Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kitas kl. o prie lempu sviesos man pastoviai jungiasi blicas kaip suprantu be jo?ji isjungti?

ne j/b kaip supratau foto spalvotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 08, 16:50)
balta puodeli gal visos turi? zodziu po 3 foto daryti su naturalia sviesa ir su dirbtina 3 foto. teisingai?  g.gif
bet foto nespalvotos, juodai baltos? ar as kazka painioju?  g.gif

wb - tai ne white/black (nespalvotas, juodai baltas) - o White balance (baltos spalvos balansas) 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 01 08, 16:50)
Nu pas jus ir tempai blink.gif
As tai fotografuoju baltus diedo baltinius ax.gif

gera mintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 16:54)
kitas kl. o prie lempu sviesos man pastoviai jungiasi blicas kaip suprantu be jo?ji isjungti?

ne j/b kaip supratau foto spalvotos  4u.gif

blica isjungti mirksiukas.gif
Papildyta:
Jolitana man sniegas pilkas... ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 sausio 2009 - 17:02
klausimu kaip ir nebera tik gal vienas tai ka fotkinam bet ka visiskai balta? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 08, 16:30)
nu tai darkart pakoreguot uzduoti?  ax.gif  biggrin.gif

dabar pagalvojau, ar mes turim koki balta daikta, kad butu pas visus namuos ir toks pats?  g.gif

klozetas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 08, 18:17)
klozetas  hihihi.gif

oooo tikrai, tik kaip ji isvilgti i dienos sviesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 08, 17:18)
oooo tikrai, tik kaip ji isvilgti i dienos sviesa  g.gif

ko dėl geros foto nepadarysi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2009 01 08, 17:18)
oooo tikrai, tik kaip ji isvilgti i dienos sviesa  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau matau ta vaizda thumbup.gif

ne nu rimtai imama paprastus baltus puodelius ir fsio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 18:20)
ne nu rimtai imama paprastus baltus puodelius ir fsio  g.gif

tai matai su tais puodeliais taip pat problema, kai kas neturi ( pvz.as biggrin.gif ) o ir balta spalba baltai nelygi, manau nereikia daryti problemos o fotkinti tai katurime balto ir ka isivaizduojamekad tai yra balta... mirksiukas.gif

sorrymano klavetura labai kruta tai nevisadatarpas pasispaudzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 08 sausio 2009 - 17:26
QUOTE(jolitana @ 2009 01 08, 17:25)
tai matai su tais puodeliais taip pat problema, kai kas neturi ( pvz.as  biggrin.gif )

blush2.gif ir as neturiu ale galvoju tiek to nusipirksiu lotuliukas.gif gerai tadu darom tas ka turi belto is fsio kad nebus visiskai baltas tai manau nera problema is karto matysis kur gerai o kur ne biggrin.gif
Atsakyti
Prisizvengiau is klozeto hihihi.gif

Primenu, kad terminas iki 19 dienos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 08, 17:31)
blush2.gif ir as neturiu ale galvoju tiek to nusipirksiu  lotuliukas.gif gerai tadu darom tas ka turi belto is fsio kad nebus visiskai baltas tai manau nera problema is karto matysis kur gerai o kur ne  biggrin.gif

sAKAI? nes man sadi pirma per gelsva atrode, kitos abi per melsvos g.gif g.gif g.gif ta prasme, as balta kitaip isivaziduoju g.gif o ir nezinau, kokia ten balta buvo, gal ir buvo su tuo i gelsvuma lengva g.gif zodziu, sudetingas nd lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 08, 17:49)
sAKAI? nes man sadi pirma per gelsva atrode, kitos abi per melsvos g.gif  g.gif  g.gif ta prasme, as balta kitaip isivaziduoju g.gif o ir nezinau, kokia ten balta buvo, gal ir buvo su tuo i gelsvuma lengva g.gif zodziu, sudetingas nd lotuliukas.gif

nu del tu atspalviu mes visada gincysimes.... ax.gif gi eskimai isskiria ne 30 sniego atspalviu biggrin.gif Gal tiesiog ziurim siek tiek su didesne paklaida.... nes manau, kad kai wb nugrybaus - iskart pamatysim... ax.gif

man Sadi pirma foto atrodo balta spalva.... na gal kiek tas atspalvis gelsvas, bet nekliuva (gal tokia originalo spalva? g.gif ) ax.gif
Atsakyti