Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 28, 17:26)
Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude.

Man iskilo toks klausimas kada ruosiant visa tesla reikia pilti miltus? Rasoma kad reikia deti visus produktus isskyrus soda,o paskuı panimina,kad tik nukelus bliuda reikia sudeti miltus,mano gelvele apsisuko...Help merginos!!!  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Miltus deti paskutinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 28, 20:47)
Miltus deti paskutinius  4u.gif

Oi aciu didelis...sudesiu viska o ant galo kai nukelsiu bliuda miltus supilsiu ir minkysiu tesla... 4u.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Tai vat mano mielos mamos.Pirmakart gyvenime kepiau torta. Skonis nuostabut nuostabiausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cool.gif .maniau susimausiu, bet pavyko thumbup.gif tongue.gif . Dabar vaikstau pasikelus zinokit. Sestadieniui kepsiu kita, dukrytes gimdadieniui. Noreciau kertuoto, bet nedaeina man niekaip kaip ta tesla kertuotai iskociot? Nu ir dar puosiau trarareta issikirpus su kakava ir miltais barsciau, o sonus norejau sokoladu aplaistyt, tipo krasteli toki su nuvarvejimais , bet nu sitas reikalas visa puosyba sugadino, nes su svirkstu dariau kaip paspaudziau, kaip pute per visa torta doh.gif , tai vyras ciut nesusimyzo is juoko, o as ciut neapsiblioviau. Nu bet zala vargais negalais atitaisiau su siokiom tokiom aukom, gerai kad tortas buvo skirtas pabandymui, kas dieniam vartojimui. Fotkes neturiu, nes kol fotikas pasikrove tortas isgaravo.
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2009 03 01, 12:15)
Tai vat mano mielos mamos.Pirmakart gyvenime kepiau torta. Skonis nuostabut nuostabiausias  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  cool.gif .maniau susimausiu, bet pavyko thumbup.gif  tongue.gif . Dabar vaikstau pasikelus zinokit. Sestadieniui kepsiu kita, dukrytes gimdadieniui. Noreciau kertuoto, bet nedaeina man niekaip kaip ta tesla kertuotai iskociot? Nu ir dar puosiau trarareta issikirpus su kakava ir miltais barsciau, o sonus norejau sokoladu aplaistyt, tipo krasteli toki su nuvarvejimais , bet nu sitas reikalas visa puosyba sugadino, nes su svirkstu dariau kaip paspaudziau, kaip pute per  visa torta doh.gif , tai vyras ciut nesusimyzo is juoko, o as ciut neapsiblioviau. Nu bet zala vargais negalais atitaisiau su siokiom tokiom aukom, gerai kad tortas buvo skirtas pabandymui, kas dieniam vartojimui. Fotkes neturiu, nes kol fotikas pasikrove tortas isgaravo.

unsure.gif unsure.gif ....kas tai per daiktas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 01, 11:53)
unsure.gif  unsure.gif ....kas tai per daiktas  unsure.gif  unsure.gif

Manau, kad tai kvadratinis arba staciakampis tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ir zadeta meducio foto,viduij plakta grietinele su zele gabaliukais tik su papuosimu dar nelebai kas bet nieko ismoksim dar biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
kepiau ir aš vėl medutį-tik į tešlą pridėjau cinamono,gvazdikėlių o pertepimą dariau pagal rimami su grietinėle,grietine ir želatina.gavosi thumbup.gif ,daug skaniau nei su vien grietinėle smile.gif honeyyy-gražuolis tavo 4u.gif
Atsakyti
aciukas blush2.gif o kur ta pertima as rasti galeciau su zelataina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 01, 14:06)
Manau, kad tai kvadratinis arba staciakampis  tortas mirksiukas.gif

aciu uz vertima, bet nemanau, kad cipsiukas nesuprato ka norejau pasakyt. priekabiaujat prie kiekvieno zodzio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2009 03 01, 18:08)
aciu uz vertima, bet nemanau, kad cipsiukas nesuprato ka norejau pasakyt. priekabiaujat prie kiekvieno zodzio verysad.gif

as pvz pirma kart girdziu toki zodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2009 03 01, 12:15)
Noreciau kertuoto, bet nedaeina man niekaip kaip ta tesla kertuotai iskociot?

Kociok ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus, jei neturi kokio staciakampio ar kvadratinio daikto pagal kuri galetum ispjauti staciakampio forma tai gali issikirpti is kardono tipo sablona. As is pradziu apipjaunu aplink savo forma truputi uzleisdama (mazdaug po 1 cm is visu pusiu). Po to kai iskepa, greitai, kol karstas blynas apipjaunu tiksliai apie savo pasiruosta forma - buna labai visi lygus staciakampiai blynai.

QUOTE(adriu @ 2009 03 01, 17:01)
kepiau ir aš vėl medutį-tik į tešlą pridėjau cinamono,gvazdikėlių o pertepimą dariau pagal rimami su grietinėle,grietine ir želatina.gavosi thumbup.gif ,daug skaniau nei su vien grietinėle smile.gif honeyyy-gražuolis tavo 4u.gif

Dziaugiuosi, kad tau patiko, o kur nuotraukytes, a g.gif

QUOTE(honeyyy @ 2009 03 01, 17:09)
aciukas blush2.gif  o kur ta pertepima as rasti galeciau su zelataina? g.gif

Kremas su grietine+grietinele+zelatina

Atsakyti
Jau 4 kartus kepiau tortą pagal šį receptą ir nesuprantu kame reikalas,bet man gaunasi 5-6 lakštai ir nė trupučio daugiau doh.gif Rodos ir dedu viską kaip parašyta,kiaušai xxl dydžio,bet dviem tortam neišeina man blynų.galvojau gal miltų per mažai įdedu,tai penktadienį turėjau iškepti 2 tortus,tai dėjau miltų daugiau nei anksčiau, bet vistiek turėjau antrą reisą tešlai daryti.Blynus iškočioju tikrai ne storus.Medų dedu naminį,jis toks ne visai skystas,tai pakabinu 3 šaukštus,paskui jį pašildau mikrobangėj ir supilu tada.Taip jo skysto gaunasi daugiau nei 3 šaukštai.Rašyta,kad sodą supilus turi gausiai suputoti,na,man nesuputoja,gal šiek tiek.Nors ją nugesinus su actu stengiuosi kuo greičiau supilti į tešlą.Dar minėta,kad tešla neturi subliukšti,tada ji jau gera kepimui.Šį kartą kai dėjau daugiau miltų,tai man ji traukėsi doh.gif Iškočioju blyną,o kol išsitraukiu jau iškepusį ir atsilaisvinu blieką,tas paruoštas kepimui ir pasitraukia kokiu 1 cm.Ir pats tešlos gabalas kai išminkiau padedu ir susitraukia.Ar čia normalu? Tiesa,tešla kočiojant nelipo visai,o paskutinieji lakštai netgi jau sunkokai kočiojosi,tokia sukietėjusi šiek tiek jautėsi ta tešla.Na,bet nepaisant to tortas superinis thumbup.gif Valgai ir dar valgyt norisi,o kas ragavo irgi išgyrė ax.gif
Atsakyti