Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

nu va paskutinis tiap liap medutis su didelėm klaidom, kitą kart pasitaisysiu blush2.gif su Cipciuko cukrine gėlyte ir padažyta Americolor dažiukais wub.gif ačiū Citriniukui wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 kovo 2009 - 11:41
Olesta , bet labai šaunus tavo tiap liap , ir gėlytė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu,saunuole.ar ant virsaus tepei grietineles,o paskui sokolada,kaip darei,greit parasyk.
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 10:45)
Olesta , bet labai šaunus tavo tiap liap , ir gėlytė labai graži  thumbup.gif

jau prabalsavau.
Atsakyti
ačiū wub.gif didžiausia klaida, tai iš karto apipjauti kepti lakšteliai unsure.gif nesigauna man lygūs ir vienodi, man kol kas dar teks su lėkštute pažaisti iškeptus apipjaustant, tada lygumas man garantuotas thumbup.gif
Papildyta:
greit rašau lotuliukas.gif kaip Cipciukas mokė taip ir dariau, garų vonelėje išlydžiau šokoladą, įpyliau į jį 3 šaukštus pieno ir nukaitusi užpyliau, namai tik šokoladu pakvipo wub.gif o grietinėlę aš tepiau vakar vakare ir per naktį stovėjo balkone, šonus turpiniais iš karto apibarsčiau, o grietinėlės labai plonai ant viršaus pastingo per naktį, viskas gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Jolka999 4u.gif

Olesta , kitą kartą dar biskuti daugiau pienuko ipilk , lygiau nubėgs smile.gif
Atsakyti
as taip ir maniau,kad galima pilti sokolada.kaip tik siandien turiu padaryti su sokoladu.
Atsakyti
aaaa, tokio tikslo kaip ir nebuvo, specialiai tokią betvarkę nutampiau blush2.gif man čia tipo gražu lotuliukas.gif blush2.gif žinosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 11:41)
nu va paskutinis tiap liap medutis

o jau rožytės grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:09)
Inočka ir kitos mergaitės , paimate į kairę ranką suteptą ir apteptą tortą , po juo pasistatote dubenėlį su trupinukais , semetia su dešinia ranka trupinukus ir su sauja glaudžiate prie torto šono , tuo pačiu tą tortą vis pasukdamos ( su ta ranka aišku , kuria laikote jį ) , trupinukai prilips , aišku ne visi , nereikalingas perteklius vėl papuls į dubenėlį su trupinukis .....nu eikite dabar su kuo nors pasipraktikuoti , nežinau , kaip aiškiau nupasakoti 

thumbup.gif drinks_cheers.gif as ir taip darau puikiai gaunasi
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:17)
Aš nesuprantu , kas jums ten kliba ,standus kaip .... rolleyes.gif  aš jį ir ant šono pastačiusi galiu laikyti , aš....30cm. skersmens kuo puikiausia sukinėju .

Jus pirštus išskėskite , nelaikykite suglaustus ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 11:41)
nu va paskutinis tiap liap medutis su didelėm klaidom, kitą kart pasitaisysiu blush2.gif  su Cipciuko cukrine gėlyte ir padažyta Americolor dažiukais wub.gif ačiū Citriniukui wub.gif

liuksiskas, jau kaip pasiilgau meducio - reiks gal kept tongue.gif
Atsakyti
Aaaaa.....nu ir man gražu , tik maniau , kad gal norėjai lygaus blush2.gif
Atsakyti
man bile nežmoniškai ir kitoniškai, aš gi dvynys blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saulėgraža , jau spraktelėjau už tuos draugialius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 12:07)
man bile nežmoniškai ir kitoniškai, aš gi dvynys blush2.gif  lotuliukas.gif

......Malonu žinoti , ir aš blush2.gif

Na ką einu ir aš puošti savo medutį , mažam žmogiukui , 1 metukų proga ..... tongue.gif
Atsakyti