Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(ikristute @ 2009 03 10, 20:54)
Na susikaupiai ir aspagaliau,  idedu savo meduti jusu teismui  blush2.gif

Labai grazus medutis thumbup.gif
Atsakyti
mano medutis ka tik iskeptas blush2.gif cia tik pasimeginau ar tikrai skanus medutis,ryt pupai 1 metukas,o sestadieni jau darysiu kaip reikaint torta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 10, 21:02)
Kad nera ko teisti  thumbup.gif  thumbup.gif

Dekui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 21:20)
ikristute , koks grąžus tortas , wub.gif .....šaunuole thumbup.gif  , isivaizduoju , koki kiti bus grąžūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dekui Cipciuk, is jusu lupu tai girdet tikras komplimentas ax.gif , ikelsiu dar viena, buvo mamos gimtadienis, buvo like papuosimu, tai sugalvojau ir jai iskepti, papuosimas labai panasus, nes tarp tortu keliu dienu skirtumas buvo blush2.gif
Atsakyti
Šaunūs jusų merginos medučiai , ir jūs kaip mokinės šaunios , pirmi kartai , o jau tokie grąžūs , šilti tortai išėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Atejau pasitart

Kadangi dažnai kepat meducius, tai Jus man pasakykit

Kepiau Cipciuko meducio lakstus is pilnos normos. Gavosi 18 vnt. blink.gif 23 cm skersmens. Va
user posted image
Kazin, ar man gausis 3 meduciai po 6 lakstus kiekvienas? g.gif Ar bus labai plonas tas tortas is 6 sluoksniu
user posted image

Dar patikslinu. 6 lakstu bendras aukstis yra apie 3,5-4 cm. Idomu, kiek grietinele pakels ta auksti? Dar planuoju graikinius riesutus ir zele gabaliukus det.

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 11 kovo 2009 - 00:26
Ikristute, čia jau ir tribunolas neturėtų ką bepridurti, labai šaunus tortukas 4u.gif
Inočka, kokie lakšteliai wub.gif o jau laibumo kokio, mano turbūt iškočioti tokio storio, laikas pasitempt jų gamyboje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 00:13)
Dar patikslinu.  6 lakstu bendras aukstis yra apie 3,5-4 cm. Idomu, kiek grietinele pakels ta auksti? Dar planuoju graikinius riesutus ir zele gabaliukus det.

Aciu

As praeita savaite kepiau meduti, gaila foto neturiu ax.gif Turbut t.p. plonai buvau iskociojusi g.gif Tai zinai man irgi buvo mazoka tu 6 laksteliu. dariau kvadratines formos , kaip dovanu dezute, tai gavosi tokia sakyciau labai plona dovana tongue.gif Kaip ir tu galvojau ,kad kremas iskels , bet deje verysad.gif O krema dariau grietinele +standiklis+kazas panasaus i skystoka varske(kadangi mano seimyna vis pyko del riebiu meduciu tik su grietineles pertepimu , tai bandziau padaryti kazka liesesnio)+braskes. Gavosi labai skanus thumbup.gif Vat turiu dar keturis mazucius lakstukus , tai pamatavau jie 2.5cm. aukscio. na bet jeigu dar storiau kociojant is vienos normos tikrai didelis tortas nesigaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 11 kovo 2009 - 09:08
QUOTE(ikristute @ 2009 03 10, 21:54)
Na susikaupiai ir aspagaliau,  idedu savo meduti jusu teismui  blush2.gif

Grazus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na as tai visad tepu is 5 lakstu... o man gaunasi beveik visada 6 - 22 cm, ir 6 - 26 cm. Man is 5 lakstu, pats tas rolleyes.gif as grietineles kokus 5-6mm dedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 11 kovo 2009 - 10:08
vakar kur idejau paskutini meduti,tai jis buvo is sesiu padarytas,gavosi visai normalus tortas,zele idejau viena sluoksniuka,pasveriau,svoris 1.400.inocka,gali drasiai daryti is sesiu laksteliu.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 00:13)
Atejau pasitart

Zinai, viskas nuo iprociu priklauso. Man labiau prie sirdies aukstesni tortai, tai as darau meducius mazdaug is 10 lakstu. Cia, kaip pastebejau, merginos dazniausiai daro is 5, maximaliai 6 lakstu. (aisku, dar priklauso nuo lakstu storio) Pertipimas padidina tortuka mazdaug trecdaliu.
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz atsakymus

Man 2-ju tortu reikia kitai savaitei, tik vakar lakstu prikepiau, kad po darbo greiciau galeciau susisukt.
Tai MB kaip pamate toki kieki, sako, davai siandien viena namams padaryk. tai ir kilo man klausimas, ar uzteks 6-iu lakstu. Nes jei namams sutepsiu, o bus per plonas, tai tada kitai savaitei vel reiketu kept, o jau taip nesinori.

Bet jau sugalvojau, ka padarysiu. Sian idesiu nuotraukyte.
Atsakyti