Man soda neputoja Nors tešla jau karšta, bet gal nepakankamai?? Įdėjau trupinuką sodos pažiūrėti, ar jau putos, bet neputoja tuoj viską sugadinsiu
Papildyta:
Pusė blogos pradžios - bloga pabaiga bus Niekas nesuputojo man nu gėda net rašyti Dabar soda jaučiasi
QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 12:41)
Man soda neputoja Nors tešla jau karšta, bet gal nepakankamai?? Įdėjau trupinuką sodos pažiūrėti, ar jau putos, bet neputoja tuoj viską sugadinsiu
Papildyta:
Pusė blogos pradžios - bloga pabaiga bus Niekas nesuputojo man nu gėda net rašyti Dabar soda jaučiasi
Papildyta:
O tu ją nugesinai su actu?
QUOTE(pirasa @ 2009 02 15, 12:50)
O tu ją nugesinai su actu?
Taip.
Geriau aš nusipirksiu tortą parduotuvėj
Bandžiau kočioti, tai kad nesikočioja, o jei noriu plonai, tai iš karto trupinėja. Miltų nepadauginau, nes ne kieta tešla.
Einu sausainiu prikepsiu
QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 12:57)
Taip.
Bandžiau kočioti, tai kad nesikočioja, o jei noriu plonai, tai iš karto trupinėja. Miltų nepadauginau, nes ne kieta tešla.
Einu sausainiu prikepsiu
Einu sausainiu prikepsiu
peršasi dvi išvados: ne tokios rūšies miltai, jų per daug tikrai įdėta, kaip plonai bekočiotum, tešla šita netrupa ir nepakankamai iškaitinta tešla, nes tik supylus nugesintą sodą, tešla gausiai suputoja...
Iš vienos normos dar kartą rašau išėjo 2 tortai 24 cm (su apdaila) po 5 ir 6 lakštus
QUOTE(Olesta @ 2009 02 15, 12:00)
ir dar man klausimas, kokius miltus dėjai?????
Miltai tai paprasti , gyvenu ne LT , tai tuos pacius miltus naudoju ir koldunams ir visur kur ju reikia , reiks kita karta paieskoti kokiu pagerintu
gal ir ploni tie lakstai gaunasi , bet kad paziurejus i cipciuko meduti kazkodel lakstai atrodo storoki
o maniskiai tokie kaip sausainis
QUOTE(amorosa @ 2009 02 15, 14:16)
Miltai tai paprasti , gyvenu ne LT , tai tuos pacius miltus naudoju ir koldunams ir visur kur ju reikia , reiks kita karta paieskoti kokiu pagerintu
gal ir ploni tie lakstai gaunasi , bet kad paziurejus i cipciuko meduti kazkodel lakstai atrodo storoki
]1 tema
]1 tema
Tai jie ir turi gautis plonumo kaip sausainis, kai sutepsi torta jie isbrinks ir storesni pasidarys...
QUOTE(Olesta @ 2009 02 15, 13:04)
peršasi dvi išvados: ne tokios rūšies miltai, jų per daug tikrai įdėta, kaip plonai bekočiotum, tešla šita netrupa ir nepakankamai iškaitinta tešla, nes tik supylus nugesintą sodą, tešla gausiai suputoja...
Iš vienos normos dar kartą rašau išėjo 2 tortai 24 cm (su apdaila) po 5 ir 6 lakštus
Miltai Malsena extra, dėjau 3 stilines, tešla prie rankų kibo, ne per kieta. Išvada: neįkaitinau tešlos Esu pikta, ne tas žodis ir su MB susipykau jau
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 13:19)
Tai jie ir turi gautis plonumo kaip sausainis, kai sutepsi torta jie isbrinks ir storesni pasidarys...
na bet ,kad vis tiek iki tiek neisispucia
Atrodo lyg butu nelabai plonai iskocioti
QUOTE(amorosa @ 2009 02 15, 14:23)
na bet ,kad vis tiek iki tiek neisispucia
Issipucia issipucia... Eik tepk grietinele ir pati nustebsi, jie bus minksti ir purus
QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 11:23)
dar klausimas Rašo, kad "I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus,"
Tai miltų su visais produktais nedėti, vėliau?
Tai miltų su visais produktais nedėti, vėliau?
....taigi tu tuos visus produktus jau sudėjei į bliūdą ir juos kaitini , liko tik soda ir miltai , kai juos sudėsi neliks nieko ....tai kokius dar tu nori dėti produktus , nesupratau ....
-----------------------------------------------------------
Miltai tinka KARALIŠKI , ir visi su skaičiais 405 D , ekstra miltai nera damalti , jie truputi rupūs , aš jų nenaudoju
Soda : .....užpili ant jos actą ir į tešlą reikia pilti , kol ji dar putoje šaukšte , o ne tada kai nustojo tai daryti , todėl ir nepakiale jums tešlos
Mano foto tik taip atrodo , jie sausainio storio , šitas tortukas labai nedidelis apipjautas pagal desertinę lėkštutę ....o sumirkes jis bus minkštas ir lakšteliai truputi pastorės .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 13:40)
....taigi tu tuos visus produktus jau sudėjei į bliūdą ir juos kaitini , liko tik soda ir miltai , kai juos sudėsi neliks nieko ....tai kokius dar tu nori dėti produktus , nesupratau ....
Miltai tinka KARALIŠKI , ir visi su skaičiais 405 D , ekstra miltai nera damalti , jie truputi rupūs , aš jų nenaudoju
Soda : .....užpili ant jos actą ir į tešlą reikia pilti , kol ji dar putoje šaukšte , o ne tada kai nustojo tai daryti , todėl ir nepakiale jums tešlos
Mano foto tik taip atrodo , jie sausainio storio , šitas tortukas labai nedidelis apipjautas pagal desertinę lėkštutę ....o sumirkes jis bus minkštas ir lakšteliai truputi pastorės .
Na, aš tik pasitikslinau, nes pirmam sakiny parašyta, kad visus produktus, o paskutiniam, kad gale miltus... nu ne esmė
Aišku, sodą aš ne taip dėjau bet šiaip kai pabandžiau sausainių iškepti, tai jie išsipūtė. Būtų ir lakštai išsipūtę, tik kad nesikočiojo niekaip. Panaši tešla būna kaip kepi imbierinius sausainius, tokia kaip smėlis.