nesupratau kaip ten deti lakstus viena ant kito ,tai ka visus iskart ir kept deti
QUOTE(padima @ 2009 03 04, 11:09)
nesupratau kaip ten deti lakstus viena ant kito ,tai ka visus iskart ir kept deti
ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 04, 12:13)
ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti
aisku mintis gera nes vaiksto padejeja kuriai kita savaite metukai sukakos
QUOTE(ErikaI @ 2009 03 03, 17:48)
Mergytės noriu paitarti
Iškepiau ir aš meditį, liuks gavosi, 12 lakštų. Iš 6 sutepiau vieną torčiuką, BET man kažkodėl jis sausokas gavosi
Ar tuos lakštus reikia preiš tepant kaškuo sulaistyt ar kaip? Kodėl nuogrietinėlės gavosis suasas?
Iškepiau ir aš meditį, liuks gavosi, 12 lakštų. Iš 6 sutepiau vieną torčiuką, BET man kažkodėl jis sausokas gavosi
Ar tuos lakštus reikia preiš tepant kaškuo sulaistyt ar kaip? Kodėl nuogrietinėlės gavosis suasas?
Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi ,pertepiau grietinele.Kaip padaryt kad jis gautusi slapesnis?
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 04, 13:49)
Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi ,pertepiau grietinele.Kaip padaryt kad jis gautusi slapesnis?
gal grietineles daugiau uztept ar ka,nesuprantu kodel gavosi sausas,nes pas mane tik per nakti pastovejo o ryte jau buvo minkstutelis ir slapias
Kepiau ir aš šį skanėsta jau ne karta.Ir galiu drasiai sakyti,kad kuo daugiau parų jis pastovi suteptas tuo skanesnis.Stengiuosi pasiplanuoti kada darau kad iki valgymo bent 3 paras pastovėtų,tada
ir aš kiek kepiau,tai sausas niekada nesigavo.O pastovėdavo tik per naktelę ir jau skanaujam.Dedu tik grietinėlės pertepimą,kaip ir priklauso.Na,nebent kiekvienas savaip įsivaizduoja tą šlapumą torto,tuomet manau belieka kitą kartą kelis blynus pertepti tik grietinėle,o kelis pabandyti truputi pašlakstyti sirupu ir pažiūrėti kaip te kas atrodys.
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 03 04, 14:13)
Kepiau ir aš šį skanėsta jau ne karta.Ir galiu drasiai sakyti,kad kuo daugiau parų jis pastovi suteptas tuo skanesnis.Stengiuosi pasiplanuoti kada darau kad iki valgymo bent 3 paras pastovėtų,tada
Nepastovejo jisai pas mane ,kelias valandas tiktai kai sutepiau,nes mano smaguriu armija darinejo ir darinejo saldytuvo dureles tikrino ar jau galima valgyt Viskas aisku kur beda.Aciu merginos uz patarimus.Kitas medutis bus su spyna parai
O man kepant torto padus, nelieka nei vieno teslos gabalelio, ir jokiu atraizu. As viena blyna iskocioju, apipjaunu, ir tuos likucius sumaisau su kitu gabaleliu atgnybtu nuo teslos gabalo. Ir t.t. Tesla visad buna minksta, nespeja sukietet
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 04, 18:42)
O man kepant torto padus, nelieka nei vieno teslos gabalelio, ir jokiu atraizu. As viena blyna iskocioju, apipjaunu, ir tuos likucius sumaisau su kitu gabaleliu atgnybtu nuo teslos gabalo. Ir t.t. Tesla visad buna minksta, nespeja sukietet
man trupiniukų labai reikėjo, nes jie man labai pasiteisino ir kitų tortų puošybai, bet kadangi krizė, tai ačiū už patarimą, reikės taip ir padaryti
Noriu kept torta, bet ziuriu neturiu eve margarino.
Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???
Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???
QUOTE(julijajus @ 2009 03 07, 12:52)
Noriu kept torta, bet ziuriu neturiu eve margarino.
Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???
Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti???
sviestą