Greitai susisukai, kosminė lauksim galutinio rezultato
galinio rezultato nebus nes kazkaip isgaravo is galvos nufotkint ir meducio jau nebera MB sake dieviskas tortas o man siek tiek per saldus, tad kita karta i grietinele cukraus nedesiu visiskai, tik daugiau rugsteles.
didelis dekui uz recepta!!! ir patarimus
didelis dekui uz recepta!!! ir patarimus
Medutis Su istyzusia gelyte
Medutis viduje su zeles gabaliukais tik prapjauto nenufotkinau man su zele labai patiko tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji
nu mergaites pavarot nors vakar net du gabalus sutirtau savojo, siandien vel noreciau- Jusiskiu
man irgi visuomet kitu gaminami atrodo skanesni nei manieji
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais tik prapjauto nenufotkinau man su zele labai patiko tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji
grazu ir skoninga.Mes meduti per vakar ir siandien diena “patvarkem“ ,dviese su MB(tokiais tempais sportuok nesportaves ) ..mano vaikai nesalduminiai...mums labai patiko,tiesa ,dar draugams teko po maza gabaleli
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 18:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais
Labia grazutis
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais
Kaip gražiai tos žele kriauklytės atrodo
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 18:23)
rugiagele,o ten ant kraštuku grietinele? ar dejai konors i ja,kad taip graziai laikosi?
QUOTE(julijajus @ 2009 02 08, 19:55)
rugiagele,o ten ant kraštuku grietinele? ar dejai konors i ja,kad taip graziai laikosi?
Ten grietinele ant krastu. As i ja nieko nedejau, bet ji man, kol sutepiau torta, tai pastovejusi kambario temperaturoj suminsktejo, ir tie dzibukai nelabai gavosi.. na is vis juos daryt ne ant trupiniu reiktu, nes nesilaiko bet ka tik isplakta grietinele puikiai laiko forma ir prikimba
Labai ačiū Cipsiukui už nuostabų receptą Tortas labai skanus.
Ką tik prisikepiau blynukų, nes šį mėn daug progų nusimato ir dabar galvoju kur juos galima laikyti? Suvyniojau į kepimo popierių.
Ką tik prisikepiau blynukų, nes šį mėn daug progų nusimato ir dabar galvoju kur juos galima laikyti? Suvyniojau į kepimo popierių.