nu va paskutinis tiap liap medutis su didelėm klaidom, kitą kart pasitaisysiu su Cipciuko cukrine gėlyte ir padažyta Americolor dažiukais ačiū Citriniukui
labai grazu,saunuole.ar ant virsaus tepei grietineles,o paskui sokolada,kaip darei,greit parasyk.
Papildyta:
jau prabalsavau.
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 10:45)
Olesta , bet labai šaunus tavo tiap liap , ir gėlytė labai graži
jau prabalsavau.
ačiū didžiausia klaida, tai iš karto apipjauti kepti lakšteliai nesigauna man lygūs ir vienodi, man kol kas dar teks su lėkštute pažaisti iškeptus apipjaustant, tada lygumas man garantuotas
Papildyta:
greit rašau kaip Cipciukas mokė taip ir dariau, garų vonelėje išlydžiau šokoladą, įpyliau į jį 3 šaukštus pieno ir nukaitusi užpyliau, namai tik šokoladu pakvipo o grietinėlę aš tepiau vakar vakare ir per naktį stovėjo balkone, šonus turpiniais iš karto apibarsčiau, o grietinėlės labai plonai ant viršaus pastingo per naktį, viskas gerai gavosi
Papildyta:
greit rašau kaip Cipciukas mokė taip ir dariau, garų vonelėje išlydžiau šokoladą, įpyliau į jį 3 šaukštus pieno ir nukaitusi užpyliau, namai tik šokoladu pakvipo o grietinėlę aš tepiau vakar vakare ir per naktį stovėjo balkone, šonus turpiniais iš karto apibarsčiau, o grietinėlės labai plonai ant viršaus pastingo per naktį, viskas gerai gavosi
as taip ir maniau,kad galima pilti sokolada.kaip tik siandien turiu padaryti su sokoladu.
aaaa, tokio tikslo kaip ir nebuvo, specialiai tokią betvarkę nutampiau man čia tipo gražu žinosim
QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 11:41)
nu va paskutinis tiap liap medutis
o jau rožytės grožis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:09)
Inočka ir kitos mergaitės , paimate į kairę ranką suteptą ir apteptą tortą , po juo pasistatote dubenėlį su trupinukais , semetia su dešinia ranka trupinukus ir su sauja glaudžiate prie torto šono , tuo pačiu tą tortą vis pasukdamos ( su ta ranka aišku , kuria laikote jį ) , trupinukai prilips , aišku ne visi , nereikalingas perteklius vėl papuls į dubenėlį su trupinukis .....nu eikite dabar su kuo nors pasipraktikuoti , nežinau , kaip aiškiau nupasakoti
as ir taip darau puikiai gaunasi
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:17)
Aš nesuprantu , kas jums ten kliba ,standus kaip .... aš jį ir ant šono pastačiusi galiu laikyti , aš....30cm. skersmens kuo puikiausia sukinėju .
Jus pirštus išskėskite , nelaikykite suglaustus ....
QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 11:41)
nu va paskutinis tiap liap medutis su didelėm klaidom, kitą kart pasitaisysiu su Cipciuko cukrine gėlyte ir padažyta Americolor dažiukais ačiū Citriniukui
liuksiskas, jau kaip pasiilgau meducio - reiks gal kept
man bile nežmoniškai ir kitoniškai, aš gi dvynys
Saulėgraža , jau spraktelėjau už tuos draugialius
Papildyta:QUOTE(Olesta @ 2009 03 13, 12:07)
......Malonu žinoti , ir aš
Na ką einu ir aš puošti savo medutį , mažam žmogiukui , 1 metukų proga .....