Sveikos naujoje temoje.
Aciu, Peperoni, uz pastangas.
Saules pugai aciu uz tiek daug paaiskinimu.
Viska dedu i savo uzrasime apie foto. Dabar kurybine depresija pas mane.
Tai siek tiek veliau prireiks.
Bonda, as nuotraukas perziureju per Windows picture and fax viewer. Per Ps tik koreguoju.
Dangaus nuotraukai dar koki cm zemes nukirpciau. Labai grazus dangus.
Mane ypac sudomina tas ryskus ruozelis su geltonu pakrasciuku. Dydis geras.
Armanos
nuotrauka su berniuku ir rogutemis man labaiu patiko po Peperoni
korekcijos. Saules pugos nuotraukoje jauciasi atidirbta ranka, bet jos nuotraukoje krumu zalumas labiau vasariskas. O Peperoni - tokios atsiauresnes ziemos.
Uogienes nd su actimel buteliuku - jau kalbejot - 2 ir 3 nelabai skiriasi, be to fokusas i ryskesni daikta - raudona spalva, gal net i ta kvadrateli ant stalo.
Bet daznai buna, kad sumazintos foto susilieja. Geriausiai ziureti savo kompe nuotrauka visu dydziu atsidarius.
O su tais figuriukais manau, kad pavyko. Kai nedideles foto, sunku iziureti. Bet kiek matau, sakyciau, geriai sufokusuota i visus tris.
Fize sauniai vejasi.
Diafragmos nd is pradziu norejau sakyti, kad 2 ir 3 nesiskiria. Bet kai pasididinau langa, pamaciau skirtuma.
Prie F22 rankena ir sienos ryskesnes, t.y. maziau isplauke.
Sadi, WB Nd pradzia gera.
Na, bent jau skirtumas matosi.
Gal but su kitais aparatais ar net apskritai is vis neimanoma idelu wb balansa pagauti. Juk profai specialiai su RAW fotografuoja, kad ji galetu taisyti.
Jolitanos sniegas pilkokas vos vos. Bet manau, tipstantis sniegas ir nebuna baltas?
Edeva, kokia fono spalva? (kokia rafaelo-zinau
). Tarp 1 ir 3 foto toks didelis skirtumas. Man net noretusi sakyti, kad 1 tikresne spalva, nors ir netokia, kokia turetu buti.
Bet jei ziuresim i ta fakta, kad zmogaus akis baltumo pojuti supranta, kai daiktas yra siek tiek melsvas (net i balinancius skalbimo miltelius melsvuma duodanciu medziagu dedama), tai vadinasi 3 foto turetu buti geriausia.
Siaip manau, dar turetum bandyti. Aparatas, kiek pamenu, tavo ne muiline? Todel dar bandyk.
Kada as padarysiu nd, net nezinau...
Klozeto nefotografuosiu, nes kaip tik apsnekejome, kad laikas keisti.