gerai atlikta thumbup.gif svarbiausiai kad objektai parinkti tokie kad viskas matosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 22:25)
Edeva, visu pirma, kai didini f, tai didini ir Iso wink.gif pas tave atvirksciai smile.gif

o fokusai man neatroo tikslus... ypac pirmoj foto...  ax.gif

bet tikslas buvo išsiaiškinti kaip kinta ryškumo zona, čia tas matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 08, 22:31)

bet tikslas buvo išsiaiškinti kaip kinta ryškumo zona, čia tas matosi  mirksiukas.gif

nu gerai jau gerai, nesikabineeeesiu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 22:40)
nu gerai jau gerai, nesikabineeeesiu  biggrin.gif  tongue.gif

mirksiukas.gif

parašiau raigei - žadėjo užsukt thumbup.gif
Atsakyti
Biški ne į temą, grįžtant prie tos nuotraukos kur man apkarpyt niekaip nesisekė. Radau fotikę dar vieną ir pritaikiau PS vintage fintą internete rastą

Nu mano akim beveik tobula blush2.gif (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam kampe rankytė violetinė gavosi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 09 sausio 2009 - 02:06
Atsiprasau, jei isibrausiu i Jusu temele... blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 09, 02:03)
Nu mano akim beveik tobula blush2.gif (kukliai čia aš, ane?), tik dešiniam apatiniam

Kokybe nuotraukos tikrai gera, bet portretas nera tobulas(tikiuosi nesupyksi blush2.gif )
Visu pirma skaudziai rankytes nukapotos, kadrui aplamai truksta erdves, o labiausiai turbut nepatinka kazkoks daiktas leliuko burnyteje(ir dar metalinis... g.gif )...tokiu nuotrauku niekada nelaikau ir aplamai nefotografuoju, jei vaikas griauzia koki tai daikta
Ir dar formatas, man asmeniskai, toks nepriimtinas- geriau ziurisi arba standartinis, arba kvadratu... priklauso nuo kadro koks formatas tinka. Nu bet cia gal ir bereikalingas kabinejimasis biggrin.gif
Gal per grieztai as cia... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 sausio 2009 - 05:19