QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 22:23)
Ačiū labai visoms Palygint su kitom tai mano visai kuklutis toks nei gėlių, nieko nes namuose patys niamniojom O beze kremu man labai patiko puošt
Turėtų būt skanu su bananu sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi
Turėtų būt skanu su bananu sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi
1 grietinės pakeliui (500 g) dėjau tik vieną bananą, sutarkavau stambia tarka, įdėjau cukraus, rūgštelės pagal skonį ir su mikseriu pasukau, įpyliau ištirpintą želatiną: skonis na nepajutau aš to banano, galbūt treikėjo dėti daugiau, bet kaip pirmam kartui bijojau prisidirbti paskui tą gautą masę padalijau į 3 dalis, ir damaišiau visokių priedų (toks jau mano virtuvinis charakteris, vis nukrypti su priedais nuo originalaus recepto). man labai patiko su aguonomis ir tais šokoladiniais miltukais. MB sakė, kad su grietinėle jam buvo skanesnis pertepimas (bet čia reikėtų paminėti, kad maniškis ignoruoja viską, kas yra su želė, tai gal jam dėl to tas skonis kitoks kiek pasirodė). Jau kai įtarkavau bananą, pagalvojau, o kas bus jei patamsės, bet nieko panašaus nenutiko, iki suvalgant, prastovėjo šaldytuve 1,5 paros, išliko baltas sluoksnis, viskas gerai...nu einu pabandysiu dar pakrauti baterijas, nes yra po gabaliuką abiejų tortų likę, gal nors vieną foto pavyks padaryti