Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Radau kazkoki pokeliuose "whipped cream" krem santi vadinasi... g.gif Kazin ar tokis tiktu ir tada kiek tu pokeliu man reiketu jeigu ju vienas yra apie 150gr g.gif Siaubas ko tik nepadarysi zmogus,del skanumynu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 17:58)
Radau kazkoki pokeliuose "whipped cream" krem santi vadinasi... g.gif Kazin ar tokis tiktu ir tada kiek tu pokeliu man reiketu jeigu ju vienas yra apie 150gr  g.gif Siaubas ko tik nepadarysi zmogus,del skanumynu  blush2.gif

O kiek reikia pieno i ja pilti? turetu buti parasyta kitoj pusej.
Siaip su jogurtu, jei ji megsti, irgi skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 20:15)
O kiek reikia pieno i ja pilti? turetu buti parasyta kitoj pusej.
Siaip su jogurtu, jei ji megsti, irgi skanu  mirksiukas.gif

Nezinau tiksliai kiek ten pilasi pieno... blush2.gif as tik parduotuvej pamaciau,net nepaziurejau
Atsakyti
Va rodausi ir as savo "pirmagymi" Meduti biggrin.gif Nepuosiau, nes man tradicinis medutis ir graziausias be nieko blush2.gif Nesimes i svecius tai sakiau liepsiu girti net jei ir bus neskanus lotuliukas.gif
dariau du sluoksnius su zele gabaliukais cool.gif
user posted image

Beje trupinukus maliau su tokiu maluneliu, buvo pas mane komplekte su blenderiu, labai smulkus trupinukai gavosi thumbup.gif
user posted image
Uz kadro liko dyyyydele kruva neplautu indu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 21 vasario 2009 - 19:30
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 21, 19:20)
Va rodausi ir as savo "pirmagymi" Meduti  biggrin.gif  Nepuosiau, nes man tradicinis medutis ir graziausias be nieko  blush2.gif  Nesimes i svecius tai sakiau liepsiu girti net jei ir bus neskanus  lotuliukas.gif 
dariau du sluoksnius su zele gabaliukais  cool.gif

drinks_cheers.gif
Grazus, lygus medutis smile.gif Butu idomu ir vidu paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 21, 20:34)
drinks_cheers.gif
Grazus, lygus medutis smile.gif Butu idomu ir vidu paziureti 4u.gif

Paciai irgi knieti paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 19:09)
Nezinau tiksliai kiek ten pilasi pieno... blush2.gif as tik parduotuvej pamaciau,net nepaziurejau

Siaip ji labiau desertams tinka ir papuosimams (ir yra siek tiek sintetine), meduciui reikia dregmes, kad lakstai gerai prasigertu, jei as rinkciausi ir jogurto ir tokios grietineles pakuciuose, daryciau su jogurtu mirksiukas.gif

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 21, 19:20)

Beje trupinukus maliau su tokiu maluneliu, buvo pas mane komplekte su blenderiu, labai smulkus trupinukai gavosi  thumbup.gif

As visada su tokiu malau trupinukus - 15 sekundziu ir jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 20:47)
As visada su tokiu malau trupinukus - 15 sekundziu ir jokiu problemu mirksiukas.gif

Vo tai as TUNDRA KOKIA hihihi.gif Vargstu su mesmale doh.gif Nu dabar zinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 18:58)
Radau kazkoki pokeliuose "whipped cream" krem santi vadinasi... g.gif Kazin ar tokis tiktu ir tada kiek tu pokeliu man reiketu jeigu ju vienas yra apie 150gr  g.gif Siaubas ko tik nepadarysi zmogus,del skanumynu  blush2.gif

Labai tiktu, cia grietinele jau su cukrum ir kitais priedais, reikia ipilti 200ml pieno ir paplakti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 21:46)
Vo tai as TUNDRA KOKIA hihihi.gif Vargstu su mesmale doh.gif  Nu dabar zinosiu lotuliukas.gif

tu tai nors su mesmale, o mes tai su kocelu grusdavom doh.gif doh.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 02 21, 22:18)
tu tai nors su mesmale, o mes tai su kocelu grusdavom doh.gif  doh.gif hihihi.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 21:46)
Vo tai as TUNDRA KOKIA hihihi.gif Vargstu su mesmale doh.gif  Nu dabar zinosiu lotuliukas.gif

Taigi naujausios technikos amziuj gyveni, ja ir naudotis reikia lotuliukas.gif

QUOTE(rasixe @ 2009 02 21, 22:18)
tu tai nors su mesmale, o mes tai su kocelu grusdavom doh.gif  doh.gif hihihi.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Balsu susijuokiau.
Atsakyti