Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 23:01)
shrekiuke labai grazus tortukas. Man tai papuosimas labai patinka, tokia naturali abstrakcija.

Ateinu, mergaites, ir as pasirodyt
Stai mano gabaliukas meducio is 6-iu blyneliu.
user posted image
Kadangi blynelius kocioji beveik permatomus, tai sakyciau, kad 6-iu ju per mazai. Torto aukstis gavosi 5,5 cm, nu kaip puselei, tai kaip tik, bet su tokiais lakstais, jauciu butu visam tortui is 8, tai pats tas aukstis. Kaip tik ir liko po tiek 2 tortams.

Dariau su zele gabaliukais, graikiniais riesutais ir dziovintomis slyvomis (labai smulkiai supjaustyta). Labai skanu, bet gal dar pastovet turetu, pribrest, nes tik siandien suteptas.

Skaniai atrodo,net seiles susikaupe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va ir mano medukas smile.gif antras mano bandymas wink.gif suteptas is 3 lakstu ir su zele viduje smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2009 03 12, 17:47)
Va ir mano medukas smile.gif antras mano bandymas wink.gif  suteptas is 3 lakstu ir su zele viduje smile.gif

Prasidejo tepimas mazejimo trarka bigsmile.gif
Saunus medutis, ir gelytes originalios 4u.gif
Atsakyti
kaip tik rytoj pazadejau iskept brolienei meduti gimtad.proga smile.gif pastebejau,kad dauguma daro l. storus blynelius,as tai megstu,kad jie butu l.ploni,mazdaug darau 10 blyneliu ir dar mano seimyna megsta kai blynai smarkiai apkepti,tai vargstu mazdaug 2val.bet l. skanus gaunasi,tiesa niekad nededu zeles g.gif 4u.gif
Atsakyti
Inočka tavo tortas nuostabus... kada mano taip atrodys as net nesvajoju... gal isduotum paslapti kaip tu ji taip graziai sutepi. Atrodo "kaip nulietas" super grazus ...
As tepu su peiliu paskui sulyginu, bet jis toks grazus glotnutis nebuna....
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 12, 17:59)
kaip tik rytoj pazadejau iskept brolienei meduti gimtad.proga smile.gif pastebejau,kad dauguma daro l. storus blynelius,as tai megstu,kad jie butu l.ploni,mazdaug darau 10 blyneliu ir dar mano seimyna megsta kai blynai smarkiai apkepti,tai vargstu mazdaug 2val.bet l. skanus gaunasi,tiesa niekad nededu zeles g.gif  4u.gif

o tai su kuom darai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 19:41)
o tai su kuom darai? 4u.gif

jei turi uomeni pertepima tai 1littas grietines 30% riebumo ir 200 grietineles(neplaktos)grietinele tam,kad biski suskystintu grietine,puse citrinos sulciu ir 6 saukstus cukraus pudros(truputi viska paplaku) o kadangi mano seimyna megsta riebiau nu tai ir gaunasi gana riebus bet labai purus ir skanus 4u.gif

blynam:3kiausiniai
200gr medaus(naturalaus)
200gr sviesto
200gr cukraus
saukstelis kepimo milteliu
5-6stiklines miltu
lygtai viska parasiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 12 kovo 2009 - 19:10
QUOTE(kos @ 2009 03 12, 19:05)
jei turi uomeni pertepima tai 1littas grietines 30% riebumo ir 200 grietineles(neplaktos)grietinele tam,kad biski suskystintu grietine,puse citrinos sulciu ir 6 saukstus cukraus pudros(truputi viska paplaku) o kadangi mano seimyna megsta riebiau nu tai ir gaunasi gana riebus bet labai purus ir skanus 4u.gif     

o jokios zelatinos deti nereikia? taip parastai ir sustingsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 20:12)
o jokios zelatinos deti nereikia? taip parastai ir sustingsta? g.gif

niekada nebuvo jokiu problemu,mano mociute taip mane ismoke o ji kepe visa savo gyvenima ji sakydavo,kad zele(turiu uomeni i grietine)deda tik i tortus parduotuvese(nu tipo,kad pigiau butu,o seip nezinau cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 12, 19:25)
niekada nebuvo jokiu problemu,mano mociute taip mane ismoke o ji kepe visa savo gyvenima ji sakydavo,kad zele(turiu uomeni i grietine)deda tik i tortus parduotuvese(nu tipo,kad pigiau butu,o seip nezinau cia skonio reikalas 4u.gif

Zele kai kurios deda gabaliukus arba sluoksni tieisog. O zelatina i grietines krema. Manau cia susipainiojo terminai zele ir zelatina g.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 12, 17:59)
kaip tik rytoj pazadejau iskept brolienei meduti gimtad.proga smile.gif pastebejau,kad dauguma daro l. storus blynelius,as tai megstu,kad jie butu l.ploni,mazdaug darau 10 blyneliu ir dar mano seimyna megsta kai blynai smarkiai apkepti,tai vargstu mazdaug 2val.bet l. skanus gaunasi,tiesa niekad nededu zeles g.gif  4u.gif

QUOTE(kos @ 2009 03 12, 19:25)

drinks_cheers.gif sutinku su postais. O medaus tortas labai skanus net tiesiog su paprasta grietine suteptas be jokiu priedu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu uz gerus zodzius, tik kad sita torta, jei ji galima taip pavadint, net nesistengiau graziai padaryt, tepiau ant greicio, dar pripeckiojau visokiais rastais lotuliukas.gif

QUOTE(vivaflame @ 2009 03 12, 18:40)
Inočka tavo tortas nuostabus... kada mano taip atrodys as net nesvajoju... gal isduotum paslapti kaip tu ji taip graziai sutepi. Atrodo "kaip nulietas" super grazus ...
As tepu su peiliu paskui sulyginu, bet jis toks grazus glotnutis nebuna....

vivaflame, Gal penkis kartus perskaiciau tavo zinute ir penkis kartus sugrizau paziureti ta savo torta. Kurioje vietoje radai grozi blink.gif Tarp lakstu sutepu paprastai, sulyginu peiliu ir dedu kita laksta. Sonus ir virsu sutepu irgi su peiliu, nes kitu irankiu neturiu. Man tai jis atrodo toks pats kaip ir pas kitas. ax.gif

Tiesa, mergaites, nemoku sonu graziai apibarstyti trupinukais. Jau gal simta kartu skaiciau doh.gif , kaip tai reikia padaryti ir vistiek man nesigauna schmoll.gif . Gal kas pozingsniui dali ideti, kas moka. Manau, apsidziaugtu daug merginu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 kovo 2009 - 22:55