Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 15:21)
Merginos,padėkit,pasmerkit arba paguoskit,išsikepiau šeštadienį papločius tortui,o va šnd noriu tept jau bet bijau,nu jie man tokie kieti atrodo,ar susigėrę jie bus normalūs ir atsileis????O gal naujus keptis??
Viskas jiems gerai! Jie tokie turi buti. Pertepus sudreks!
Aisku turi dar pastovet pertepti ( kad ir iki rytojaus), o ne is karto valgyt, nes bus tikrai sausi
QUOTE(Linckutis @ 2009 01 26, 21:35)
sveikos , ruosiuosi daryti meduti Ir teiraujuosi galbut tiktu namine grietinele (is kaimo) vietoj pirktos plakimui?
jei jinai susiplaka iki standumo, tada taip tik gerai atšaldyk
fonas nesvarbu,svarbu,kad tortas skanus tik dabar pamaciau,kad sirdeliu forma,grazu
Mano antrasis Medutis,si karta lakstu gavosi net 10
Dariau tik is 4 laksteliu,savam vartojimui(kaip ir treniruote nebloga,tuoj uzsimerkus darysiu).Bandziau puosti ganasu,dar rankele neigudus darbui su kond. svirkstu.Vot zaraza tas ganasas sunkiai tupdesi ant trupiniu.Ir laksteliai ne visi vienodi,nes vienus kociodama,kitus turejau saugot nuo mazu rankeliu
Dariau tik is 4 laksteliu,savam vartojimui(kaip ir treniruote nebloga,tuoj uzsimerkus darysiu).Bandziau puosti ganasu,dar rankele neigudus darbui su kond. svirkstu.Vot zaraza tas ganasas sunkiai tupdesi ant trupiniu.Ir laksteliai ne visi vienodi,nes vienus kociodama,kitus turejau saugot nuo mazu rankeliu
mamy5, oho koks gigantiškas daug darbelio idėjai beje su gimtadieniu
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Kai toks grazus tortukas ir fonas nesvarbu Saunuole
QUOTE(mamy5 @ 2009 01 26, 22:04)
Na va atiduodu jūsų teismui savo tortadienio tortą vaje tik daba pastebėjau koks fonas gražus labai nesupykite,pas mus remontas.Papuošimai jaučiu irgi į lankas,bet bile skanu bus .O jei ir vėl kam data užklius,tai dar kart pasisakau,nemoku nustayt datos fotoaparate dariau vią tai šnd.
Koks gražus tortukas ......mezginukas taip pat man patinka
---------------------------------------------------------------------------------------
April - Aries .....kokį bepupdytum kremą , ant trupinių jis baisiai nenori lipti ......tortukas puikus
Dėkoju merginos .Cipciuk-ačiū už medučio receptą ir visus pamokymus.Dėl megstuko sugėdinai .