Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

sveikos meduciu megejos essen.gif skaitau cia,ir sakau man reikia pasigaminti meduti.issikepiau paplocius,viskas gavosi ok.tik va kremas biski nesigavo,tiksliau gavosi sviestas doh.gif ot pavepus merga muset per silta buvo...,lekiu vel grietineles pirkti.
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 02 16, 14:43)
sveikos meduciu megejos essen.gif skaitau cia,ir sakau man reikia pasigaminti meduti.issikepiau paplocius,viskas gavosi ok.tik va kremas biski nesigavo,tiksliau gavosi sviestas doh.gif ot pavepus merga muset per silta buvo...,lekiu vel grietineles pirkti.

grietinėlė turi būti gerai atšaldyta, kitaip sviestas 4u.gif
Atsakyti
Tai vat dabar zinosiu,na bet jau medutis suteptas thumbup.gif ,nors kainavo daug nervu...bet manau skonis atpirks visa darba.
Atsakyti
sveikos smile.gif kadangi mano vyras yra medaus torto gerbėjas, nutariau jam jį iškepti smile.gif kepiau pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 16, 17:38)
sveikos smile.gif kadangi mano vyras yra medaus torto gerbėjas, nutariau jam jį iškepti smile.gif kepiau pirmą kartą blush2.gif

Niam thumbup.gif
Atsakyti
Projektas "30 tortu ir 1 zvakute"
prikepiau tsakant ax.gif biggrin.gif dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 18:58)
prikepiau tsakant  ax.gif  biggrin.gif  dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
user posted image

man tai norėtųsi ko nors su grietinėle ax.gif kokį nors kremuką.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 17:58)

blink.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
gali su grietinele ir zele gabaliukais
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2009 02 16, 20:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
gali su grietinele ir zele gabaliukais

i kai kuriuos sluoksniu galima kokios uogienes uztept del spalvos ir ivairumo smile.gif
Atsakyti
nesigasdinkit biggrin.gif paplociai tik puodelio dydžio smile.gif

as galvoju gal dali kokia grietine pertepti? kazi kaip ten skonis butu? ir kazi zelatino reik ar ir taip laikytusi... g.gif

i dali prideti pvz dziovintu slyvu, dziovintu bileko...
Atsakyti
dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...

Oho kokia krūva paplotėlių blink.gif blink.gif blink.gif Išbandyk mano grietininį kremą - aš dabar įsigudrinau į grietininį kremą damaišyti plaktos grietinėlės, puresnis kremas gaunasi wub.gif O paskutiniu metu dar į 1-2 sluoksnius dedu želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėlioju bananų griežinėliais (juos būtinai apšlakstyti citrinos sultimis) - labai skanu ir gaiviau wub.gif Kaip tik kitą savaitę užsiimsiu užsakymu būtent su žele+bananais+grietininis kremas. Tik tokiu kremu pertepus - negalėsi puošt su beze. Bet aš ir šią kliūtį įveikiau - tiesiog nedatepiau kremo iki kraštų, po to visus tarpus kruopščiai aptepiau plakta grietinėle taip "izoliuodama" grietininį kremą su želatina. O tada jau puošiau su beze. Taip padarytas mano tas didelis šimtadienio tortas buvo. Bet čia rizikingas toks būdas, bet man pavyko
Atsakyti

Oho, kokia kruvele blink.gif Jei nesimiegos, reikes paskaiciuot, kiek vienetu lotuliukas.gif
Pertipimai: grietinele, grietine, jogurtas mirksiukas.gif
Atsakyti