sveikos meduciu megejos skaitau cia,ir sakau man reikia pasigaminti meduti.issikepiau paplocius,viskas gavosi ok.tik va kremas biski nesigavo,tiksliau gavosi sviestas ot pavepus merga muset per silta buvo...,lekiu vel grietineles pirkti.
QUOTE(camillla @ 2009 02 16, 14:43)
sveikos meduciu megejos skaitau cia,ir sakau man reikia pasigaminti meduti.issikepiau paplocius,viskas gavosi ok.tik va kremas biski nesigavo,tiksliau gavosi sviestas ot pavepus merga muset per silta buvo...,lekiu vel grietineles pirkti.
grietinėlė turi būti gerai atšaldyta, kitaip sviestas
Tai vat dabar zinosiu,na bet jau medutis suteptas ,nors kainavo daug nervu...bet manau skonis atpirks visa darba.
sveikos kadangi mano vyras yra medaus torto gerbėjas, nutariau jam jį iškepti kepiau pirmą kartą
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 16, 17:38)
sveikos kadangi mano vyras yra medaus torto gerbėjas, nutariau jam jį iškepti kepiau pirmą kartą
Niam
Projektas "30 tortu ir 1 zvakute"
prikepiau tsakant dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
prikepiau tsakant dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 18:58)
man tai norėtųsi ko nors su grietinėle kokį nors kremuką.
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 16, 17:58)
gali su grietinele ir zele gabaliukais
QUOTE(rasixe @ 2009 02 16, 20:16)
i kai kuriuos sluoksniu galima kokios uogienes uztept del spalvos ir ivairumo
nesigasdinkit paplociai tik puodelio dydžio
as galvoju gal dali kokia grietine pertepti? kazi kaip ten skonis butu? ir kazi zelatino reik ar ir taip laikytusi...
i dali prideti pvz dziovintu slyvu, dziovintu bileko...
as galvoju gal dali kokia grietine pertepti? kazi kaip ten skonis butu? ir kazi zelatino reik ar ir taip laikytusi...
i dali prideti pvz dziovintu slyvu, dziovintu bileko...
dabar greit visos klokit kokius tik sugalvojat meducio pertepimus...
Oho kokia krūva paplotėlių Išbandyk mano grietininį kremą - aš dabar įsigudrinau į grietininį kremą damaišyti plaktos grietinėlės, puresnis kremas gaunasi O paskutiniu metu dar į 1-2 sluoksnius dedu želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėlioju bananų griežinėliais (juos būtinai apšlakstyti citrinos sultimis) - labai skanu ir gaiviau Kaip tik kitą savaitę užsiimsiu užsakymu būtent su žele+bananais+grietininis kremas. Tik tokiu kremu pertepus - negalėsi puošt su beze. Bet aš ir šią kliūtį įveikiau - tiesiog nedatepiau kremo iki kraštų, po to visus tarpus kruopščiai aptepiau plakta grietinėle taip "izoliuodama" grietininį kremą su želatina. O tada jau puošiau su beze. Taip padarytas mano tas didelis šimtadienio tortas buvo. Bet čia rizikingas toks būdas, bet man pavyko
Oho, kokia kruvele Jei nesimiegos, reikes paskaiciuot, kiek vienetu
Pertipimai: grietinele, grietine, jogurtas