QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 15:11)
M dydžio kiaušiniai. Nu pabandysiu kada nusipirkti kitokius miltus. Beje, medų dėjau dirbtinį. Ir sodą laiku įdėsiu
Jei vis tiek nepavyks, daugiau nebandysiu
Aš naudoju L ir XL .......
Papildyta:
QUOTE(Krishtole @ 2009 02 15, 15:59)
Ačiū Cipciukui už kantrybę taip išsamiai aprašyti medaus torto ir kitų skanumynų gamybos procesus bei už geranoriškumą dalintis savo talentu
(Per Kalėdas kepiau meduolius pagal Jūsų receptą išėjo paaasakiškai skanūs.)
Šią savaitę ruošiuosi kepti medaus tortą. Esu kepusi medaus tortų ir pastebėjau, kad jie daug skanesni praėjus dviem trim dienų nuo iškepimo. Klausimas: kaip manot, kiek galima laikyti medaus tortą, kad jis paskanėtų, tačiau nesugestų ir nepasentų?
Oooooo...šitas šaunuolis kuo ilgiau stovi tuo skanesnis , kiek jis išstovėti gali
, sunku ir pasakyti , nes gi suvalgome mes jį per dieną
.....manau kaip ir povilas , maždaug tiek kiek galioja grietinėlė ( 5 dienas tikrai ) .