Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mazuliux @ 2009 02 17, 15:08)
Sveikutes 4u.gif 
O as sodos kiek kepiau is viso nenugesindavau meduciui rolleyes.gif
Ir puoda dedu tiesiai ant ugnies, o ne ant vandens voneles rolleyes.gif Dabar visai sumaisysiu nepatyrusias meducio kepejas unsure.gif Bet jus taip nedarykit, cia tik mano ismislai  cool.gif

as soda persisjojukartu su miltais...
medu tirpdau puode kartu su sviestu ant ugnies (elektros biggrin.gif )... tada kol išplaku kiaušinius su cukurimi pravėsta ir supilu i kiaušinių plakini, nė karti nesutrauke g.gif

na manau čia kiekvienos reikalas pagal kokį receptą gaminti ax.gif aš pagal jį jau senai kepdavau ir jis man patogesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 17, 14:20)
Šiaip jei dedamas natūralus medus - tai soda tikrai tikrai pati su medumi sureaguoja ir gesinti tikrai nebūtina.

Va, butent, as visada darau su naturaliu medumi rolleyes.gif Gal todel ir iseina man g.gif
Atsakyti
nu užnieštėjo man šiandien rankos medutį namuos iškept. biggrin.gif dariau su želiuko pertepimu,kitus pertepimus razinų dėja.ragausim ryt.
user posted image
Atsakyti
zebra, grazu thumbup.gif
uzsinorejau meducio doh.gif blush2.gif
Atsakyti
zebriukai, nuostabu tiesiog, o papuošimai iš ko??? ax.gif
Atsakyti
kepiau vakar medaus lakstus, bet man tokie jie kieti siandien pasidare, kad nezinau ar sudreks nuo grietineles. dabar zadu tepti ir tiesiog bijau ar nereiks visko i siuksliu deze doh.gif kaip kepdavau savaip, visada gerai iseidavo, o si karta meginau pagal cipciuka. gal negerai padariau, kad naudojau"Ekstra" miltus?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2009 02 17, 19:00)
kepiau vakar medaus lakstus, bet man tokie jie kieti siandien pasidare, kad nezinau ar sudreks nuo grietineles. dabar zadu tepti ir tiesiog bijau ar nereiks visko i siuksliu deze  doh.gif  kaip kepdavau savaip, visada gerai iseidavo, o si karta meginau pagal cipciuka. gal negerai padariau, kad naudojau"Ekstra" miltus?


Jie tokie ir turi gautis, sudreks tikrai!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 17, 18:19)
nu užnieštėjo man šiandien rankos medutį namuos iškept. biggrin.gif

O jau kaip graziai atrodo! bigsmile.gif Butinai idek prapjauta, jei liks ka fotografuoti ax.gif
Lauksiu atsiliepimu kaip ten su tom razinom, ar skanu, nes siaip razinas labai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 20:05)
Jie tokie ir turi gautis, sudreks tikrai!!!  mirksiukas.gif

na, aciu uz padrasinima smile.gif einu darbuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 17:58)
Projektas "30 tortu ir 1 zvakute"
prikepiau tsakant  ax.gif  biggrin.gif  dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
user posted image


MAMICY, turiu pripažinti, kad Tavo idėja mažų mažiausiai geniali thumbup.gif
Anksčiau nesusimąsčiau apie tai, kad Karlsono, kuris gyvena ant stogo, išmintį galima panaudoti taip praktiškai smile.gif

Kadangi įpareigojai pasidalinti pertepimų receptais, galiu pasiūlyti štai ką: į grietinės ar grietinėlės su cukrumi pertepimą įmaišyti 1) citrinos sulčių ir vanilės esencijos; 2) natūralios vanilės (brangu, bet skanu); 3) romo esencijos; 4) galima grietinę maišyti su varške (šiuo atveju reikės ir želatinos); 5) taip pat galima daryti pertepimą iš jogurto (vyšninis ar kt. jogurtas+želatina+pora a.š. vandens želatinai tirpdyti).

Sėkmės ir ištvermės kepant 30 torčiukų. Manau, jubiliatas neapsakomai apsidžiaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krishtole: 17 vasario 2009 - 19:41
QUOTE(Olesta @ 2009 02 17, 18:53)
zebriukai, nuostabu tiesiog, o papuošimai iš ko??? ax.gif

Tai čia iš balto ir juodo šokolado lapeliai,o rožyčių turiu iš seniau prisilipdžius smile.gif

QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 17, 19:09)
O jau kaip graziai atrodo!  bigsmile.gif  Butinai idek prapjauta, jei liks ka fotografuoti  ax.gif
Lauksiu atsiliepimu kaip ten su tom razinom, ar skanu, nes siaip razinas labai megstu  smile.gif

Mes ir labai razinas mėgstam.Įdėsiu ryt prapjautą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2009 02 17, 19:39)
MAMICY, turiu pripažinti, kad Tavo idėja mažų mažiausiai geniali  thumbup.gif
Anksčiau nesusimąsčiau apie tai, kad Karlsono, kuris gyvena ant stogo, išmintį galima panaudoti taip praktiškai smile.gif

Kadangi įpareigojai pasidalinti pertepimų receptais, galiu pasiūlyti štai ką: į grietinės ar grietinėlės su cukrumi pertepimą įmaišyti 1) citrinos sulčių ir vanilės esencijos; 2) natūralios vanilės (brangu, bet skanu); 3) romo esencijos; 4) galima grietinę maišyti su varške (šiuo atveju reikės ir želatinos); 5) taip pat galima daryti pertepimą iš jogurto (vyšninis ar kt. jogurtas+želatina+pora a.š. vandens želatinai tirpdyti).

Sėkmės ir ištvermės kepant 30 torčiukų. Manau, jubiliatas neapsakomai apsidžiaugs smile.gif

aciu...
kad tik uztektu kantrybes... o dar kaip nuvezti reiks... unsure.gif

o paplociai, tai pakankamai ploni. jei netingesiu ryt su kuo nors salia nufotkinsiu wink.gif

beje del tos sodos. man ji net uzgesinta pakankamai jauciasi. o jei pilciau dar putojancia, tai ji dar maziau uzgesinta butu... juk putojimas ir yra jos gesinimas g.gif cia toks mano pamastymas... plius nepastebejau skirtumo tarp to pirmojo karto kai pyliau pusiau neuzgesinta ir tarp kitu, kai pilu jau nuputojusia...

manau kad ne viename "BUTINAI" yra tik yprociai...
Atsakyti