Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Na va atiduodu jūsų teismui  savo tortadienio tortą 

gržus tortukas ir aplinka biggrin.gif matosi,kad geabi esi ir mezgi, ir kepi thumbup.gif
gal tik norėtusi,kad sirdeles isryškėtu, jog jos čia dvi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 27, 07:31)
Dėkoju merginos  4u.gif  .Cipciuk-ačiū už medučio receptą ir visus pamokymus.Dėl megstuko sugėdinai  blush2.gif  .

Atleis 4u.gif .....bet jis man gražus wub.gif ...ir spalvytė ir raščiukas....
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Na va atiduodu jūsų teismui  savo tortadienio tortą 

Tortukas labai gražios formos 4u.gif
Su gimtadieniu 4u.gif Tegu pildosi visos svajonėsbirthday.gif birthday.gif birthday.gif

QUOTE(April-Aries @ 2009 01 26, 22:22)

Viskas čia puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
daivaP-aciu 4u.gif ,bet kad as tokia "nemeniska",daugumai mamyciu niekad neprilygsiu

mamy5-Su gimtadieniu happybday.gif ,ir tortukas tavo essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Tiesiog noriu padėkoti Cipciukui už tą spyrį (išsamias pamokas), kad pagaliau ryžausi išsikepti medaus tortą. Štai pora skirtų naminiam vartojimui
user posted image user posted image
Vieno pertepime buvo želė gabaliukai, kito persikai.
Dabar reikia miklint ranką mokantis puošti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2009 02 04, 11:10)
Tiesiog noriu padėkoti Cipciukui už tą spyrį (išsamias pamokas), kad pagaliau ryžausi išsikepti medaus tortą. Štai pora skirtų naminiam vartojimui
user posted image user posted image
Vieno pertepime buvo želė gabaliukai, kito persikai.
Dabar reikia miklint ranką mokantis puošti  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ......šaunuolė biggrin.gif
Atsakyti
na as irgi noriu pabandyti iskepti medaus torta pagal CiPCIUKO recepta,tik noriu paklausti kokios firmos perkat grietinele g.gif ,nes teks vaziuoti i maksima,nes pas mus rimi isvis grieteneles mazai kada buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2009 02 04, 13:20)
na as irgi noriu pabandyti iskepti medaus torta pagal CiPCIUKO recepta,tik noriu paklausti kokios firmos perkat grietinele  g.gif ,nes teks vaziuoti i maksima,nes pas mus rimi isvis grieteneles mazai kada buna  doh.gif

aš kaip kada, kokią randu pirkt - tokią naudoju, svarbiausia, kad būtų riebi 35-36 proc. riebumo smile.gif nes yra visokios kavai skirtos neriebios - tos netinka smile.gif o ta plakimui skirta buna indeliuose kaip grietine,,, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 04, 15:32)
aš kaip kada, kokią randu pirkt - tokią naudoju, svarbiausia, kad būtų riebi 35-36 proc. riebumo smile.gif nes yra visokios kavai skirtos neriebios - tos netinka smile.gif o ta plakimui skirta buna indeliuose kaip grietine,,, sekmes  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2009 02 04, 13:48)

nėr už ką, tik nepamiršk pasirodyt savo torčikų wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,dar kart Cipsiukui didelis AČIŪ už receptą.Tai va katik susitepiau tortukų keletą user posted image Tik labai supykus buvau,mano brangusis nupirko 35% riebumo grietinėlę tai man ji taip sunkiai plakėsi doh.gif .Dar toks techninis kalusimas man vis kyla o kaip jūs taip gražiai šonus trupiniukais apdedat,pasakykyt būkit geros 4u.gif Aš vargstu su peiliu kol aplipinu,o gal taip ir reikia??
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 02 05, 23:24)
Sveikutės,dar kart Cipsiukui didelis AČIŪ už receptą.Tai va katik susitepiau tortukų keletą   

Tik labai supykus buvau,mano brangusis nupirko 35% riebumo grietinėlę tai man ji taip sunkiai plakėsi    doh.gif 

.Dar toks techninis kalusimas man vis kyla o kaip jūs taip gražiai šonus trupiniukais apdedat,pasakykyt būkit geros    4u.gif  Aš vargstu su peiliu kol aplipinu,o gal taip ir reikia??

oho, gerai tu čia pasidarbavai thumbup.gif biggrin.gif

tai sakai 35 nesiplake gerai g.gif nes blyn mūsų kaime tu 36 laaaaaaaaaaaabai jau sunku gaut doh.gif

o man šonai labai neblogai užsitepė su silikonine mentele, ji labai elastinga ir patogi thumbup.gif
Atsakyti