Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 23:20)
As tai iskarto barstau, bet jeigu labai skystas gaunas idaras, gal reiktu palaikyti saldytuve.

na skystu aš jo tikrai nepavadinčiau, nes dubenį apvertus, grietinėlė stovi kaip priklijuota jame, bet per naktį žiūriu gražiai susitovėjo, einu apibarstyti ax.gif
Atsakyti
azartas pagavo, sutepiau ką tik likusius lakštus, tik šį kartą su grietine ir želatina, ir sudėjau vakarykštę grietinėlę likusią nuo ano torto, gerai, kad nedėjau 2 pakelių grietinės, nelabai įsivaizduoju, kur Jūs tiek sutepat, bet pagal parašytas normas, jos neturėčiau kur dėti, gal kažką ne taip darau mastau.gif nu gaila fotikas nudvėsęs su visam kaip tyčia, įkelčiau foto pažiūrėt, bet tikrai neplonai aš tarp sluoksnių pritepu g.gif ir viskas skaniai gerai gaunasi, ir su Jūsiškėmis foto palyginus lyg ir storiai tokie pat, bet jau tikrai iš pilnos normos visas gigantas gaunasi, gavosi 2 normalaus dydžio tortai, svert nesvėriau, bet parduotuvėje nebepirksim blush2.gif gaila tik, kad pati negaliu skanauti, kiek norėtųsi blush2.gif blush2.gif blush2.gif nieko, šeimyna laimingesnė bus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau plakta grietinėle irgi pagal cipciuką ax.gif Ir kadangi dar kepiau bandeles, kur dėjosi tik tryniai tai turėjau daaaaug baltymų, o tortas buvo savam vartojimui lotuliukas.gif - tai pažaidžiau su beze ir antgaliais blush2.gif Skanuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 sausio 2009 - 17:03

O cia tai tortas! wub.gif Na atrodo tai - skanumelis essen.gif
Atsakyti
OHO RiMami bigsmile.gif thumbup.gif šaunuolė 4u.gif

aš vi nedrystu bandyt beze doh.gif
Atsakyti
RiMami, ir garzu wub.gif
Atsakyti
RiMami, teisėtai galime vadinti išlaikius egzaminus ir esant gera Cipciuko mokine wub.gif labai gražu mirksiukas.gif na ir be abejo skanu wub.gif mano uošviukas šiandien su šeimyna ragavo maniškio pirmo blyno, tai klausė tikiuosi sakė čia ne paskutinis kartas blush2.gif tik puošti reikia išmokti blush2.gif vakar valgė tetos su grietinėlės pertepimu, o šiandien skanavom su grietine ir banano ten įplakiau, į vieną sluoksnį dėjau aguonų thumbup.gif į kitą rūžavos braškių skonio cukraus pudros thumbup.gif į kitą šokoladinės, nu neišbrokijo nei vieno, tik vat gaila nufotkinti nebuvo su kuo, vis dar mano fotikas reanimuojamas, bet pažadu pasitaisyti, nes dar daaaaauuug mokinsiuos iš Jūsų darbų, šiandien nuo 7 ryto skaičiau visus 50 psl. puošybos menų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš jau kai kur kitur mačiau tongue.gif ax.gif , bet vistiek pasakysiu ......labai gražu....... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=RiMami,2009 01 18, 18:02]
Turėjau iškeptų medaus tortui lakštelių pagal cipciuko receptą - vakar pertepiau plakta grietinėle irgi pagal cipciuką ax.gif Ir kadangi dar kepiau bandeles, kur dėjosi tik tryniai tai turėjau daaaaug baltymų, o tortas buvo savam vartojimui lotuliukas.gif - tai pažaidžiau su beze ir antgaliais blush2.gif Skanuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif

Rimami atrodo super thumbup.gif velnias o man beze antra kart nesigavo verysad.gif ryt vel bandysiu ax.gif vistiek as ismoksiu ja daryt biggrin.gif kadangi kiausiniu uzsipirkau, ir esu labai uzsispyrus, ismoksiu ta beze darymo mena cool.gif
Atsakyti
Išmoksi neramuole , nes turi noro smile.gif , stenkis davirti gerai sirupą ( sunkiai kils burbulai ) , jokiu būdu nepadaugink cukraus ( jei matai , kad kiaušas nėra iš didelių , tada cukraus imk 100-110 g. ) , ir jau pasiryžk ilgam plakimui , tik supilsi sirupą i baltymus ir statyk į bliųdą su šaltu vandeniu , plak toliau .

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif Palygint su kitom tai mano visai kuklutis toks nei gėlių, nieko blush2.gif nes namuose patys niamniojom lotuliukas.gif O beze kremu man labai patiko puošt thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 01 18, 18:52)
o šiandien skanavom su grietine ir banano ten įplakiau, į vieną sluoksnį dėjau aguonų thumbup.gif į kitą rūžavos braškių skonio cukraus pudros thumbup.gif į kitą šokoladinės, nu neišbrokijo nei vieno, tik vat gaila nufotkinti nebuvo su kuo, vis dar mano fotikas reanimuojamas, bet pažadu pasitaisyti

Turėtų būt skanu thumbup.gif su bananu wub.gif sakyk tas sluoksnis su bananu po to nepatamsėja mastau.gif Čia jau pas tave "modifikuotas" medutis gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reanimuok greičiau fotiką - ir vaizdžiai pamatyt norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai skaniai atrodo bigsmile.gif Ir jau koks dailus, tvarkingas thumbup.gif Pavydžiu aš tų antgalių ir konditerinio maišelio, kas jį turi- pati su švirkštu vargstu, baisiai nepatogu krauti ten tą masę, viskas nelygu, bokštelių, kalnelių formų neįmanoma išgauti, tik juostas rantytas... O vis pagailiu pinigų tam maišeliui ir antgalių komplektui..

Bet jaučiu kad ir turint tą maišelį reikia įgudusios rankos kad lygiai, tvarkingai puošti ax.gif

Neramuole, aš tirpinu cukraus sirupą mikrobangėje- ir dar nei karto nebuvo taip, kad nesigautų man bezė, taip gaminama.

Aš darau viską kaip cipciuko recepte, tik cukrų užverdu mikrobangėj, tai ji man atrodo greičiau ir geriau išgarina vandenį nei verdant ant plytkės. Ir aš dar dėl tingėjimo nededu į šaltą vandenį- man ir taip susiplaka standžiai, ir viskas ok būna thumbup.gif

O kokias tu proporcijas imi?- gal kur etyčia apsirinki?- nes aš pradžioj susimaišiusi buvau ir nelabai supratau kokiam kiekiui baltymų ir cukraus tie trys šaukštai vandens skirti. Bet susiprotėjau paskui, kad vienam baltymui 120g cukraus ir tris šaukštus vandens (į tą 120g cukraus pilu). Aš supilu cukrų į mikrobangės indą, supilu į jį vandenį, išmaišau, ir verdu mikrobangėje žiūrėdama per stiklą, kol ima kunkuliuoti, ir visada puikiai gaunasi. O gal tu naudoji kokius nors dažus ar ką papildomo dedi? -nes man balta paprasta bezė gaudavosi visada, kai darydavau pagal cipciuko recepto proporcijas, o vat vos tik sugalvojus įdėti kokių dažų, kavos miltelių ar panašių dalykų, nesigaudavo niekad faktiškai, nes dažai ir dažančios medžiagos ne visos tinka, o man ir su kavos milteliais nesigavo. O balta paprasta visą laiką thumbup.gif
Atsakyti