Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

paprašysiu,nes jos tortai tai superiniai,viską moka kept tik sveikatos nebeturi. verysad.gif o medutis tai net burnoj tirpsta.skanumėlis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 20, 19:45)
siūlyčiau padrekint,kaip fregata rašė mirksiukas.gif

zinok nereik... kol sutepiau visus, tai pirmi jau sumirke buvo...

QUOTE(RiMami @ 2009 02 20, 20:12)
MAMICY, sėkmės pertepinėjant mirksiukas.gif O man va reikia eit paplotėlių kept, o kojos neneša doh.gif

nesakau aciu kolkas...

10 vnt jau stovi savo vietoj cool.gif liko TIK 20...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 20 vasario 2009 - 22:08
Laba, as su sese ir kepem meduti. super gavos, nors iki tol nebuvom jokio torto kepusios. pirma karta gavosi tiesiog idealus - greit nebeliko, antra karta truputeli pertepimo pritruko ax.gif , tai sausokas gavosi (bet vis tiek seimyna prarijo biggrin.gif ). tai man iskilo klausimas, o kokios talpos stiklines turimos omeny Cipuko recepte? mes tik pradedancios (o stikliniu ivairaus turio yra) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 20 vasario 2009 - 22:20
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 23:05)

sauni dovana bus... wub.gif
Atsakyti
Ir vel kepiau meduti wub.gif

Isejo 6 lakstai 27 cm tortukui ,
user posted image

papuosimas greitas , gryzau velai is darbo , tai laiko nebebuvo kazka daryti . o norejau padaryti sokoladines rozytes. Bet deje verysad.gif mase turejau pasidariusi kaledoms , bet kaip man tas sokoladas sukietejo tai nieko ir nebedariau , patarete isimti pries darant ir palaikyti kasmbario temperaturoje , bet doh.gif deje , ir po paros jis lygiai toks pat kietas , na bet tiek to , atisuosiu vaikams ,kad sugrauztu. Papuosimai kas po ranka pakliuvo, savam vartojimui.

user posted image

user posted image

Pertepimui emiau : plakta grietinele su cukraus pudra ir cirtinos rugstele , suris Philadelphija ir suris maskarpone , pjaustytos braskes .

labai idomu ar nesipjauna philadelphijos surio surumas g.gif be MB sake labai , labai skanus tortas , net kelis kartus per diena kartojo. Gaila pati negaliu ragauti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 20 vasario 2009 - 23:46
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 12:39)
einu savo 30 tortų tepti  fear.gif  jei nesigaus, tai ryt dar reiks koki torta kepti  doh.gif

Papasakok kiek chebros turi suvalgyti tiek tortų ? bigsmile.gif

Ir aš darysiu, labai jau skaniai atrodo medučiai wub.gif
Atsakyti
o mane domina diametras mino tortukų, bet už ryžtą ir projektą, tai Tau medalis first.gif

amorosa, o jau lakštelių lygumėlis thumbup.gif atidirbta rankelė thumbup.gif
Atsakyti
Mergytės, kaip jūs padarot tokius apvalius lakštus ? Prašom nesijuokti iš kvailo klausimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 21, 08:47)
Mergytės, kaip jūs padarot tokius apvalius lakštus ? Prašom nesijuokti iš kvailo klausimo  g.gif

aš iškočioju apvaliai, o iškepusi apipjaunu užsidėjusi lėkštutę apverstą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 09:04)
aš iškočioju apvaliai, o iškepusi apipjaunu užsidėjusi lėkštutę apverstą bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi taip darau
Atsakyti
Reiks ir man bandyti g.gif Sodos gyvenime negesinus, įdomu kas čia gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 21, 09:10)
Reiks ir man bandyti  g.gif Sodos gyvenime negesinus, įdomu kas čia gausis  doh.gif

įsidėk sodą į kokį gilesnį šaukštą ar samtį, ir užpilk actu, suputoja gausiai gausiai thumbup.gif viskas gausis gerai mirksiukas.gif
Atsakyti