Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:42)
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, j

Grazuliukas 4u.gif
Atsakyti
mergaites, (cypciuke, uzniuke)sakykit ar tas eglutes puosybai pacios kepate? labai labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astis @ 2009 01 24, 18:26)
mergaites, (cypciuke, uzniuke)sakykit ar tas eglutes puosybai pacios kepate? labai labai grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na aš ne jos, bet tikrai esu skaičiusi, kad bent jau Cipciukas tai pati kepa, taigi iš tos pačios tešlos mirksiukas.gif tik gal storiau pakočiot reikia, kaip kalėdinius meduoliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Olesta, uz atsakyma. 4u.gif man tos eglutes laaaaaaaaabai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astis @ 2009 01 24, 20:43)
aciu Olesta, uz atsakyma. 4u.gif  man tos eglutes laaaaaaaaabai grazios  wub.gif

na taip, tikrai, kad labai gražu, kalėdoms kepėm su dukryte prie namelio lipdėm ax.gif
Atsakyti
o cia tu egluciu gal kokia ypatinga technologija? is kokiu formeliu jos susideda?na koks pagrindas(gal is kokiu zvaigzduciu)? nepyk uz tokius ziopliskus klausimelius. as jomis susidomejau labai, blush2.gif labai grazu, tai sakau gal reiktu pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(astis @ 2009 01 24, 21:41)
o cia tu egluciu gal kokia ypatinga technologija? is kokiu formeliu jos susideda?na koks pagrindas(gal is kokiu zvaigzduciu)? nepyk uz tokius ziopliskus klausimelius. as jomis susidomejau labai, blush2.gif  labai grazu, tai sakau gal reiktu pasidaryti

jei jau ideliai norim iškept, tai arevitos įrangos tinklapyje yra užsisakyti metalinių formelių žvaigždučių formos TOKIŲ skirtingų dydžių, bet IKI parduotuvėje dabar irgi yra tų meduolinių formelių pirkti, skirtingų dydžių žvaigždutės ir kt. tai kai pagamini tešlą, prisispaudai tų žvaigždelių, jas iškepi, tarpusavyje galima paprastu glajumi suklijuot (baltymas + cukraus pudra), o papuošti irgi kaip šauna į galvą, glazūra, šokoladas, kokoso drožlės, žodžiu kiek fantazija leidžia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 25, 12:34)
jei jau ideliai norim iškept, tai arevitos įrangos tinklapyje yra užsisakyti metalinių formelių žvaigždučių formos  TOKIŲ skirtingų dydžių, bet IKI parduotuvėje dabar irgi yra tų meduolinių formelių pirkti, skirtingų dydžių žvaigždutės ir kt. tai kai pagamini tešlą, prisispaudai tų žvaigždelių, jas iškepi, tarpusavyje galima paprastu glajumi suklijuot (baltymas + cukraus pudra), o papuošti irgi kaip šauna į galvą, glazūra, šokoladas, kokoso drožlės, žodžiu kiek fantazija leidžia tongue.gif

as kaip suprantu, astis klause ne apie zvaigzdutes, o apie eglutes... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 25 sausio 2009 - 10:51
viskas aisku, na as panasiai ir galvojau. 4u.gif aciu Olesta uz ataskymus i mano kalisymukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 01 25, 10:50)
as kaip suprantu, astis klause ne apie zvaigzdutes, o apie eglutes...  blush2.gif  ax.gif

tai kad mieloji jinai klausė iš ko jos padaromos, iš kokių formų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 01 25, 10:50)
as kaip suprantu, astis klause ne apie zvaigzdutes, o apie eglutes...  blush2.gif  ax.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 01 25, 11:51)
tai kad mieloji jinai klausė iš ko jos padaromos, iš kokių formų 4u.gif

Taip , jos daromos iš vis mažėjančių žvaigždučių formų , mano tešla kaip tortui , tik kieta užminkyta ir storiau iškočiota ( bet žvaigždutes aš pati , iš kardono išsikirpau , jos pas mane jau 20 metų tongue.gif , ju slygliai įvairaus ilgio ) smile.gif
Atsakyti