Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

AMOROSA superinis medutis,siandien ir as darysiu.
Atsakyti
Mergytes o kaip zinoti kaip atrodo L dydzio kiausiniai blush2.gif Perku kiausius turguje o ten neraso dydziu biggrin.gif
Reiks turbut i maxe eiti ir pasimatuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 02:22)
įsidėk sodą į kokį gilesnį šaukštą ar samtį, ir užpilk actu, suputoja gausiai gausiai thumbup.gif viskas gausis gerai mirksiukas.gif

Bandysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 22:05)

10 vnt jau stovi savo vietoj  cool.gif  liko TIK 20...

Ech, kokia bus dovanele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 22:05)
zinok nereik... kol sutepiau visus, tai pirmi jau sumirke buvo...
nesakau aciu kolkas...

]

nu paplušėjai iš peties 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(amorosa @ 2009 02 20, 23:45)
Ir vel kepiau meduti wub.gif

Isejo 6 lakstai 27 cm tortukui ,

papuosimas greitas , gryzau velai is darbo , tai laiko nebebuvo kazka daryti . o norejau padaryti sokoladines rozytes. Bet deje  verysad.gif mase turejau pasidariusi kaledoms , bet kaip man tas sokoladas sukietejo tai nieko ir nebedariau , patarete isimti pries darant ir palaikyti kasmbario temperaturoje , bet  doh.gif deje , ir po paros jis lygiai toks pat kietas , na bet tiek to , atisuosiu vaikams ,kad sugrauztu. Papuosimai kas po ranka pakliuvo, savam vartojimui.

[  Pertepimui emiau : plakta grietinele su cukraus pudra ir cirtinos rugstele , suris Philadelphija ir suris maskarpone , pjaustytos braskes .

skaniai atrodo 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 09:22)
įsidėk sodą į kokį gilesnį šaukštą ar samtį, ir užpilk actu, suputoja gausiai gausiai thumbup.gif viskas gausis gerai mirksiukas.gif

aš tai paprasčiausiai, stiklinėje nugesinu sodą
Atsakyti
Na va, kepiau ir aš medutį, tai mano pirmasis tortas, ir manau tikrai ne paskutinis rolleyes.gif Dėkui merginoms už patarimus, o ypač cypciukui už receptą 4u.gif
Namiškiams labai patiko ax.gif sakė dabar jau galėsi kept ir kept rolleyes.gif bet pati manau kad lakštai galėjo but ir plonesni, o pertepimas storesnis.
O kaip jus apibarstote tortuko šonus? nes man kažkaip buvo sunku su jais, trupinau,trupinau, lipdžiau, lipdžiau, kol apkibo doh.gif tortuko nepuošiau, nes kaip pirmam kartui nutariau kad nereikia, įkeliu jo foto

user posted image user posted image
Atsakyti
šaunuolė thumbup.gif nieko, ištobulėsi tuoj thumbup.gif o aš irgi vargau su trupinių puošimu kol nesugalvojau būdo kaip tai padaryti: tortą tepu ant padėkliuko ar lentutės, kai susitepu, leidžiu pastovėti šiek tiek, o paskui viršų per sietelį sijodama apibarstau, kad lygiau būtų, o šonus, tai darau taip - pastumiu tortą nuo stalo, taip, kad padėklo kraštelis būtų ne ant stalo, bet virš indo du trupiniais (jį pasikišu po stalu, kad trupiniai nekristų ant žemės imu sauja trupinius ir priglaudžiu prie torto šono, ir taip vis pasukdama tortą su visu padėklu aplipdau juos, ir apsilipdo gražiai, ir trupinių nepribyra kur nereikia ax.gif o viršutinius turpinius, kad nebūtų bilekaip palaidi, prilyginu arba plačiu peiliu, arba lentute švelniai paspaudžiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 21 vasario 2009 - 15:42
Laba diena 4u.gif
As cia su tokiu klausimu... ax.gif Kaip galima pakeist krema,kuris butu be grietines ar grietineles,nes cia kur as gyvenu tokiu dalyku nera... doh.gif schmoll.gif Yra tik naturalus yogurtas,kuris tikrai neprilygsta nei grietinei nei grietinelei... doh.gif O taip noriu meducio blush2.gif Plius neradau niekur parduotuvei acto paprasto ir paemiau vynuogiu acto,tokio raudono,nes kitokio nebuvo,kazin ar gerai su tokiu bus soda nugesint,nes tikriausiai tereikia tik kokio laselio jo... g.gif Tikiuos atsiras man padesainciu ispresti sia problema smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 16:56)
Laba diena  4u.gif
As cia su tokiu klausimu... ax.gif Kaip galima pakeist krema,kuris butu be grietines ar grietineles,nes cia kur as gyvenu tokiu dalyku nera... doh.gif  schmoll.gif Yra tik naturalus yogurtas,kuris tikrai neprilygsta nei grietinei nei grietinelei... doh.gif O taip noriu meducio  blush2.gif Plius neradau niekur parduotuvei acto paprasto ir paemiau vynuogiu acto,tokio raudono,nes kitokio nebuvo,kazin ar gerai su tokiu bus soda nugesint,nes tikriausiai tereikia tik kokio laselio jo... g.gif Tikiuos atsiras man padesainciu ispresti sia problema smile.gif  4u.gif

del kremo, tai nezinau, o soda, tai bet kokia rugstele gesinti gali... kad ir pvz citrinos sultimis.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 21, 19:00)
del kremo, tai nezinau, o soda, tai bet kokia rugstele gesinti gali... kad ir pvz citrinos sultimis.

Nu vienu problema jau ispresta 4u.gif Dabar reikia laukt gal kas zinos,kaip iveikti ir antraja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 17:03)
Nu vienu problema jau ispresta  4u.gif Dabar reikia laukt gal kas zinos,kaip iveikti ir antraja... blush2.gif

jauciu bandyciau imti jogurta, deciau kokiu vysniu ar ko ten pas jus yra (arba isvis nedeciau), zelatino... ir turtetu buti visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2009 02 21, 16:56)
Laba diena  4u.gif
As cia su tokiu klausimu... ax.gif Kaip galima pakeist krema,kuris butu be grietines ar grietineles,nes cia kur as gyvenu tokiu dalyku nera... doh.gif  schmoll.gif Yra tik naturalus yogurtas,kuris tikrai neprilygsta nei grietinei nei grietinelei... doh.gif O taip noriu meducio  blush2.gif Plius neradau niekur parduotuvei acto paprasto ir paemiau vynuogiu acto,tokio raudono,nes kitokio nebuvo,kazin ar gerai su tokiu bus soda nugesint,nes tikriausiai tereikia tik kokio laselio jo... g.gif Tikiuos atsiras man padesainciu ispresti sia problema smile.gif  4u.gif

As tai nugesinimui naudoju vyno acta.Ir pilu tikrai ne laseli. Paprasto tokio kaip LT kai atvaziavau nebuvo , o dabar jau pripratau prie tokio . Galima dar ir su citrinos sultimis nugesinti. O pertepimui jogurtas manyciau ,kad visai nieko , gal tik zelatino reiktu ideti, nes siaip bus skystas kremas idejus cukraus. Arba jeigu be zelatino , tai manau reiketu sutepti kokioje formoje ,kad neisbegtu, paskui lakstai sudreks ir viskas turetu butu thumbup.gif Na cia mano nuomone , siaip pati nedariau su jogurtu. Bet mano senajame recepte parasyta pertepimui grietine, tai kiek pamenu kai darydavau grietine nuo cukraus suskystedavo , darydavau viska formoje metalineje . `Paskui lakstai susigerdavo. jei desi zelatinos tai dar skysta krema pilk ant blynu formoje , nes jei kremas bus beveik sukietejes gali lakstai nepersigerti , tai tada tortas bus sausas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 21 vasario 2009 - 17:39