Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Na ir mano medutis
user posted image .
Bus valgomas penktadienį per mano gimtadienį smile.gif Na išvaizda ne kokia, ne taip planavau, bet kai vaikas sukosi aplinkui, tai gavos kas gavosi smile.gif Na įdomu kas viduj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 11 kovo 2009 - 19:15
malačius, puikus medutis, bus skanulis iki penktadienio labai gerai permirks essen.gif
Atsakyti
essen.gif essen.gif ......noriu gabalėlio , liuks torčiukas , ir labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 11, 14:14)
10 lakstu tortas  blink.gif kokio jis aukscio realiai gaunasi?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Lakstus visada labai plonus kepu, tai tas ant to ir iseina, be to, daznai diedsnius staciakampius darau, tai buna kaip tik.
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 14:59)
As tai, pries plakant, 5 minutem i saldikli dedu ax.gif

As viena karta idejau ir man ji susalo i leda lotuliukas.gif Truputi perlaikiau hihihi.gif
Atsakyti
shrekiuke labai grazus tortukas. Man tai papuosimas labai patinka, tokia naturali abstrakcija.

Ateinu, mergaites, ir as pasirodyt
Stai mano gabaliukas meducio is 6-iu blyneliu.
user posted image
Kadangi blynelius kocioji beveik permatomus, tai sakyciau, kad 6-iu ju per mazai. Torto aukstis gavosi 5,5 cm, nu kaip puselei, tai kaip tik, bet su tokiais lakstais, jauciu butu visam tortui is 8, tai pats tas aukstis. Kaip tik ir liko po tiek 2 tortams.

Dariau su zele gabaliukais, graikiniais riesutais ir dziovintomis slyvomis (labai smulkiai supjaustyta). Labai skanu, bet gal dar pastovet turetu, pribrest, nes tik siandien suteptas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 11 kovo 2009 - 22:03
wub.gif wub.gif ...koks pjūvis .... essen.gif
Atsakyti
ačiū merginos už gerus žodžius smile.gif
Atsakyti
nu jus jau ivalde meducius, as dar tik mokaus, vis uzsuku cia prisiziuriu jusu grozybiu, tada ir man noras gaminti atsiranda
Pasisemiu is jusu ikvepimo wink.gif

Atsakyti
thumbup.gif koks želiuokliškas, labai pavasariškas ir neabejotinai be galo skanus essen.gif
Atsakyti
ikristute super tortukas,laaabai graziai atrodo,sauniai papuostas clap_1.gif ploja.gif didis.gif
Papildyta:
shrekiuke labai originalu thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
musu su dukryte bendras darbas, ji zele gabaliukus susmulkino ir i torta dejo, o as visa kita, tai gavos kaip gavos, o skonis irgi neblogas, bet turbut as kai pati gaminu, tai man tada ir tas negerai ir anas negerai, bet is esmes vakare ivertins vyras, ir bus geriausias komisija smile.gif
Atsakyti
vivaflame, saunuoles abi su dukryte thumbup.gif
Inočka, labai lygutelis pjuvis wub.gif
Atsakyti