Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

na neistveriau ir as to jusu meducio nepameginus,vakar issikepiau blynukus tai sendien liks tik pertept pazadu foto blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo honeyyy: 27 vasario 2009 - 11:40
laukiam foto labai smile.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif uz Pensininko recepta,tai mano tortas kepamas buvo taip: blynai pagal medaus torta,o kremas pagal pensininka ir gaudavosi niam-niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 27, 11:18)
O į " pensininkų" tortą kiaušiniai nesideda?

schmoll.gif ...ne , nesideda , bent jau taip knygoje parašyta .
Atsakyti
Labas rytelis, kadangi pradedančioms mergaitėms iškyla daug klausimų dėl pilnos normos išeigos, tai patrodau ir aš kaip naujokė, kas gaunasi iš vienos normos tešlos pagal Cipciuką, padaryta šįryt per 1 h laiko:
user posted image
gavosi 20 cm skersmens 10 lakštelių, kadangi netaupiai kočiojau, gavau dar ir papuošimų elementų išsispausti su formelėmis, ir iš atraižų kiek matos trupinnukų (blenderiuoti ir sijoti). Visa tešla panaudota iki paskutinio trupinėlio bigsmile.gif
user posted image

apipjaustau iškeptus, šį kartą neperkepiau lakštų, tai mano antras bandymas. Kočiojau 2-3 mm storiu, iškilo galima sakyti dvigubai. Šį kartą neliko pūslių, kur jų buvo, įdūriau dantų krapštuku, šiltus lakštelius paslėgiau medine lentute, tai šį kartą pjūvis bus be nonsensų ax.gif

Gero kepimo, o Cipciukui už pamokas nuoširdus AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
o koki medu deti naturalu ar dirbtini?
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 28, 12:18)
o koki medu deti naturalu ar dirbtini?

kokį nori.Bet cipsiukas deda dirbtinį.Aš ir tokį ir tokį dedu mirksiukas.gif
Atsakyti
o dar klausimas keik tuos laikstus laiko kepti?
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 28, 13:16)
o dar klausimas keik tuos laikstus laiko kepti?
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du

kepti labai trumpai,kai paruduoja tamsiai aukso spalvos-ir trauki.

aš dedu 1 kiaušą,pusei normos mirksiukas.gif
Atsakyti
tas trumpai tai kiek mazdaug 1 min, 2,ar 5 bijau sudegint ir per anksti neisimti blush2.gif
Atsakyti
Tepu medaus torto lakštelius plakta grietinėle, ar neištižs jei pribarstysiu konservuotų persikų arba žele gabaliukų. Ar vistik reiks ir į grietinėlę želatinos?

Atsakyti
Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude.

Man iskilo toks klausimas kada ruosiant visa tesla reikia pilti miltus? Rasoma kad reikia deti visus produktus isskyrus soda,o paskuı panimina,kad tik nukelus bliuda reikia sudeti miltus,mano gelvele apsisuko...Help merginos!!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti