Na ir mano medutis
.
Bus valgomas penktadienį per mano gimtadienį Na išvaizda ne kokia, ne taip planavau, bet kai vaikas sukosi aplinkui, tai gavos kas gavosi Na įdomu kas viduj..
malačius, puikus medutis, bus skanulis iki penktadienio labai gerai permirks
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 11, 14:14)
10 lakstu tortas kokio jis aukscio realiai gaunasi?
Lakstus visada labai plonus kepu, tai tas ant to ir iseina, be to, daznai diedsnius staciakampius darau, tai buna kaip tik.
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 14:59)
As tai, pries plakant, 5 minutem i saldikli dedu
As viena karta idejau ir man ji susalo i leda Truputi perlaikiau
shrekiuke labai grazus tortukas. Man tai papuosimas labai patinka, tokia naturali abstrakcija.
Ateinu, mergaites, ir as pasirodyt
Stai mano gabaliukas meducio is 6-iu blyneliu.
Kadangi blynelius kocioji beveik permatomus, tai sakyciau, kad 6-iu ju per mazai. Torto aukstis gavosi 5,5 cm, nu kaip puselei, tai kaip tik, bet su tokiais lakstais, jauciu butu visam tortui is 8, tai pats tas aukstis. Kaip tik ir liko po tiek 2 tortams.
Dariau su zele gabaliukais, graikiniais riesutais ir dziovintomis slyvomis (labai smulkiai supjaustyta). Labai skanu, bet gal dar pastovet turetu, pribrest, nes tik siandien suteptas.
Ateinu, mergaites, ir as pasirodyt
Stai mano gabaliukas meducio is 6-iu blyneliu.
Kadangi blynelius kocioji beveik permatomus, tai sakyciau, kad 6-iu ju per mazai. Torto aukstis gavosi 5,5 cm, nu kaip puselei, tai kaip tik, bet su tokiais lakstais, jauciu butu visam tortui is 8, tai pats tas aukstis. Kaip tik ir liko po tiek 2 tortams.
Dariau su zele gabaliukais, graikiniais riesutais ir dziovintomis slyvomis (labai smulkiai supjaustyta). Labai skanu, bet gal dar pastovet turetu, pribrest, nes tik siandien suteptas.
ačiū merginos už gerus žodžius
nu jus jau ivalde meducius, as dar tik mokaus, vis uzsuku cia prisiziuriu jusu grozybiu, tada ir man noras gaminti atsiranda
Pasisemiu is jusu ikvepimo
Pasisemiu is jusu ikvepimo
koks želiuokliškas, labai pavasariškas ir neabejotinai be galo skanus
ikristute super tortukas,laaabai graziai atrodo,sauniai papuostas
Papildyta:
shrekiuke labai originalu
Papildyta:
shrekiuke labai originalu
musu su dukryte bendras darbas, ji zele gabaliukus susmulkino ir i torta dejo, o as visa kita, tai gavos kaip gavos, o skonis irgi neblogas, bet turbut as kai pati gaminu, tai man tada ir tas negerai ir anas negerai, bet is esmes vakare ivertins vyras, ir bus geriausias komisija
vivaflame, saunuoles abi su dukryte
Inočka, labai lygutelis pjuvis
Inočka, labai lygutelis pjuvis