Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 22:23)
Ačiū labai visoms 4u.gif Palygint su kitom tai mano visai kuklutis toks nei gėlių, nieko blush2.gif nes namuose patys niamniojom lotuliukas.gif O beze kremu man labai patiko puošt thumbup.gif
Turėtų būt skanu  thumbup.gif su bananu wub.gif sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja mastau.gif Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1 grietinės pakeliui (500 g) dėjau tik vieną bananą, sutarkavau stambia tarka, įdėjau cukraus, rūgštelės pagal skonį ir su mikseriu pasukau, įpyliau ištirpintą želatiną: skonis na nepajutau aš to banano, galbūt treikėjo dėti daugiau, bet kaip pirmam kartui bijojau prisidirbti tongue.gif paskui tą gautą masę padalijau į 3 dalis, ir damaišiau visokių priedų (toks jau mano virtuvinis charakteris, vis nukrypti su priedais nuo originalaus recepto). man labai patiko su aguonomis ir tais šokoladiniais miltukais. MB sakė, kad su grietinėle jam buvo skanesnis pertepimas (bet čia reikėtų paminėti, kad maniškis ignoruoja viską, kas yra su želė, tai gal jam dėl to tas skonis kitoks kiek pasirodė). Jau kai įtarkavau bananą, pagalvojau, o kas bus jei patamsės, bet nieko panašaus nenutiko, iki suvalgant, prastovėjo šaldytuve 1,5 paros, išliko baltas sluoksnis, viskas gerai...nu einu pabandysiu dar pakrauti baterijas, nes yra po gabaliuką abiejų tortų likę, gal nors vieną foto pavyks padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 18, 22:01)
Išmoksi neramuole , nes turi noro smile.gif , stenkis davirti gerai sirupą ( sunkiai kils burbulai ) , jokiu būdu nepadaugink cukraus ( jei matai , kad kiaušas nėra iš didelių , tada cukraus imk 100-110 g. ) , ir jau pasiryžk ilgam plakimui , tik supilsi sirupą i baltymus ir statyk į  bliųdą su šaltu vandeniu , plak toliau .

Sėkmės  smile.gif

aciukas, namie kiausiniu yra einu imtis darbo pioneer.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip, paskubom nufotkinau ir net spėjau perkelti blush2.gif
su aguonomis ir rūžavais sluoksniukais, tai pertepimas su grietine, o tas trikampiukas su grietinėle, ryškiai matosi blynų kepimo klaidos, kur išsikėlė burbulai blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet buvo skanu blush2.gif

user posted imagepirmas blynas
Atsakyti
RiMami,jau gražuolis tortas tavo rolleyes.gif

Olesta,ir tavo torčiukas super 4u.gif Beje ,žiūriu,kad mūsų vaikai panašūs.Mano antras sūnelis gimęs 2007 09 19 ax.gif ir pirmas tais pačiais metais.kaip ir tavo pirmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 19 sausio 2009 - 14:28
QUOTE(Olesta @ 2009 01 19, 12:56)
Šiaip ne taip, paskubom nufotkinau ir net spėjau perkelti blush2.gif
su aguonomis ir rūžavais sluoksniukais, tai pertepimas su grietine, o tas trikampiukas su grietinėle, ryškiai matosi blynų kepimo klaidos, kur išsikėlė burbulai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bet buvo skanu blush2.gif

Ačiū už atsakymą apie bananą kreme 4u.gif Man kažkaip visad skanu kur bananų dėta, tai ir pasidomėjau kaip darei blush2.gif nors sakai, kad nelabai jautėsi unsure.gif Labai gražūs torto gabaliukai thumbup.gif O kad blynai būtų tiesūs, jau merginos čia dalinosi patirtim, juos ką tik iškeptus reikia paslėgti - uždėt ką nors pagal blyno dydį, kad visą jo plotą uždengtų - aš tai užkloju kepimo popierių ir uždedu skardą iš orkaitės.

Zebra, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 19, 15:20)
Ačiū už atsakymą apie bananą kreme 4u.gif Man kažkaip visad skanu kur bananų dėta, tai ir pasidomėjau kaip darei blush2.gif nors sakai, kad nelabai jautėsi unsure.gif Labai gražūs torto gabaliukai thumbup.gif O kad blynai būtų tiesūs, jau merginos čia dalinosi patirtim, juos ką tik iškeptus reikia paslėgti - uždėt ką nors pagal blyno dydį, kad visą jo plotą uždengtų - aš tai užkloju kepimo popierių ir uždedu skardą iš orkaitės.

Zebra, ačiū 4u.gif

o šitą postą matyt būsiu bestudijuodama praleidus kažkur apie paslėgimą 4u.gif ačiū, pabandysim, nors ką pastebėjau, tuos lakštus, kuriuos pabadžiau šakute, tai tie mažiau pūslyčių turėjo, o Jūs medučiui badot lakštelius. banano dėčiau antrą kartą daugiau norint jo užjusti, mat aš damaišiau dar tai aguonų, tai braškių, tai šokolado skonio, tai gal jie nustelbė tą vieną bananą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zebra @ 2009 01 19, 14:27)
RiMami,jau gražuolis tortas tavo rolleyes.gif

Olesta,ir tavo torčiukas super 4u.gif Beje ,žiūriu,kad mūsų vaikai panašūs.Mano antras sūnelis gimęs 2007 09 19  ax.gif ir pirmas tais pačiais metais.kaip ir tavo pirmas.

Ačiū 4u.gif joooo, tik maniškis 2008 antras
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 19, 15:27)
o šitą postą matyt būsiu bestudijuodama praleidus kažkur apie paslėgimą 4u.gif ačiū, pabandysim, nors ką pastebėjau, tuos lakštus, kuriuos pabadžiau šakute, tai tie mažiau pūslyčių turėjo, o Jūs medučiui badot lakštelius.

Nea nebadau schmoll.gif Anksčiau būdavo tai kai pamatau, kad pūslė kyla - tai atidarydavau orkaitę ir šakute bumpteldavau į puslę - irgi nebekildavo. Bet dabar nesuku galvos, paslegiu ir labai liuks (tik aišku nepersisenk ko nors ypač sunkaus tai nedėk) ax.gif Kol vienas blynas iškepa, prieš tai buvęs paslėgtas jau ir išsilygina, tada sekantį ką tik iškeptą dedi slėgt (aš prieš slegiant dar greit apipjaunu).
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš,mano pirmas kepinys:My Webpage wub.gif
Atsakyti
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, jis toks maziukas vienu prisedimu 4 drauges suvalge rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 18, 18:02)
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau

Nu puikuolis wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 23:42)
vienu prisedimu 4 drauges suvalge  rolleyes.gif

Matosi, kad skanus isejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:42)
vakar sutepiau stai toki meduti mamai pas drauge nestis, jis toks maziukas vienu prisedimu 4 drauges suvalge  rolleyes.gif

na ir pasidarbavai thumbup.gif labai simpatulkinas tortukas rolleyes.gif
Atsakyti
Neramuole, puiki idėja puošybai, niam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti