na neistveriau ir as to jusu meducio nepameginus,vakar issikepiau blynukus tai sendien liks tik pertept pazadu foto
laukiam foto labai
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 27, 11:18)
...ne , nesideda , bent jau taip knygoje parašyta .
Labas rytelis, kadangi pradedančioms mergaitėms iškyla daug klausimų dėl pilnos normos išeigos, tai patrodau ir aš kaip naujokė, kas gaunasi iš vienos normos tešlos pagal Cipciuką, padaryta šįryt per 1 h laiko:
gavosi 20 cm skersmens 10 lakštelių, kadangi netaupiai kočiojau, gavau dar ir papuošimų elementų išsispausti su formelėmis, ir iš atraižų kiek matos trupinnukų (blenderiuoti ir sijoti). Visa tešla panaudota iki paskutinio trupinėlio
apipjaustau iškeptus, šį kartą neperkepiau lakštų, tai mano antras bandymas. Kočiojau 2-3 mm storiu, iškilo galima sakyti dvigubai. Šį kartą neliko pūslių, kur jų buvo, įdūriau dantų krapštuku, šiltus lakštelius paslėgiau medine lentute, tai šį kartą pjūvis bus be nonsensų
Gero kepimo, o Cipciukui už pamokas nuoširdus AČIŪ
gavosi 20 cm skersmens 10 lakštelių, kadangi netaupiai kočiojau, gavau dar ir papuošimų elementų išsispausti su formelėmis, ir iš atraižų kiek matos trupinnukų (blenderiuoti ir sijoti). Visa tešla panaudota iki paskutinio trupinėlio
apipjaustau iškeptus, šį kartą neperkepiau lakštų, tai mano antras bandymas. Kočiojau 2-3 mm storiu, iškilo galima sakyti dvigubai. Šį kartą neliko pūslių, kur jų buvo, įdūriau dantų krapštuku, šiltus lakštelius paslėgiau medine lentute, tai šį kartą pjūvis bus be nonsensų
Gero kepimo, o Cipciukui už pamokas nuoširdus AČIŪ
o koki medu deti naturalu ar dirbtini?
QUOTE(padima @ 2009 02 28, 12:18)
o koki medu deti naturalu ar dirbtini?
kokį nori.Bet cipsiukas deda dirbtinį.Aš ir tokį ir tokį dedu
o dar klausimas keik tuos laikstus laiko kepti?
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du
QUOTE(padima @ 2009 02 28, 13:16)
o dar klausimas keik tuos laikstus laiko kepti?
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du
Papildyta:
receptas pagal cipciuka,raso kad trys kiausiniai,darysiu is puses mases as tik va kaip dabar to pusantro kiauso atmatuot ar imt maziukus kiausus du
kepti labai trumpai,kai paruduoja tamsiai aukso spalvos-ir trauki.
aš dedu 1 kiaušą,pusei normos
tas trumpai tai kiek mazdaug 1 min, 2,ar 5 bijau sudegint ir per anksti neisimti
Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude.
Man iskilo toks klausimas kada ruosiant visa tesla reikia pilti miltus? Rasoma kad reikia deti visus produktus isskyrus soda,o paskuı panimina,kad tik nukelus bliuda reikia sudeti miltus,mano gelvele apsisuko...Help merginos!!!
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude.
Man iskilo toks klausimas kada ruosiant visa tesla reikia pilti miltus? Rasoma kad reikia deti visus produktus isskyrus soda,o paskuı panimina,kad tik nukelus bliuda reikia sudeti miltus,mano gelvele apsisuko...Help merginos!!!