Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(honeyyy @ 2009 03 01, 16:28)
kaip ir zadeta meducio foto,viduij plakta grietinele su zele gabaliukais tik su papuosimu dar nelebai kas bet nieko ismoksim dar biggrin.gif

user posted image

Labai grazus torciukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2009 03 01, 20:56)
Jau 4 kartus kepiau tortą pagal šį receptą ir nesuprantu kame reikalas,bet man gaunasi 5-6 lakštai ir nė trupučio daugiau doh.gif

O tu nufotkink ir parodyk prapjauta torta ar tiesiog lakstus ax.gif Gal jie labai dideli ar stori, kad tiek mazai gaunasi g.gif
Atsakyti
na va ir mano medutis pagal cipciuka smile.gif skanu ,pigu ,greita thumbup.gif
Atsakyti
irute1984 aciukas blush2.gif

Padima labai grazutis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2009 03 01, 18:08)
aciu uz vertima, bet nemanau, kad cipsiukas nesuprato ka norejau pasakyt. priekabiaujat prie kiekvieno zodzio verysad.gif

Nu kodėl tu taip , nereikia , tu nepyk , bet aš tikrai nežinau , ką reiškia toks žodis unsure.gif ....kiekviename mieste kalba kitaip , ir dar amžius dauk ką reiškia , mano laikai va koki buvo žodžiai ...( ciongas , šūba , kurtkė , petelnė , duhofkė , bonkė , prosas ....ir t.t ) ......turėjai galvoje kampuotą ?? unsure.gif ....va kitą kartą jau žinosiu , ką tas žodis reiškia ......nesipykime gerai
group.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau viena isradima savo. Kadangi cia raso, kad tesla reikia kociot dar silta, o man labai "padeda" 2 metu padejeja, tai taip greit suktis neiseina, tai as ta dar nekociota tesla pasidedu ant radiatoriaus, kad neataustu ir viskas ok gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 01, 21:50)
O tu nufotkink ir parodyk prapjauta torta ar tiesiog lakstus ax.gif  Gal jie labai dideli ar stori, kad tiek mazai gaunasi g.gif

Kitą kartą kai kepsiu,nufotkinsiu.Bet šiaip jie tikrai nestori gaunasi,tokie kaip čia įdėtų tortukų blynai ir apipjaunu pagal tortinės dugną.Ten 26 ar 28 cm skersmens.
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2009 03 02, 15:05)
Kitą kartą kai kepsiu,nufotkinsiu.Bet šiaip jie tikrai nestori gaunasi,tokie kaip čia įdėtų tortukų blynai  ir apipjaunu pagal tortinės dugną.Ten 26 ar 28 cm skersmens.

siaip tai vizualiai nuotraukose visai kitaip gali atrodyti...
pampuskos o va kokios is tikro
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2009 03 02, 12:34)
Dar prisiminiau viena isradima savo. Kadangi cia raso, kad tesla reikia kociot dar silta, o man labai "padeda" 2 metu padejeja, tai taip greit suktis neiseina, tai as ta dar nekociota tesla pasidedu ant radiatoriaus, kad neataustu ir viskas ok gaunas.

bigsmile.gif bigsmile.gif ...o čia tai liuks atradimas , merginos kurios lėtai sukatės , labai geras išradimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Sonvita
....pagal viską , jei tešle lyg guminė ir kočiojant grįžta atgal , joje per daug drėgnų produktu , gal labai dideli kiaušiniai , ar per daug užpili acto ant sodos ....ji tik nuo to gali tampytis , nuo nieko daugiau schmoll.gif , todėl tau tiek mažai išeina lakštelių , tai tikrai labai didelis tortas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 02 kovo 2009 - 22:34
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 02, 23:33)
bigsmile.gif  bigsmile.gif ...o čia tai liuks atradimas , merginos kurios lėtai sukatės , labai geras išradimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Sonvita
....pagal viską , jei tešle lyg guminė ir kočiojant grįžta atgal , joje per  daug drėgnų produktu , gal labai dideli kiaušiniai , ar per daug užpili acto ant sodos ....ji tik nuo to gali tampytis , nuo nieko daugiau  schmoll.gif , todėl tau tiek mažai išeina lakštelių , tai tikrai labai didelis tortas .

orejau ir as paklausti,kiek ir kokio skersmens lakstu turi gautis pagal Jusu receptuka?Man gavosi 6,neskaitant nupjaustytu krastu skersmuo 22cm.tortuko g.gif Man net miltu per daug buvo...Gan kietas gniuzulas gavosi,nors rezultatu galutiniu esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Jetau blink.gif .....30 cm. skersmens 6 lakštai + 6 lakštai po 15 cm......arba po 25 cm. 12 lakštelių ......bet man dar daugiau gaunasi blush2.gif , nes aš apipjaunu nekeptus , suminkau atraižas ir vėl darau lakštelius .....tai nė nežinau kiek jų būna blush2.gif
Atsakyti
išsikepiau ir aš savo pirmuosiu alkštus smile.gif tokie plonyčiai gavosi, jaučiu per ploni bus sad.gif pirmi sunkiai gavosi, o kiti puse bėdos. Iš cipciuko recepto gavosi 6-28cm ir 6-18cm ir nemažai atraižų. Vientelis kol kas dalykas, kuris man neišėjo ir čiut visko nesugadinau, tai kai deginau cukrų. Buvau radusi kažkur, kad jį reikia ištirpdyti ir supilti į masę, ti va supyliau ir kiaušinį biški sutraukė, o blogiausia, kad jis man sulipo į gniūžulą. Tai ką ne taip padariau? Tai jį reikia, gal tik pakepinti? Tai išėmiau tuos kniūžulus ir dadėjau dar paprasto cukraus, iškrapčiau tą sutrauktą kiaušinį. Kai iškepė skonis nesusigadino, norėjau jau mest. Bet surizikavau. Minusas tas dar to torto, kad jau su savo panele viena jau to nebepadaryčiau, gerai, kad vyras namuose buvo, o tai tešlos šiltos jau būčiau nebeiškočiojusi, o ir sudeginus būčiau, tat kitą kart kepsiu viena, na aišku jei šis išviso gausis sad.gif tepsiu po savaitės wink.gif gimtadienio proga, tai nežinau kaip čia dar bus wink.gif
Atsakyti