pudra kalta, šiam reikalui naudojame pirktinę Cpiciuko nurodytą pudrą, su kitom ne kas gaunasi
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 11:09)
pudra kalta, šiam reikalui naudojame pirktinę Cpiciuko nurodytą pudrą, su kitom ne kas gaunasi
viskas aisku dar papildziau klausimuka del kremo,ar galima i grietinele pilti pudra,vietoj cukriuko?na,ir dar klausimukas,jei gavosi tik 5 blynai ,gal tiek daug grietineles indeliu nereikia,gal uzteks kokiu 2-3 po 420 ml?
QUOTE(Serenada @ 2009 03 19, 11:15)
viskas aisku dar papildziau klausimuka del kremo,ar galima i grietinele pilti pudra,vietoj cukriuko?na,ir dar klausimukas,jei gavosi tik 5 blynai ,gal tiek daug grietineles indeliu nereikia,gal uzteks kokiu 2-3 po 420 ml?
galima, tik tada reikia dėti jos 50 g daugiau nei cukraus. Man ploniems 5 laštams vieno per akis ir aptepimui būna, nu dviejų tai tikrai sočiai, ir puošimui liks, jei grietinėle puošit
Sveikos mergaites! Pries gera savaite atradau sita kulinarini lobyna. Labai smagu, kad tos kurios gamina dalinasi savo receptais.
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 18, 22:26)
ant manuju Daina parasyta ekstra 550 tipo, tai jau sitie blogi raies D nera
na kiek as zinau ir kiek teko jau girdeti patys geriausi miltai meduolinei teslai tai yra 550D nes kazkur forume jau minejo moteryte kad is ekstros nesigavo jai,trapi tesla buvo.o jei manim nepasitiki tai uzeik i cipciuko tema ten paklausk tai specas atsakys
QUOTE(Jiesia @ 2009 03 19, 15:59)
Sveikos mergaites! Pries gera savaite atradau sita kulinarini lobyna. Labai smagu, kad tos kurios gamina dalinasi savo receptais.
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
Sveika. As kazkada irgi dariau pagal Glacee, tai tesla tikrai minksta labai. Kadangi ja reikia palaikyti, jinai pakieteja. Bet vistiek man nemazai miltu barstyt reikdavo jau kociojant. Zodziu nesinervuok, viskas bus gerai. Pribarsysi miltu ir viskas gausis
QUOTE(Jiesia @ 2009 03 19, 16:59)
Sveikos mergaites! Pries gera savaite atradau sita kulinarini lobyna. Labai smagu, kad tos kurios gamina dalinasi savo receptais.
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
Taigi ikvepimo pagauta susigundziau iskepti medaus torta pagal Glacee. Bet vakar padariau tesla ir gavosi tokia saukstu maisoma, o ne minkoma. Ar ji man iki vakaro sukietes kazkiek? Atrodo viska dariau kaip parasyta. Gal kuri is jusu kepet Glacee meduti? Kokio kietumo tesla jums gavosi? Ar man vienintele iseitis ideti papildomai miltu?
Aš ir esu kepus pagal Glacee receptą Jau tų visų plonybių tiksliai ir nebepamenu, bet užsifikasavo tai, kad ši tešla man siaubingai lipni buvo - lipo visur kur tik galėjo, prie stalo, prie kočėlo, prie rankų - žodžiu miltuot tau teks gausiai. Bet iš esmės tikrai yra toks tešlos užmaišymo metodas - aš vat mėginau lenkišką medutį panašiu būdu daryti - tai tešla po palaikymo šaldytuve buvo puikiausiai tinkama iškart kočioti ir kas labai labai patiko paplotėliai gaunasi minkšti Dar vat ruošiuosi išbandyti vieną įdomų medutį - ten tešlą reikia parauginti dvi dienas bet sprendžiant iš fotkės - lakštai gaunasi kažkuo panašūs į biskvitinius Receptas čia - gal, kuri susigundysit
Aciu mergaites Iskepiau tuos lakstus. Tesla buvo daug labiau apstingusi, nei is pat pradziu. Nors vis tiek dar miltu reikejo. Paskui paziurejau, kad pas pas mane stikline mazesne, nei 250 ml. Dabar laukiu kada kremu galesiu pertepti. kazkaip man cia nesidaro greitai Nu bet tikiuos, kad labai skanu bus
QUOTE(Jiesia @ 2009 03 20, 15:32)
Aciu mergaites Iskepiau tuos lakstus. Tesla buvo daug labiau apstingusi, nei is pat pradziu. Nors vis tiek dar miltu reikejo. Paskui paziurejau, kad pas pas mane stikline mazesne, nei 250 ml. Dabar laukiu kada kremu galesiu pertepti. kazkaip man cia nesidaro greitai Nu bet tikiuos, kad labai skanu bus
niekis ,pirma karta ir as truputeli meciausi vis laksciau atrodo nespeju visko,striokas buvo geras bet dabar jau ismokau pasiruosiu viska iskarty susidedu produktus is anksto,prisikarpau popieriaus,nes pirma syki kai kepiau nemaniau kad taip greitai ten tai viena istraukiau kiat skubom popieriu kirpdavau ir kociot skubedavau
Tortas isejo superinis!!!! Toks kaip Zanavyku turguj pardavineja (tikiuos Glacee neisizeis, nes man ten patys skaniausi medaus tortai) Net negalvojau, kad kada nors sugebesiu toki skanu torta iskept Skonis- pasaka!!!! Tiesiog tirpsta burnoj. Dabar ir savim ir tortu dziaugiuosi
Jei kas neapsisprendzia koki meduti kept- tai rekomenduoju sita.
Jei kas neapsisprendzia koki meduti kept- tai rekomenduoju sita.
nuostabus pirmagimis, o jei norisi tamsesnių trupinukų, atraižas kitą kart sumesk dar į skardą ir prižiūrėdama, kad nesusviltų, paskrudink, įgaus tamsesnę spalvą ir prašau išduoti paslaptį iš ko padarei bitutes, mano dukrytė alpsta dėl bitučių ant medaus torto