Labai skaniai atrodo
Ir jau koks dailus, tvarkingas
Pavydžiu aš tų antgalių ir konditerinio maišelio, kas jį turi- pati su švirkštu vargstu, baisiai nepatogu krauti ten tą masę, viskas nelygu, bokštelių, kalnelių formų neįmanoma išgauti, tik juostas rantytas... O vis pagailiu pinigų tam maišeliui ir antgalių komplektui..
Bet jaučiu kad ir turint tą maišelį reikia įgudusios rankos kad lygiai, tvarkingai puošti
Neramuole, aš tirpinu cukraus sirupą mikrobangėje- ir dar nei karto nebuvo taip, kad nesigautų man bezė, taip gaminama.
Aš darau viską kaip cipciuko recepte, tik cukrų užverdu mikrobangėj, tai ji man atrodo greičiau ir geriau išgarina vandenį nei verdant ant plytkės. Ir aš dar dėl tingėjimo nededu į šaltą vandenį- man ir taip susiplaka standžiai, ir viskas ok būna
O kokias tu proporcijas imi?- gal kur etyčia apsirinki?- nes aš pradžioj susimaišiusi buvau ir nelabai supratau kokiam kiekiui baltymų ir cukraus tie trys šaukštai vandens skirti. Bet susiprotėjau paskui, kad vienam baltymui 120g cukraus ir tris šaukštus vandens (į tą 120g cukraus pilu). Aš supilu cukrų į mikrobangės indą, supilu į jį vandenį, išmaišau, ir verdu mikrobangėje žiūrėdama per stiklą, kol ima kunkuliuoti, ir visada puikiai gaunasi. O gal tu naudoji kokius nors dažus ar ką papildomo dedi? -nes man balta paprasta bezė gaudavosi visada, kai darydavau pagal cipciuko recepto proporcijas, o vat vos tik sugalvojus įdėti kokių dažų, kavos miltelių ar panašių dalykų, nesigaudavo niekad faktiškai, nes dažai ir dažančios medžiagos ne visos tinka, o man ir su kavos milteliais nesigavo. O balta paprasta visą laiką