Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

nesupratau kaip ten deti lakstus viena ant kito ,tai ka visus iskart ir kept deti g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 04, 11:09)
nesupratau kaip ten deti lakstus viena ant kito ,tai ka visus iskart ir kept deti g.gif

ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 04, 12:13)
ne, ne, ne, tik susidėti vien ant kito ant stalo, kad juos beliktų tik kišt orkaitėn viens po kito, nes mergaitės rašo, kad nespėja, atvėsta tešla ir t.t. Tai kad liktų laiko orkaitės stebėjimui, lakštų pjaustymui ir virtuvės tvarkymui, tai ir siūlau va tokį variantą. Pasidarom tešlą, pasdalinam ją į tiek dalių, kiek bus lakštelių ir iš karto visas išsikočiojam. Tada beliks tik kepti ir apipjaustyti 4u.gif

aisku lotuliukas.gif mintis gera nes vaiksto padejeja kuriai kita savaite metukai sukakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2009 03 03, 17:48)
Mergytės noriu paitarti  4u.gif

Iškepiau ir aš meditį, liuks gavosi, 12 lakštų. Iš 6 sutepiau vieną torčiuką, BET man kažkodėl jis sausokas gavosi  unsure.gif 

Ar tuos lakštus reikia preiš tepant kaškuo sulaistyt ar kaip? Kodėl nuogrietinėlės gavosis suasas?

Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi blush2.gif ,pertepiau grietinele.Kaip padaryt kad jis gautusi slapesnis?
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 04, 13:49)
Merginos,kepiau ir as meduti,bet man irgi sausokas gavosi blush2.gif ,pertepiau grietinele.Kaip padaryt kad jis gautusi slapesnis?

gal grietineles daugiau uztept ar ka,nesuprantu kodel gavosi sausas,nes pas mane tik per nakti pastovejo o ryte jau buvo minkstutelis ir slapias g.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš šį skanėsta jau ne karta.Ir galiu drasiai sakyti,kad kuo daugiau parų jis pastovi suteptas tuo skanesnis.Stengiuosi pasiplanuoti kada darau kad iki valgymo bent 3 paras pastovėtų,tada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir aš kiek kepiau,tai sausas niekada nesigavo.O pastovėdavo tik per naktelę ir jau skanaujam.Dedu tik grietinėlės pertepimą,kaip ir priklauso.Na,nebent kiekvienas savaip įsivaizduoja tą šlapumą torto,tuomet manau belieka kitą kartą kelis blynus pertepti tik grietinėle,o kelis pabandyti truputi pašlakstyti sirupu ir pažiūrėti kaip te kas atrodys.
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 03 04, 14:13)
Kepiau ir aš šį skanėsta jau ne karta.Ir galiu drasiai sakyti,kad kuo daugiau parų jis pastovi suteptas tuo skanesnis.Stengiuosi pasiplanuoti kada darau kad iki valgymo bent 3 paras pastovėtų,tada thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nepastovejo jisai pas mane doh.gif ,kelias valandas tiktai kai sutepiau,nes mano smaguriu armija darinejo ir darinejo saldytuvo dureles tikrino ar jau galima valgyt bigsmile.gif Viskas aisku kur beda.Aciu merginos uz patarimus.Kitas medutis bus su spyna parai biggrin.gif
Atsakyti
O man kepant torto padus, nelieka nei vieno teslos gabalelio, ir jokiu atraizu. As viena blyna iskocioju, apipjaunu, ir tuos likucius sumaisau su kitu gabaleliu atgnybtu nuo teslos gabalo. Ir t.t. Tesla visad buna minksta, nespeja sukietet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 04, 18:42)
O man kepant torto padus, nelieka nei vieno teslos gabalelio, ir jokiu atraizu. As viena blyna iskocioju, apipjaunu, ir tuos likucius sumaisau su kitu gabaleliu atgnybtu nuo teslos gabalo. Ir t.t. Tesla visad buna minksta, nespeja sukietet smile.gif

man trupiniukų labai reikėjo, nes jie man labai pasiteisino ir kitų tortų puošybai, bet kadangi krizė, tai ačiū už patarimą, reikės taip ir padaryti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu kept torta, bet ziuriu neturiu eve margarino. verysad.gif

Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2009 03 07, 12:52)
Noriu kept torta, bet ziuriu neturiu eve margarino. verysad.gif

Turiu tik Rama ir paprasta sviesta tai kuri geriau deti??? g.gif

sviestą 4u.gif
Atsakyti