QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 17:58)
Radau kazkoki pokeliuose "whipped cream" krem santi vadinasi... Kazin ar tokis tiktu ir tada kiek tu pokeliu man reiketu jeigu ju vienas yra apie 150gr Siaubas ko tik nepadarysi zmogus,del skanumynu
O kiek reikia pieno i ja pilti? turetu buti parasyta kitoj pusej.
Siaip su jogurtu, jei ji megsti, irgi skanu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 20:15)
O kiek reikia pieno i ja pilti? turetu buti parasyta kitoj pusej.
Nezinau tiksliai kiek ten pilasi pieno... as tik parduotuvej pamaciau,net nepaziurejau
Va rodausi ir as savo "pirmagymi" Meduti Nepuosiau, nes man tradicinis medutis ir graziausias be nieko Nesimes i svecius tai sakiau liepsiu girti net jei ir bus neskanus
dariau du sluoksnius su zele gabaliukais
Beje trupinukus maliau su tokiu maluneliu, buvo pas mane komplekte su blenderiu, labai smulkus trupinukai gavosi
Uz kadro liko dyyyydele kruva neplautu indu
Beje trupinukus maliau su tokiu maluneliu, buvo pas mane komplekte su blenderiu, labai smulkus trupinukai gavosi
Uz kadro liko dyyyydele kruva neplautu indu
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 21, 19:20)
Va rodausi ir as savo "pirmagymi" Meduti Nepuosiau, nes man tradicinis medutis ir graziausias be nieko Nesimes i svecius tai sakiau liepsiu girti net jei ir bus neskanus
Grazus, lygus medutis Butu idomu ir vidu paziureti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 21, 20:34)
Paciai irgi knieti paziureti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 19:09)
Nezinau tiksliai kiek ten pilasi pieno... as tik parduotuvej pamaciau,net nepaziurejau
Siaip ji labiau desertams tinka ir papuosimams (ir yra siek tiek sintetine), meduciui reikia dregmes, kad lakstai gerai prasigertu, jei as rinkciausi ir jogurto ir tokios grietineles pakuciuose, daryciau su jogurtu
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 21, 19:20)
As visada su tokiu malau trupinukus - 15 sekundziu ir jokiu problemu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 20:47)
As visada su tokiu malau trupinukus - 15 sekundziu ir jokiu problemu
Vo tai as TUNDRA KOKIA Vargstu su mesmale Nu dabar zinosiu
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 18:58)
Radau kazkoki pokeliuose "whipped cream" krem santi vadinasi... Kazin ar tokis tiktu ir tada kiek tu pokeliu man reiketu jeigu ju vienas yra apie 150gr Siaubas ko tik nepadarysi zmogus,del skanumynu
Labai tiktu, cia grietinele jau su cukrum ir kitais priedais, reikia ipilti 200ml pieno ir paplakti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 21:46)
tu tai nors su mesmale, o mes tai su kocelu grusdavom
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 21:46)
Taigi naujausios technikos amziuj gyveni, ja ir naudotis reikia
QUOTE(rasixe @ 2009 02 21, 22:18)
tu tai nors su mesmale, o mes tai su kocelu grusdavom
Balsu susijuokiau.