Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 14:41)
Oi ne  schmoll.gif , ji tikrai ne tokia , ji minkšta , visai nebyranti ,gal kiaušiniai pas tave buvi maži ??, nes toks jausmas , kad trūko drėgmės g.gif ( šlapių produktų ).

M dydžio kiaušiniai. Nu pabandysiu kada nusipirkti kitokius miltus. Beje, medų dėjau dirbtinį. Ir sodą laiku įdėsiu blush2.gif Jei vis tiek nepavyks, daugiau nebandysiu smile.gif
Atsakyti
nevykit Dievo į medį mergaitės, turi pavykti, o Ekstra miltai tikrai netinka šitam gaminiui ir meduoliukams taip pat, jau išbandyta, skirtumas didžiulis 4u.gif
Atsakyti
As bandziau ir su EXTRA miltais, man gaunasi taip pat kaip ir su Karaliskais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 15 vasario 2009 - 15:31
QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 12:57)
Geriau aš nusipirksiu tortą parduotuvėj schmoll.gif

Nesinervink tik console.gif
Nori, as tau meduti iskepsiu (tik kai man orkaite sutvarkys blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 15, 15:34)
Nesinervink tik  console.gif
Nori, as tau meduti iskepsiu (tik kai man orkaite sutvarkys blush2.gif )

Noriu ax.gif O aš šalia stovėsiu ir žiūrėsiu (mokysiuos) lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Cipciukui už kantrybę taip išsamiai aprašyti medaus torto ir kitų skanumynų gamybos procesus bei už geranoriškumą dalintis savo talentu smile.gif
(Per Kalėdas kepiau meduolius pagal Jūsų receptą – išėjo paaasakiškai skanūs.)
Šią savaitę ruošiuosi kepti medaus tortą. Esu kepusi medaus tortų ir pastebėjau, kad jie daug skanesni praėjus dviem trim dienų nuo iškepimo. Klausimas: kaip manot, kiek galima laikyti medaus tortą, kad jis „paskanėtų“, tačiau nesugestų ir nepasentų?
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2009 02 15, 16:59)
Ačiū Cipciukui už kantrybę taip išsamiai aprašyti medaus torto ir kitų skanumynų gamybos procesus bei už geranoriškumą dalintis savo talentu smile.gif
Šią savaitę ruošiuosi kepti medaus tortą. Esu kepusi medaus tortų ir pastebėjau, kad jie daug skanesni praėjus dviem trim dienų nuo iškepimo. Klausimas: kaip manot, kiek galima laikyti medaus tortą, kad jis „paskanėtų“, tačiau nesugestų ir nepasentų?

Man uztenka 2 dienu, kad jis visas "prinoktu" lotuliukas.gif Nemanau, jog ilgiau laikant butu skaniau... O laikyti ji saldytuve turbut galima iki grietineles galiojimo pabaigos, manyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 15:11)
M dydžio kiaušiniai. Nu pabandysiu kada nusipirkti kitokius miltus. Beje, medų dėjau dirbtinį. Ir sodą laiku įdėsiu blush2.gif Jei vis tiek nepavyks, daugiau nebandysiu  smile.gif

Aš naudoju L ir XL ....... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Krishtole @ 2009 02 15, 15:59)

Oooooo...šitas šaunuolis kuo ilgiau stovi tuo skanesnis , kiek jis išstovėti gali g.gif , sunku ir pasakyti , nes gi suvalgome mes jį per dieną tongue.gif .....manau kaip ir povilas , maždaug tiek kiek galioja grietinėlė ( 5 dienas tikrai ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 vasario 2009 - 17:12
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 17:00)
Aš naudoju X ir XL ....... ax.gif

Aš mačius tik L, M, S g.gif
Atsakyti
Pardon jau pataisiau blush2.gif blush2.gif L ir XL ......DIDELI IR SUPER DIDELI
Atsakyti
O kepimo milteliai tikrai netinka? blush2.gif Tingiu i parduotuve eiti rolleyes.gif bet jei butinai reikia, teks eiti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 15, 17:35)
O kepimo milteliai tikrai netinka?  blush2.gif  Tingiu i parduotuve eiti  rolleyes.gif  bet jei butinai reikia, teks eiti  wink.gif

Na esu jų dėjusi , tas pats kas tau buvo - nėra namie sodos doh.gif ....tik dėk dvigubai daugiau , ir dar viena šaukštuką užmesk , nes laaaaaaaabai sunkiai iškelia schmoll.gif
Atsakyti