Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Serenada @ 2009 03 16, 15:25)
aciu,na nusipirkau tu ,,Karalisku,,

tada laukia skanus ir labai vykęs tortukas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjos smile.gif

Medučio lakštai pagal Cypciuko receptą jau iškepti, beliko juos pertept. Toks man klausimas iškilo. Neradau 36 proc. grietinėlės, tai pirkau 35 proc. plakamąją grietinėlę. Ar nepakiš kojos tas 1 proc.? O gal visgi reikia įbert šiek tiek grietinėlės standikliklio?
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 03 17, 11:07)
Sveikos, kepėjos smile.gif

Medučio lakštai pagal Cypciuko receptą jau iškepti, beliko juos pertept. Toks man klausimas iškilo. Neradau 36 proc. grietinėlės, tai pirkau 35 proc. plakamąją grietinėlę. Ar nepakiš kojos tas 1 proc.? O gal visgi reikia įbert šiek tiek grietinėlės standikliklio?

nepakiš, kartais dedu, kartais ne, išsiplaka puikiausiai, tik atšaldyk gerai grietinėlę, kad nesuplaktum naminio sviestuko, aš visada naudoju tik 35 proc, nes niekur jos net mačius nesu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Olesta 4u.gif
Aš irgi manau, kad viskas gerai turėtų gautis ir su 35 proc., bet pasikonsultuot visgi norisi biggrin.gif
O grietinėlė per naktį šaldytuve prastovėjo, tai jau bus pakankamai atšalusi.
Lekiu plakt.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal galetumete pasakyti kur man rasti ta receptuka cukrines mases gelytems gaminyi? ax.gif
Atsakyti
va ČIA
Atsakyti
sakykite,kiek dienu ilgiausiai esate laike pagaminta namini meduti?
((jei taip neitiketinai ivyktu ir jo per keleta dienu kazkas nepribaigtu hihihi.gif))

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 17, 14:37)
sakykite,kiek dienu ilgiausiai esate laike pagaminta namini meduti?
((jei taip neitiketinai ivyktu ir jo per keleta dienu kazkas nepribaigtu hihihi.gif))

tris, svarbiausiai grietinėlė kad galiotų, o šaltai gali stovėti ilgai, niekas nenutiks jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 17, 15:45)
tris, svarbiausiai grietinėlė kad galiotų, o šaltai gali stovėti ilgai, niekas nenutiks jam 4u.gif

dekui 4u.gif

Atsakyti
iškepiau S.B gimtadieniui lakštus medučio tortui-iš normos pilnos gavosi 6 lakštai 26 cm dydžio ir 3-4 mm storio-tai čia tas gigantas skaitosi g.gif tikėjausi didesnio blush2.gif
Atsakyti
na lakštelių galėjo gautis ir daugiau, bet ne esmė, pirma pertepkit tortą, tada kalbėsim apie dydį mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif ......DVIGUBAI TIEK TURI IŠEITI , pažiūrėk kiek mergaitės iškepa ( save neskaitau , nes dar daugiau gaunasi rolleyes.gif ) .
Atsakyti