Inočka ir kitos mergaitės , paimate į kairę ranką suteptą ir apteptą tortą , po juo pasistatote dubenėlį su trupinukais , semetia su dešinia ranka trupinukus ir su sauja glaudžiate prie torto šono , tuo pačiu tą tortą vis pasukdamos ( su ta ranka aišku , kuria laikote jį ) , trupinukai prilips , aišku ne visi , nereikalingas perteklius vėl papuls į dubenėlį su trupinukis .....nu eikite dabar su kuo nors pasipraktikuoti , nežinau , kaip aiškiau nupasakoti
Cipciuk
Nu dar isivaizduoju, jei tortas nediduks, bet kaip ta kokiu 25 sm taip pauost niu niekaip neisivaizduoju, jau nekalbu apie didesniu.
Kai jis suteptas tai toks dar klibantis buna, o kai siek tiek pastovi, tai tas apatinis blynas buna jau labai minkstas.
Nu, uzmuskit mane, neiseina ir psio, gal rankos ne is tor vietos pas mane auga
Nu dar isivaizduoju, jei tortas nediduks, bet kaip ta kokiu 25 sm taip pauost niu niekaip neisivaizduoju, jau nekalbu apie didesniu.
Kai jis suteptas tai toks dar klibantis buna, o kai siek tiek pastovi, tai tas apatinis blynas buna jau labai minkstas.
Nu, uzmuskit mane, neiseina ir psio, gal rankos ne is tor vietos pas mane auga
Oj, turesiu kita savaite proga, tai galesiu sukinet , gal nereikes po mano bandymu is naujo kept
QUOTE(Inočka @ 2009 03 12, 23:13)
Kai jis suteptas tai toks dar klibantis buna, o kai siek tiek pastovi, tai tas apatinis blynas buna jau labai minkstas.
Nu, uzmuskit mane, neiseina ir psio, gal rankos ne is tor vietos pas mane auga
Nu, uzmuskit mane, neiseina ir psio, gal rankos ne is tor vietos pas mane auga
Zinai, kodel gali buti klibantis, nes lakstai labai ploni ir labai greitai kremas susigeria. As jei darau su grietine, tai greiciau susigieria ir kai jau virsutini laksta tepu, apatinis minkstutelis buna, su grietinele truputi ilgiau procesas vyksta.
Jis turi būti ka tik suteptas , arba jau gerai susigėrias ir sustinges , kitaip gali ir pirštai ilysti ...nežinau , bet čia tai tikrai baika ....arba tada darykite taip , tortą su padėkliuku sukite ant stalo , ir sukdamos dešinia ranka glauskite trupinukus , paskui tortą perkelsite kur jums reikia ....
ką tik barsčiau kaip Cipciukas ir sakė, ir viskas ok va tik su cukrine mase gėlytėms kažką būsiu prichimičijus, nes pastovėjo šaldytuve ir kieta pasidarė nežinau kaip aš iš jos rytoj ką nors padarysiu jaučiu želatinos padauginau, įdėjau pakiuką Dr.Oetker ant 350 g cukraus pudros, su maršmelow geriau sekėsi
QUOTE(Olesta @ 2009 03 12, 22:31)
ką tik barsčiau kaip Cipciukas ir sakė, ir viskas ok va tik su cukrine mase gėlytėms kažką būsiu prichimičijus, nes pastovėjo šaldytuve ir kieta pasidarė nežinau kaip aš iš jos rytoj ką nors padarysiu jaučiu želatinos padauginau, įdėjau pakiuką Dr.Oetker ant 350 g cukraus pudros, su maršmelow geriau sekėsi
viskas bus gerai,as kur dabar paskutines gelytes dariau,tai pagal cypsiuko recepta,pudra naudojau dan cuker,ji tai superine,su kitom ner ko lygint.as net i saldytuva nedejau,sudejau i maiselius ir palikau virtuvej,kai dariau gelytes,ciut rankas sudrekinau vandeniu ir isminkiau tarp ranku,tesla vel liuks,kaip plastelinas
tau tikrai viskas pavyks,tik neuzmirsk pasirodyti,
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:54)
...o kodėl tu ją dabar darei , jei rytojui reikia , aš ją padarau ir iš karto dirbu ....bet nepergyvenk , į mikruškę 20 s. idėk , paminkyk , jei dar per kieta dar 10 s. imesk , atsistatys , kur ji dings
labai norėjau spalvas išbandyt, ir būčiau padarius, bet diena ne iš lengvųjų buvo, tai jėgų pritrūkau , einu išimt iš šaldytuvo
O as tai trupinius aplipinu, kai dar tortas su padekliuku, tada nuimu torta ir jokiu problemu viska dariau kaip Cipciukas aprase, tik ant padekliuko.
o as torta darau tiesiai i lekste, tada kai sutepu imu trupinius ir semiu juos peiliu ir glaudziu prie torto sonu, kiek reikia tiek prilimpa, kiek nereikia tiek nukrenta, o svarbiausia kad susilygina torto sonai. Data isvalau lekste ir psio
Bet paskutini kart gaminau be trupiniu ir man labai patiko. Nei terliotis su jais, o ir tortas grazesnis
Bet paskutini kart gaminau be trupiniu ir man labai patiko. Nei terliotis su jais, o ir tortas grazesnis