Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mamy5 @ 2009 02 05, 23:24)
Sveikutės,dar kart Cipsiukui didelis AČIŪ už receptą.Tai va katik susitepiau tortukų keletą      Tik labai supykus buvau,mano brangusis nupirko 35% riebumo grietinėlę tai man ji taip sunkiai plakėsi    doh.gif  .Dar toks techninis kalusimas man vis kyla o kaip jūs taip gražiai šonus trupiniukais apdedat,pasakykyt būkit geros    4u.gif  Aš vargstu su peiliu kol aplipinu,o gal taip ir reikia??

num gražūs tortikai smile.gif aš visada naudoju 35 proc. nes šalia namų nėra kur nusipirkti tos 36 sad.gif ir žinok visada perku vėliausia iš vakaro kai žinau , kad puošt- ruošt tortą reiks, ir įdedu į šaldytuvą, arčiausia kameros į tą lentyną tongue.gif man ji visada pakankamai gerai išsiplaka, gal vos ilgėliau reik paplakt tongue.gif, o šiaip dėl viso pikto gali namie turėt pokiuką kitą grietinėlės standiklio biggrin.gif

o trupinukus aš dedu ant šonu pasiėmus tortą ant delno, vakar kaip tik Napoleoną dariau tai ir taip barščiau, labai greit pasidaro, nors jei labai minkštas tortas būtų - manau jau taip daryt nesigautų g.gif
Atsakyti
Tai kad plakasi puikiai ir 35 % ir be standiklio, tik ilgiau turbūt nei ta 36%, kai rasiu jos pirkti, tai būtinai pabandysiu, rytojui kaip tik reikia, tai nulėksiu iki Žemaitijos pieno firminės parduotuvės, gal ten gausiu ax.gif
Atsakyti
Aš tortukus ant rankos iškeliu , trupiniai dubenėjyje po juo , imu į saują , priglaudžiu prie šono ir tortą suku po truputi , taip ir aplipdau ....kas dėl grietinėlės , nemyliu aš 35 verysad.gif , kartais dar nieko plakasi , kartais ...šuds ....gelbėja standiklis mirksiukas.gif .
Atsakyti
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kodel man kociojama tesla trukineja? per daug miltu? 1kg sudejau (kaip ir 5 stiklines gaunas) ir taip sunkiai minkosi... angel_sadangel.gif ;( ;(
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2009 02 06, 19:47)
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kodel man kociojama tesla trukineja? per daug miltu? 1kg sudejau (kaip ir 5 stiklines gaunas) ir taip sunkiai minkosi...  angel_sadangel.gif ;( ;(

užjaučiu mieloji, bet 5 stiklinės tai ne kilogramas, o gerokai mažiau huh.gif 1000 ml nėra lygu 1000 g unsure.gif per daug miltų įsidėjai iš karto
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2009 02 06, 20:47)
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kodel man kociojama tesla trukineja? per daug miltu? 1kg sudejau (kaip ir 5 stiklines gaunas) ir taip sunkiai minkosi...  angel_sadangel.gif ;( ;(

Jau daug kartu buvo mineta, jog miltu kieki reikia nustatyti individualiai. Reikia deti tol kol tesla laiko forma ir viskas, nereikia daryti labai kietos. Juk kiausiniai nevienodo dydzio, stiklines - turbut taip pat... smile.gif
Atsakyti
gerai kad dar produktu turiu, einu daryt per naujo! tik miltai prastesnes kokybes sad.gif
kazi iseis dabar ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2009 02 06, 19:47)
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu net pasvėriau nuėjus, net įdomu paliko 5 stiklinės po 250 ml Malsenos miltų lygu 760 g 4u.gif o iš tos tešlos Tau gal meduolinis namukas dar išeitų, bet jei net trūkinėja, tai bijau ką ir patarti dabar, čia patyresesnių dabar reikia laukti patarimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uga_ @ 2009 02 06, 19:59)
gerai kad dar produktu turiu, einu daryt per naujo! tik miltai prastesnes kokybes sad.gif
kazi iseis dabar ar ne...

ta prastesnė tai kokia?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 06, 19:02)
nu net pasvėriau nuėjus, net įdomu paliko 5 stiklinės po 250 ml Malsenos miltų lygu 760 g 4u.gif o iš tos tešlos Tau gal meduolinis namukas dar išeitų, bet jei net trūkinėja, tai bijau ką ir patarti dabar, čia patyresesnių dabar reikia laukti patarimo 4u.gif
Papildyta:

ta prastesnė tai kokia?

pirmaji karta dariau is malsenos 550D, ir tik ta kilograma turejau, esu ne lietuvoj, cia buna arba savaime tesla kildinantys miltai, arba paprasti, tai turiu paprastus, bet jie tokie tamsus sad.gif dariau kazkada ceburekus, tokia negrazi teslos spalva buvo... bet as bandysiu!!! nes jau sapnavau sianakt kaip darau sita torta doh.gif o pries tai tris dienas skaitinejausi patarimus. kazkur Cypciukas rase, kad is kart sumeta kilograma miltu is pokelio, man kazkaip uzsifiksavo tai, tai ir as paskui doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2009 02 06, 20:08)
pirmaji karta dariau is malsenos 550D, ir tik ta kilograma turejau, esu ne lietuvoj, cia buna arba savaime tesla kildinantys miltai, arba paprasti, tai turiu paprastus, bet jie tokie tamsus sad.gif dariau kazkada ceburekus, tokia negrazi teslos spalva buvo... bet as bandysiu!!! nes jau sapnavau sianakt kaip darau sita torta  doh.gif o pries tai tris dienas skaitinejausi patarimus. kazkur Cypciukas rase, kad is kart sumeta kilograma miltu is pokelio, man kazkaip uzsifiksavo tai, tai ir as paskui  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o jetus, o šitą fotosesiją tikiuosi matei 4u.gif
Atsakyti
as taip ir zinojau kad apsizioplinsiu biggrin.gif per daug visiem prisigyriau, kad darysiu torta, tai dabar tik is principo antra karta darysiu tesla smile.gif per daug viskas galvelej susisuko ir va rezultatas stupid.gif
Atsakyti
na va, blynukai pas mane jau iskepti, gavosi ju 13!!! ir dar kokie du butu iseje, bet palikau trupiniams. ir dar biski teslos i mano skrandi nukeliavo biggrin.gif dar nuo vaikystes likes iprotis smile.gif gal kas nori virtuve sutvarkyt? biggrin.gif:D:D einu plakt grietinele, nu bet ir nuvargau... blink.gif
Atsakyti