Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mamy5 @ 2009 03 25, 20:44)
Sveiki.Cipciuk kreipiuosi į Jus  blush2.gif    pradėjau krimst konditerijos mokslus  mokinamės dabar kremus-pertepimus(šarlote,glesė,sviestinius....)tai va dėstytoja man sako kad negali būt kad grietinėlė laikosi ir tortas nevažinėja į šonus,aš jai aiškinu kad gali(katik padariau tavo tortą medaus,ryt nešiu pasirodyt(tikiuosi baisiai neišpeiks))tai va ji man sako kad būtinai reik žalatinos tirpalo pilt.Bandysiu išsiaiškint kur čia šuo pakastas,manau kad ji turi omenį tą kitą medutį kurį reik iš kept iš purios meduolinės masės.Jei ne paslaptis o iš kur Jūs gavote šio medučio rec??    4u.gif    4u.gif

as ne cypsiukas,bet parasysiu;ta recepta ji pirko seniai is kazkokios moters,tiksliau ji pati parasys.
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 03 25, 21:44)
Sveiki.Cipciuk kreipiuosi į Jus  blush2.gif    pradėjau krimst konditerijos mokslus  mokinamės dabar kremus-pertepimus(šarlote,glesė,sviestinius....)tai va dėstytoja man sako kad negali būt kad grietinėlė laikosi ir tortas nevažinėja į šonus,aš jai aiškinu kad gali(katik padariau tavo tortą medaus,ryt nešiu pasirodyt(tikiuosi baisiai neišpeiks))tai va ji man sako kad būtinai reik žalatinos tirpalo pilt.Bandysiu išsiaiškint kur čia šuo pakastas,manau kad ji turi omenį tą kitą medutį kurį reik iš kept iš purios meduolinės masės.Jei ne paslaptis o iš kur Jūs gavote šio medučio rec??    4u.gif    4u.gif

Manau, kad tu destytoja nustebinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
kepėjėlės, prašau, pasakykit 4u.gif cipciuko beze recepte, 3 šaukšai vandens - jie skirti 120 g cukraus ar ten skaičiuota trigubai?
Atsakyti
Zinokit vakar kepiau lakstus. Kazkai isivaizdavau kad turiu Karalisku miltu - o kai jau tirpinau margarina - apsiziurejau, kad tik Ekstra teturiu... verysad.gif
tai zinokit kepiau... Susiminke, iskepe, kvepejo... lakstai lengvai susipjauste, trupiniai lengvai susimale... MB vis bande nuvogti apipjaustymo liekanas - tai sake skanu...
Na ziuresim, kai pertepima atliksiu, koks bus galutinis rezultatas g.gif Bet kol kas tai man ir Ekstra tiko... ax.gif

Bandysiu su zele sluoksniukais daryt. o puosiu su reisutukais... Foto - po savaitgalio...
Atsakyti
QUOTE(Auve @ 2009 03 26, 10:17)
kepėjėlės, prašau, pasakykit  4u.gif cipciuko beze recepte, 3 šaukšai vandens - jie skirti 120 g cukraus ar ten skaičiuota trigubai?

3 šaukštai vandens ir yra skirti 120 g cukraus mirksiukas.gif (jei trigubai bus 9 šaukštai vandens ir 360 g cukraus) biggrin.gif

---

mamy5, labai suintrigavai ax.gif papasakok kaip sekėsi su ta dėstytoja lotuliukas.gif ale ką ta dėstytoja nežino, kad grietinėlė iki standumo išsiplaka blink.gif blink.gif blink.gif Geriausia mokykla yra čia, SM-oje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
RiMami, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2009 03 26, 11:46)
Zinokit vakar kepiau lakstus. Kazkai isivaizdavau kad turiu Karalisku miltu - o kai jau tirpinau margarina - apsiziurejau, kad tik Ekstra teturiu... verysad.gif
tai zinokit kepiau... Susiminke, iskepe, kvepejo... lakstai lengvai susipjauste, trupiniai lengvai susimale... MB vis bande nuvogti apipjaustymo liekanas - tai sake skanu...
Na ziuresim, kai pertepima atliksiu, koks bus galutinis rezultatas g.gif  Bet kol kas tai man ir Ekstra tiko... ax.gif

Bandysiu su zele sluoksniukais daryt. o puosiu su reisutukais... Foto - po savaitgalio...

lauksiu lauksiu kaip sekesi nes as irgi planuoju lakstus siandien keptis o tepti sestadieni, tik krema manau kad darysiu su 700 ml grietines, 450 ml grietineles bei 30 gr. zelatinos na tiesiog meginsiu kaip ir tu kazkiek iterpti zele gabaliuku, jei pavyks tik, tai parasyk kaip tau seksis, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,na labai žemai lenkiuosi prieš tave Cipsiuk,tai va tortą įvertino nuostabiai,net užskaitė kaip įkaitinį darbą nebereikės man įskaitos laikyti blush2.gif .Rimami-matai ji mus moko daugiau tokius kaipo parduotuvinius ne vienetinius gaminius tai taip ir gavosi.Kadangi parduotuvėj deda visokių želė ir stndiklių kad pratestų realizavimo laiką.Omęs to ir mokomės.Na nieko išmoksiu visokio bieso dar ,jau užsiprašiau kad pamokytų "Magdė"kepti,tai va laukiu kitos paskaitos kai kalbėsim apie baltyminius kremus ,pertepimus.
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2009 03 26, 11:46)
Na ziuresim, kai pertepima atliksiu, koks bus galutinis rezultatas g.gif  Bet kol kas tai man ir Ekstra tiko... ax.gif

as kepiau su ekstra, viskas puikiai gavosi wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 03 26, 16:15)
Sveikos,na labai žemai lenkiuosi prieš tave Cipsiuk,tai va tortą įvertino nuostabiai,net užskaitė kaip įkaitinį darbą nebereikės man įskaitos laikyti  blush2.gif    .Rimami-matai ji mus moko daugiau tokius kaipo parduotuvinius ne vienetinius gaminius tai taip ir gavosi.Kadangi parduotuvėj deda visokių želė ir stndiklių kad pratestų realizavimo laiką.Omęs to ir mokomės.Na nieko išmoksiu visokio bieso dar ,jau užsiprašiau kad pamokytų "Magdė"kepti,tai va laukiu kitos paskaitos kai kalbėsim apie baltyminius kremus ,pertepimus.

Oho, moko chalturint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 03 26, 15:15)
Sveikos,na labai žemai lenkiuosi prieš tave Cipsiuk,tai va tortą įvertino nuostabiai,net užskaitė kaip įkaitinį darbą nebereikės man įskaitos laikyti  blush2.gif    .Rimami-matai ji mus moko daugiau tokius kaipo parduotuvinius ne vienetinius gaminius tai taip ir gavosi.Kadangi parduotuvėj deda visokių želė ir stndiklių kad pratestų realizavimo laiką.Omęs to ir mokomės.Na nieko išmoksiu visokio bieso dar ,jau užsiprašiau kad pamokytų "Magdė"kepti,tai va laukiu kitos paskaitos kai kalbėsim apie baltyminius kremus ,pertepimus.

kai suzinosi idek magdes recepta,jei cia kalba eina apie ta kur maxsimoi yra pirkti.
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 03 26, 16:15)
mus moko daugiau tokius kaipo parduotuvinius ne vienetinius gaminius tai taip ir gavosi.Kadangi parduotuvėj deda visokių želė ir stndiklių kad pratestų realizavimo laiką.Omęs to ir mokomės.Na nieko išmoksiu visokio bieso dar ,jau užsiprašiau kad pamokytų "Magdė"kepti,tai va laukiu kitos paskaitos kai kalbėsim apie baltyminius kremus ,pertepimus.

Jei kokių įdomių dalykiukų išmoksi - tai ir mus pamokink mirksiukas.gif Ojojoi Magdę priminei - skanumėlis wub.gif wub.gif wub.gif kaip norėčiau išmokt kept ax.gif Gal paskui galėtumei receptuku pasidalinti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti