QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 19:39)
O aš truputi gal ir paprieštarausiu ......taip , dauk metų
medutis , pensininkas , senolis , bitutė , buvo laikomi tais pačiais tortais , bet aš turiu receptą , kuris vadinasi
pensininkas , į jį ieina kakava ir tikrai kitaip gaminasi , galiu pasakyti , kad tikrai skanus tortas , jeigu , ką domins idėsiu recepta , bet jo skonis visai kitoks nei medučio
Idekite , dar ir pensininko recepta, nes mano drauge ruse meduti vadina siuo pavadinimu, ai net pikta. As pati receptu uzrasus vedu nuo 1988m. turiu kelis meducio receptus, bet jie taip ,ir vadinami , medaus tortas.
Ir dar ,Cipciuk , sakete, kad lakstus meduciui apipjaunate pries kepima , jie jums tokie lygus ir iskepa ? ar tuos nelygumus paslepiate aptepant grietinele
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
>Turejau dar lakstu kuriuo kepiau praeita savaite, vienam tortui apipjoviau jau iskepusius lakstus , o kitam pries kepima , tai situ man net forma issikraipe, na dabar aptepiau grietinele , tai puse bedos
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Pertepima dariau dziovinti vaisiai +grietinele+suris maskarpone +suris panasusi skoniu(tik kaina mazesne) i philadelphia. Kita savaite prisizasejau draugei gimtadienio proga iskepti torta, tai dabar bandau pertepimus ,kuris skanesnis