Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Olesta @ 2009 03 07, 14:03)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Padariau siandien meduti. Nieko blatno, galvojau, kad net ir nuotraukos nekelsiu, bet ikeliu del vienos priezasties, gal parodyti kokio dydzio gavos.
Daug skaiciau, kad mergaitems is visos normos gaunasi viso kokie 6-7 lakstai. Pas mane is 1/3 normos gavosi normalus tortukas. Galvoju g.gif , gal pas mane miltai kokie kitokie, kad man pagal cipciuko recepta daryti tortukai tokie dideli gaunas? Ananasinio biskvitas tai is vis gigantas pas mane. lotuliukas.gif
Nieko nepuosiau, nes neturiu is ko, ne esme. Toks pobaisis, bet ne svarbu. Specialiai nenukeliau nuo lekstes, kad galetumete isivaizduoti dydi. Lekste ant kurios tortas stovi yra 29 cm
user posted image
Dariau pagal cipciuko recepta, tik is 1/3 normos, t.y. 1 kiausinis ir t.t. Gavosi 9 lakstai 19 cm. ir 1 toks visai maziukas. Tortas ir 8 lakstu, kitus sunaudojau trupinukams, gavosi 20 cm skersmens, 7 cm aukscio.
Tiesa, neturejau grietineles, tai krema dariau is svelnuiosios MUSU liesos varskes su grietine ir cukrum, gavosi liuksisko skonio kremas, zelatinos nedejau. Nezinau, koks skonis bus viso torto. Pasakysiu, kaip paragausiu
Atsakyti
Ar irgi kepiau meduti is visos normos gavosi du tortukai,pertepimas su aguonom smile.gif

user posted image

inočka tavo thumbup.gif
Atsakyti
julijajus
kokie grazuoliukai

Pas mane tai tada 3 gautusi is visos normos blink.gif
Atsakyti
Meduciai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Jau tikrai kad gražūs drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 07, 18:18)
julijajus
kokie grazuoliukai

Pas mane tai tada 3 gautusi is visos normos blink.gif

tu turbut ploniau kociuoji blynus g.gif
Atsakyti
Va , čia tai medučiai , tikrų tikriausi dėl savo papuošimų thumbup.gif .....Inočka , čia ne miltai kalti schmoll.gif , aš kuo daugiau juos kepiau , tuo jų vis daugiau išeidavo , mistika kažkokia.... rolleyes.gif

Julijajus , jei tu ploniau kočiosi , tai ir į tortą jų daugiau sueis , ( dėl aukščio ) , tas ant to bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 kovo 2009 - 19:19
ziurau as, i foto meducio kur cipciukas kepe, tai tesla tokia tamsi ir lakstai tamsus gavesi ,o kaip cia taip pas mane tai gavosi sviesus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 07 kovo 2009 - 20:19
QUOTE(padima @ 2009 03 07, 21:17)
ziurau as, i foto meducio kur cipciukas kepe, tai tesla tokia tamsi ir lakstai tamsus gavesi ,o kaip cia taip pas mane tai gavosi sviesus g.gif

cipsiukas deda deginto cukraus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 20:17)

Julijajus , jei tu ploniau kočiosi , tai ir į tortą jų daugiau sueis , ( dėl aukščio ) , tas ant to bus  rolleyes.gif

nepagalvojau doh.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=julijajus,2009 03 07, 20:24]

--------------------------------------------------------------------

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 03 07, 21:26]
[quote=julijajus,2009 03 07, 20:24]

--------------------------------------------------------------------
aciuks.gif aciuks.gif
[/quote]
kaip ji pasidaryti ir kiek deti i tesla?
Atsakyti