Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Greitai susisukai, kosminė bigsmile.gif thumbup.gif lauksim galutinio rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
galinio rezultato nebus sad.gif nes kazkaip isgaravo is galvos nufotkint ir meducio jau nebera smile.gif MB sake dieviskas tortas rolleyes.gif o man siek tiek per saldus, tad kita karta i grietinele cukraus nedesiu visiskai, tik daugiau rugsteles.
didelis dekui uz recepta!!! thumbup.gif thumbup.gif ir patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Medutis ax.gif Su istyzusia gelyte doh.gif

user posted image
Atsakyti
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif tik prapjauto nenufotkinau ax.gif man su zele labai patiko thumbup.gif tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji g.gif

user posted image
Atsakyti
nu mergaites pavarot blink.gif thumbup.gif nors vakar net du gabalus sutirtau savojo, siandien vel noreciau- Jusiskiu doh.gif bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
man irgi visuomet kitu gaminami atrodo skanesni nei manieji g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif tik prapjauto nenufotkinau  ax.gif man su zele labai patiko  thumbup.gif tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji  g.gif

user posted image

thumbup.gif grazu ir skoninga.Mes meduti per vakar ir siandien diena “patvarkem“ ,dviese su MB(tokiais tempais sportuok nesportaves doh.gif ) ..mano vaikai nesalduminiai...mums labai patiko,tiesa ,dar draugams teko po maza gabaleli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 18:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif

Labia grazutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 17:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif

Kaip gražiai tos žele kriauklytės atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 08, 18:23)
Medutis viduje su zeles gabaliukais smile.gif tik prapjauto nenufotkinau  ax.gif man su zele labai patiko  thumbup.gif tokio gaivumo duoda. Tik man kazko kaip anksciau nepersigeria lakstai.. gal mazai palaikiau as ji  g.gif

user posted image

rugiagele,o ten ant kraštuku grietinele? ar dejai konors i ja,kad taip graziai laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 02 08, 19:55)
rugiagele,o ten ant kraštuku grietinele? ar dejai konors i ja,kad taip graziai laikosi? g.gif

Ten grietinele ant krastu. As i ja nieko nedejau, bet ji man, kol sutepiau torta, tai pastovejusi kambario temperaturoj suminsktejo, ir tie dzibukai nelabai gavosi.. na is vis juos daryt ne ant trupiniu reiktu, nes nesilaiko ax.gif bet ka tik isplakta grietinele puikiai laiko forma ir prikimba smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū Cipsiukui už nuostabų receptą 4u.gif Tortas labai skanus.

Ką tik prisikepiau blynukų, nes šį mėn daug progų nusimato ir dabar galvoju kur juos galima laikyti? Suvyniojau į kepimo popierių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguta: 08 vasario 2009 - 20:26