Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Sati @ 2009 02 19, 22:30)
Tik mano receptukas šiek tiek kitos  ax.gif pagal jį šį tortą gamindavo dar mano mama  wub.gif

Gal gali savo receptuku pasidalint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 19, 22:41)
Gal gali savo receptuku pasidalint blush2.gif

Taip, zinoma mirksiukas.gif
4 kiausiniai , 2 pilni valg.saukstai dirbtino medaus, 1,5 st. cukraus, 160g. sviesto, 2 pilni arbat. sauksteliai sodos(negesintos!) ir 5 stiklines miltu.
Visam siam reikalau as imu 1l. grietines ir 2 stilkines cukraus. Gaminamas kaip ir pirmame puslapyje parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sati: 19 vasario 2009 - 22:56
QUOTE(Sati @ 2009 02 19, 22:56)
Taip, zinoma  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dariau ir aš medutį-bet man jis nepersigėrė net per 2 dienas,toks pokietis ir liko verysad.gif viską dariau pagal instrukciją,nei iš tolo neprimena tetos kepto-ji kepdavo vestuvėm, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 20, 12:37)
dariau ir aš medutį-bet man jis nepersigėrė net per 2 dienas,toks pokietis ir liko verysad.gif viską dariau pagal instrukciją,nei iš tolo neprimena tetos kepto-ji kepdavo vestuvėm, doh.gif

gal miltukų padauginai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 20, 12:37)

Siaip jei skirtingi receptai, skonis vienodas niekaip negali buti. O nepersigere tikriausiai del to, kad per mazai dregmes (kremo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 20, 16:39)
Siaip jei skirtingi receptai, skonis vienodas niekaip negali buti. O nepersigere tikriausiai del to, kad per mazai dregmes (kremo) mirksiukas.gif

Na as galiu papasakot apie savo meduzio kepimo patirti smile.gif (kepiau jau kokius 5 vnt biggrin.gif )

Pirmi 2 irgi gavosi sausoki, nepersigere. Nors lakstus iskocioju plonai plonai, o ir kremo pas mane buna apie 7-9 mm.... Ir nors merginos cia temoj prigrasino jokiu budu nelaistyti lakstu, kitus kartus as juos vos vos sudrekindavau su salta kava arba arbata smile.gif Nu ir zinokit liuks smile.gif Niekas neistizo, lakstai minkstesni, skoniui tikrai nepakenke thumbup.gif
Atsakyti
Turiu 2 tortus ax.gif Pirmą kartą gyvenime blush2.gif
Vienas mažiukas, ragausim šiandien, nes sutepiau vakar, kitas didesnis, įdėjau dar želė ir ragausim rytoj smile.gif Tikiuosi, nebus sausi ir bus skanūs ax.gif

Blogai, kad įlindau į ta temą, o tai dabar vėl ką kepsiu, o kg visi tik į mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 20, 13:40)
gal miltukų padauginai? ax.gif

Nepadauginau schmoll.gif ir nestori tie lakštai gavosi,ir pertepimo nepagailėjau.bet vistiek skonis neprimena to mano vaikystes medučio schmoll.gif kai busiu pas tetą užklausiu kaip ji kepa,nes jos superiniai thumbup.gif thumbup.gif
kepiau rimaMi tortą su maskarpones sūriu-tai gavosi thumbup.gif thumbup.gif ,o šitas šiaipsau-kaip sakant iš bėdos biggrin.gif
nepasisekė unsure.gif
Atsakyti
einu savo 30 tortų tepti fear.gif jei nesigaus, tai ryt dar reiks koki torta kepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 20, 20:39)
einu savo 30 tortų tepti  fear.gif  jei nesigaus, tai ryt dar reiks koki torta kepti  doh.gif

siūlyčiau padrekint,kaip fregata rašė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 02 20, 17:22)
kepiau rimaMi tortą su maskarpones sūriu-tai gavosi thumbup.gif  thumbup.gif ,o šitas šiaipsau-kaip sakant iš bėdos biggrin.gif
nepasisekė unsure.gif

Ačiū už pagyrimus mascarponiniam tortui su bananais ir tikrai pabandyk išprašyt iš tetos receptą blush2.gif su nekantrumu lauksiu mirksiukas.gif Man visada įdomu ką nors naujo išmėgint ax.gif

MAMICY, sėkmės pertepinėjant mirksiukas.gif O man va reikia eit paplotėlių kept, o kojos neneša doh.gif
Atsakyti