

padima, 04 Kov 2009 - 11:09, parašė:
padima, 04 Kov 2009 - 11:09, parašė: ![]()
nesupratau kaip ten deti lakstus viena ant kito ,tai ka visus iskart ir kept deti

ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti

Olesta, 04 Kov 2009 - 12:13, parašė:
Olesta, 04 Kov 2009 - 12:13, parašė: ![]()
ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti

aisku


ErikaI, 03 Kov 2009 - 17:48, parašė:
ErikaI, 03 Kov 2009 - 17:48, parašė: ![]()
Mergytės noriu paitarti
![]()
Iškepiau ir aš meditį, liuks gavosi, 12 lakštų. Iš 6 sutepiau vieną torčiuką, BET man kažkodėl jis sausokas gavosi![]()
Ar tuos lakštus reikia preiš tepant kaškuo sulaistyt ar kaip? Kodėl nuogrietinėlės gavosis suasas?

Iškepiau ir aš meditį, liuks gavosi, 12 lakštų. Iš 6 sutepiau vieną torčiuką, BET man kažkodėl jis sausokas gavosi

Ar tuos lakštus reikia preiš tepant kaškuo sulaistyt ar kaip? Kodėl nuogrietinėlės gavosis suasas?
Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi

arnaaa, 04 Kov 2009 - 13:49, parašė:
arnaaa, 04 Kov 2009 - 13:49, parašė: ![]()
Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi
,pertepiau grietinele.Kaip padaryt kad jis gautusi slapesnis?

gal grietineles daugiau uztept ar ka,nesuprantu kodel gavosi sausas,nes pas mane tik per nakti pastovejo o ryte jau buvo minkstutelis ir slapias




*Daivulyte*, 04 Kov 2009 - 14:13, parašė:
*Daivulyte*, 04 Kov 2009 - 14:13, parašė: ![]()
Kepiau ir aš šį skanėsta jau ne karta.Ir galiu drasiai sakyti,kad kuo daugiau parų jis pastovi suteptas tuo skanesnis.Stengiuosi pasiplanuoti kada darau kad iki valgymo bent 3 paras pastovėtų,tada
![]()
![]()



Nepastovejo jisai pas mane




rugiagele26, 04 Kov 2009 - 18:42, parašė:
rugiagele26, 04 Kov 2009 - 18:42, parašė: ![]()
O man kepant torto padus, nelieka nei vieno teslos gabalelio, ir jokiu atraizu. As viena blyna iskocioju, apipjaunu, ir tuos likucius sumaisau su kitu gabaleliu atgnybtu nuo teslos gabalo. Ir t.t. Tesla visad buna minksta, nespeja sukietet

man trupiniukų labai reikėjo, nes jie man labai pasiteisino ir kitų tortų puošybai, bet kadangi krizė, tai ačiū už patarimą, reikės taip ir padaryti




Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???

julijajus, 07 Kov 2009 - 12:52, parašė:
julijajus, 07 Kov 2009 - 12:52, parašė: ![]()
Noriu kept torta, bet ziuriu neturiu eve margarino.
![]()
Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???

Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???

sviestą
