Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Masiania* @ 2009 03 11, 11:38)
Zinai, viskas nuo iprociu priklauso. Man labiau prie sirdies aukstesni tortai, tai as darau meducius mazdaug is 10 lakstu. Cia, kaip pastebejau, merginos dazniausiai daro is 5, maximaliai 6 lakstu. (aisku, dar priklauso nuo lakstu storio) Pertipimas padidina tortuka mazdaug trecdaliu.

10 lakstu tortas blink.gif kokio jis aukscio realiai gaunasi? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 11, 14:14)
10 lakstu tortas  blink.gif kokio jis aukscio realiai gaunasi?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Aga, as ir pagalvojau, kaip jis turetu atrodyti. Ir blynukai turetu buti labai ploni. Bet jei smersmuo kokie 35 cm, tai tas aukstis ir bus tinkamas.
Atsakyti
Inočka , kiek matau , jie pas tave plonoki , aš dedu 6 lakštelius , aukštis pats tas , bet jie storesni būna .....nos paskaičiavusv, jei 4 cm sausų aukštis , dadėk dar 4 cm kremo ( nes kažkiek tai jo susigers ir tortas smuktels ) , tai 8 cm. pats tas tortui thumbup.gif ....nors aš darau iki 10 cm .
Atsakyti
Oi kokie smagus jusu meduciai thumbup.gif
o as matyt is tu kur nesigavo doh.gif
verkt norejosi cry.gif man tai grietinele i svesta susiplake vis..... doh.gif du kart
plakiau ir abu kart ...sviestas doh.gif ir tikrai nebuvo salta ax.gif ex.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 11 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(kemppinele @ 2009 03 11, 14:51)
verkt norejosi  cry.gif  man tai grietinele i svesta susiplake vis..... doh.gif  du kart
plakiau ir abu kart ...sviestas doh.gif  ir tikrai nebuvo salta ax.gif  ex.... unsure.gif

neatšaldei kaip reikiant grietinėlės 4u.gif pasisektų, jei plaktum gerai atšaldytą 4u.gif daryk dar kartą ir gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 11, 14:58)
neatšaldei kaip reikiant grietinėlės 4u.gif pasisektų, jei plaktum gerai atšaldytą 4u.gif daryk dar kartą ir gausis 4u.gif

As tai, pries plakant, 5 minutem i saldikli dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 03 11, 14:51)
verkt norejosi  cry.gif  man tai grietinele i svesta susiplake vis..... doh.gif  du kart
plakiau ir abu kart ...sviestas doh.gif  ir tikrai nebuvo salta ax.gif  ex.... unsure.gif

Tai ji tikrai nebuvo šalta , tai reiškiasi buvo šilta .......skanaus sviestelio turi ant duonytės užsitepti lotuliukas.gif .....patartina ją prieš plakant per naktį laikyti šaldytuve , prieš pat plakant 10 min . į šaldiklį ( bet nebūtina ).
Atsakyti
ji buvo tik is parduotuves atnesta......ir nieko nebedariau ...iskarto plakiau doh.gif nu kokia ziopla doh.gif va ka reiskia naktim skaityti ir nedaskaityti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 11 kovo 2009 - 15:06
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....artistė , plaka nešaldžiusi , nieko , kitą kartą žinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
nu neartiste as...as tik mokausi.... sad.gif
Atsakyti
friends.gif .....mokytis niekada nevėlu , draugai padės , tu tik klaus , ko nežinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pazadu, darysiu kol padarysiu smile.gif( bet gerai ir su sviestuku buvo.... biggrin.gif nebuvo sausas biggrin.gif )
Atsakyti