Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 15:21)
Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??

Viskas jiems gerai! Jie tokie turi buti. Pertepus sudreks!
Atsakyti
Aisku turi dar pastovet pertepti ( kad ir iki rytojaus), o ne is karto valgyt, nes bus tikrai sausi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos , ruosiuosi daryti meduti 4u.gif Ir teiraujuosi galbut tiktu namine grietinele (is kaimo) vietoj pirktos plakimui?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2009 01 26, 21:35)
sveikos , ruosiuosi daryti meduti  4u.gif Ir teiraujuosi galbut tiktu namine grietinele (is kaimo) vietoj pirktos plakimui?

jei jinai susiplaka iki standumo, tada taip thumbup.gif tik gerai atšaldyk 4u.gif
Atsakyti
Na va atiduodu jūsų teismui savo tortadienio tortą user posted image vaje tik daba pastebėjau koks fonas gražus blush2.gif labai nesupykite,pas mus remontas.Papuošimai jaučiu irgi į lankas,bet bile skanu bus biggrin.gif .O jei ir vėl kam data užklius,tai dar kart pasisakau,nemoku nustayt datos fotoaparate blush2.gif dariau vią tai šnd.
Atsakyti
fonas nesvarbu,svarbu,kad tortas skanus 4u.gif tik dabar pamaciau,kad sirdeliu forma,grazu smile.gif
Atsakyti
Mano antrasis Medutis,si karta lakstu gavosi net 10 lotuliukas.gif
Dariau tik is 4 laksteliu,savam vartojimui(kaip ir treniruote nebloga,tuoj uzsimerkus darysiu).Bandziau puosti ganasu,dar rankele neigudus darbui su kond. svirkstu.Vot zaraza tas ganasas sunkiai tupdesi ant trupiniu.Ir laksteliai ne visi vienodi,nes vienus kociodama,kitus turejau saugot nuo mazu rankeliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
mamy5, oho koks gigantiškas blink.gif daug darbelio idėjai doh.gif beje su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)

Kai toks grazus tortukas ir fonas nesvarbu bigsmile.gif Saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Na va atiduodu jūsų teismui  savo tortadienio tortą  user posted image  vaje tik daba pastebėjau koks fonas gražus  blush2.gif  labai nesupykite,pas mus remontas.Papuošimai jaučiu irgi į lankas,bet bile skanu bus    biggrin.gif  .O jei ir vėl kam data užklius,tai dar kart pasisakau,nemoku nustayt datos fotoaparate  blush2.gif  dariau vią tai šnd.

Koks gražus tortukas wub.gif ......mezginukas taip pat man patinka ax.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

April - Aries .....kokį bepupdytum kremą , ant trupinių jis baisiai nenori lipti schmoll.gif ......tortukas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju merginos 4u.gif .Cipciuk-ačiū už medučio receptą ir visus pamokymus.Dėl megstuko sugėdinai blush2.gif .
Atsakyti