QUOTE(mamy5 @ 2009 02 05, 23:24)
Sveikutės,dar kart Cipsiukui didelis AČIŪ už receptą.Tai va katik susitepiau tortukų keletą Tik labai supykus buvau,mano brangusis nupirko 35% riebumo grietinėlę tai man ji taip sunkiai plakėsi .Dar toks techninis kalusimas man vis kyla o kaip jūs taip gražiai šonus trupiniukais apdedat,pasakykyt būkit geros Aš vargstu su peiliu kol aplipinu,o gal taip ir reikia??
num gražūs tortikai aš visada naudoju 35 proc. nes šalia namų nėra kur nusipirkti tos 36 ir žinok visada perku vėliausia iš vakaro kai žinau , kad puošt- ruošt tortą reiks, ir įdedu į šaldytuvą, arčiausia kameros į tą lentyną man ji visada pakankamai gerai išsiplaka, gal vos ilgėliau reik paplakt , o šiaip dėl viso pikto gali namie turėt pokiuką kitą grietinėlės standiklio
o trupinukus aš dedu ant šonu pasiėmus tortą ant delno, vakar kaip tik Napoleoną dariau tai ir taip barščiau, labai greit pasidaro, nors jei labai minkštas tortas būtų - manau jau taip daryt nesigautų