Padariau siandien meduti. Nieko blatno, galvojau, kad net ir nuotraukos nekelsiu, bet ikeliu del vienos priezasties, gal parodyti kokio dydzio gavos.
Daug skaiciau, kad mergaitems is visos normos gaunasi viso kokie 6-7 lakstai. Pas mane is 1/3 normos gavosi normalus tortukas. Galvoju
, gal pas mane miltai kokie kitokie, kad man pagal cipciuko recepta daryti tortukai tokie dideli gaunas? Ananasinio biskvitas tai is vis gigantas pas mane.
Nieko nepuosiau, nes neturiu is ko, ne esme. Toks pobaisis, bet ne svarbu. Specialiai nenukeliau nuo lekstes, kad galetumete isivaizduoti dydi. Lekste ant kurios tortas stovi yra 29 cm
Dariau pagal cipciuko recepta, tik is 1/3 normos, t.y. 1 kiausinis ir t.t. Gavosi 9 lakstai 19 cm. ir 1 toks visai maziukas. Tortas ir 8 lakstu, kitus sunaudojau trupinukams, gavosi 20 cm skersmens, 7 cm aukscio. Tiesa, neturejau grietineles, tai krema dariau is svelnuiosios MUSU liesos varskes su grietine ir cukrum, gavosi liuksisko skonio kremas, zelatinos nedejau. Nezinau, koks skonis bus viso torto. Pasakysiu, kaip paragausiu