paprašysiu,nes jos tortai tai superiniai,viską moka kept tik sveikatos nebeturi. o medutis tai net burnoj tirpsta.skanumėlis.
QUOTE(adriu @ 2009 02 20, 19:45)
siūlyčiau padrekint,kaip fregata rašė
zinok nereik... kol sutepiau visus, tai pirmi jau sumirke buvo...
QUOTE(RiMami @ 2009 02 20, 20:12)
nesakau aciu kolkas...
10 vnt jau stovi savo vietoj liko TIK 20...
Laba, as su sese ir kepem meduti. super gavos, nors iki tol nebuvom jokio torto kepusios. pirma karta gavosi tiesiog idealus - greit nebeliko, antra karta truputeli pertepimo pritruko , tai sausokas gavosi (bet vis tiek seimyna prarijo ). tai man iskilo klausimas, o kokios talpos stiklines turimos omeny Cipuko recepte? mes tik pradedancios (o stikliniu ivairaus turio yra)
Ir vel kepiau meduti
Isejo 6 lakstai 27 cm tortukui ,
papuosimas greitas , gryzau velai is darbo , tai laiko nebebuvo kazka daryti . o norejau padaryti sokoladines rozytes. Bet deje mase turejau pasidariusi kaledoms , bet kaip man tas sokoladas sukietejo tai nieko ir nebedariau , patarete isimti pries darant ir palaikyti kasmbario temperaturoje , bet deje , ir po paros jis lygiai toks pat kietas , na bet tiek to , atisuosiu vaikams ,kad sugrauztu. Papuosimai kas po ranka pakliuvo, savam vartojimui.
Pertepimui emiau : plakta grietinele su cukraus pudra ir cirtinos rugstele , suris Philadelphija ir suris maskarpone , pjaustytos braskes .
labai idomu ar nesipjauna philadelphijos surio surumas be MB sake labai , labai skanus tortas , net kelis kartus per diena kartojo. Gaila pati negaliu ragauti
Isejo 6 lakstai 27 cm tortukui ,
papuosimas greitas , gryzau velai is darbo , tai laiko nebebuvo kazka daryti . o norejau padaryti sokoladines rozytes. Bet deje mase turejau pasidariusi kaledoms , bet kaip man tas sokoladas sukietejo tai nieko ir nebedariau , patarete isimti pries darant ir palaikyti kasmbario temperaturoje , bet deje , ir po paros jis lygiai toks pat kietas , na bet tiek to , atisuosiu vaikams ,kad sugrauztu. Papuosimai kas po ranka pakliuvo, savam vartojimui.
Pertepimui emiau : plakta grietinele su cukraus pudra ir cirtinos rugstele , suris Philadelphija ir suris maskarpone , pjaustytos braskes .
labai idomu ar nesipjauna philadelphijos surio surumas be MB sake labai , labai skanus tortas , net kelis kartus per diena kartojo. Gaila pati negaliu ragauti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 12:39)
einu savo 30 tortų tepti jei nesigaus, tai ryt dar reiks koki torta kepti
Papasakok kiek chebros turi suvalgyti tiek tortų ?
Ir aš darysiu, labai jau skaniai atrodo medučiai
o mane domina diametras mino tortukų, bet už ryžtą ir projektą, tai Tau medalis
amorosa, o jau lakštelių lygumėlis atidirbta rankelė
amorosa, o jau lakštelių lygumėlis atidirbta rankelė
Mergytės, kaip jūs padarot tokius apvalius lakštus ? Prašom nesijuokti iš kvailo klausimo
QUOTE(Taurė @ 2009 02 21, 08:47)
Mergytės, kaip jūs padarot tokius apvalius lakštus ? Prašom nesijuokti iš kvailo klausimo
aš iškočioju apvaliai, o iškepusi apipjaunu užsidėjusi lėkštutę apverstą
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 09:04)
aš iškočioju apvaliai, o iškepusi apipjaunu užsidėjusi lėkštutę apverstą
as irgi taip darau
Reiks ir man bandyti Sodos gyvenime negesinus, įdomu kas čia gausis
QUOTE(Taurė @ 2009 02 21, 09:10)
Reiks ir man bandyti Sodos gyvenime negesinus, įdomu kas čia gausis
įsidėk sodą į kokį gilesnį šaukštą ar samtį, ir užpilk actu, suputoja gausiai gausiai viskas gausis gerai