Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Lakštai per daug stori, + ryškiai per mažai grietinėlės doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 24, 20:22)
Lakštai per daug stori, + ryškiai per mažai grietinėlės doh.gif  bigsmile.gif

o tai kaip tada dar ploniau iskociot?? ir taip buvo maximum 3mm o gal maziau sodos deti, kad ne taip iskiltu? g.gif del kremo sutinku, turbut per stipriai paspaudziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 03 24, 21:22)
o tai kaip tada dar ploniau iskociot?? ir taip buvo maximum 3mm o gal maziau sodos deti, kad ne taip iskiltu? g.gif del kremo sutinku, turbut per stipriai paspaudziau  biggrin.gif

O tu iš visos normos viena tortą padarei? smile.gif
Atsakyti
Vassara.....suskilinėjo , nes barstai trupinukus iš karto , reikia palaukti , kol jis sumirks ir pasiduos truputi į plotį , tada barstyti trupinukais , jis jau tada daugiau nesiplės ir neplėšys tau viršaus ....tortas puikus thumbup.gif ...o svarbiausia , kad jis tau skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 24, 21:25)
O tu iš visos normos viena tortą padarei? smile.gif

nea, is puses dariau wink.gif gavosi 7lakstai, skersmuo 19cm

Cipciuk acius bigsmile.gif tortas tikrai tikro meducio skonio, tik kiek per sausas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Nieko , kitą kartą padauginsi kremo ir viskas bus super ....blyniukus polniai kočiok ( ką padarei 6 , gali 8 - 9 padaryti ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 03 24, 16:37)
pasakykit, prašau, ar galiu vietoj kepimo popieriaus naudot folija kepant meduti? Nu neapsižiūrėjom, o tas pasibaigęs  doh.gif Gal net neverta bandyt kept  g.gif

as kepiau ant folijos,jokiu miltu nebarsciau ant jos thumbup.gif
Atsakyti
as irgi esu pada kepusi ant folijos tad galima sakyti gerai gavosi ax.gif dar klausimelis kokia grietine valdiska geriau pirkti kremui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 25, 13:22)
as irgi esu pada kepusi ant folijos tad galima sakyti gerai gavosi ax.gif dar klausimelis kokia grietine valdiska geriau pirkti kremui ax.gif

zemaitijos pieno 36 procentu riebumo,ji geriausiai isiplaka.pirkti buna iki parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 25, 16:16)
zemaitijos pieno 36 procentu riebumo,ji geriausiai isiplaka.pirkti buna iki parduotuvese.

Aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 25, 14:16)

Rimi parduotuvej irgi pirkus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.Cipciuk kreipiuosi į Jus blush2.gif pradėjau krimst konditerijos mokslus mokinamės dabar kremus-pertepimus(šarlote,glesė,sviestinius....)tai va dėstytoja man sako kad negali būt kad grietinėlė laikosi ir tortas nevažinėja į šonus,aš jai aiškinu kad gali(katik padariau tavo tortą medaus,ryt nešiu pasirodyt(tikiuosi baisiai neišpeiks))tai va ji man sako kad būtinai reik žalatinos tirpalo pilt.Bandysiu išsiaiškint kur čia šuo pakastas,manau kad ji turi omenį tą kitą medutį kurį reik iš kept iš purios meduolinės masės.Jei ne paslaptis o iš kur Jūs gavote šio medučio rec?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti