Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(jurgav.. @ 2009 02 10, 21:23)
patarkit, kokį medučio įdarą galima pagamint, jog nebūtų riebus, pvz iš jogurto, gal su žele?? g.gif

Aš sakyčiau, kad pamėgink kremą iš šio recepto. Man laaaabai skanus šis kremas gavosi, tikrai neperriebus schmoll.gif ir tikrai sėkmingai galėtum pabandyt medutį pertept bent jau skanu tai tikrai turėtų būt wub.gif ten mano buvo dėta 600 ml jogurto ir 400 ml riebios grietinėlės biggrin.gif (į ten išvardintus vaisius, kuriuos dėjau nekreipk dėmesio mirksiukas.gif ) beeeeet... neseniai dariau pora tortukų, kur į medučio pora sluoksnių dėjau želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėliojau bananų griežinėliais apšlakstytais citrinos sultimis - man laaaabai skanu, gaivesnis truputį skonis wub.gif (dar du sluoksniai buvo tik kremo be priedų). Jei kartais sugalvotum dėt želės gabaliukų - sunkoka juos būna aptepti kremu (aš tepu visad kai kremas būna bepradedantis stingti), todėl sumasčiau aptepti sekančio blyno apačią kremu ir uždėti ant to sluoksnio su želiukais.
Atsakyti
Pas mani vakar vyko manufaktura lotuliukas.gif Iskepiau 28 meducio lakstus smile.gif Bus 4 torciukai per ateinancias 2 savaites cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 02 10, 21:32)
Laba diena,

pagaliau ir aš iškepiau Medutį pagal Cipciuko receptą. Gavosi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  skanus tortas. Visi, kas valgė, labai gyrė.
Labai ačiū, Cipciuk, už receptuką. Jūsų kepiniai yra tikri šedevrai thumbup.gif

is ko tos gelytes padarytos ir kaip? Noreciau ir as pabandyt... blush2.gif Labai graziai atrodo... wub.gif
Atsakyti
is ko tos gelytes padarytos ir kaip? Noreciau ir as pabandyt... blush2.gif Labai graziai atrodo... wub.gif
[/quote]

Gelytes padarytos is obuoliu. Receptas ir darymo eiga aprasyta cia: http://forum.sibmama...2586004#2586004.

P. S. Sios rozytes ne tik graziai atrodo, jos dar ir skanios. Mano sveciai suvalge ne tik torta, bet ir papuosima biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų.Vakar išsikepiau 9 lakštus.Tad šiandien reikia sutepti.Turiu kaimiška grietine apie litra.Tai galvoju ar užteks ir kiek cukraus dėti?
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 02 11, 14:21)
Jungiuosi prie jūsų.Vakar išsikepiau 9 lakštus.Tad šiandien reikia sutepti.Turiu kaimiška grietine apie litra.Tai galvoju ar užteks ir kiek cukraus dėti?

užteks sočiai, cukraus pagal skonį mirksiukas.gif dėk, plak ir ragauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 11, 17:28)
užteks sočiai, cukraus pagal skonį mirksiukas.gif dėk, plak ir ragauk mirksiukas.gif

labai ačiū,nuraminot ax.gif tik pradedanti tai nelabai gaudausi,
Atsakyti
Sveikos, na ir grazus jusu meduciai thumbup.gif As turiu kelis kvailus klausimus blush2.gif Tai va truputi nesupratau, kai pasidarai is teslos lakstus, tai juos reikia kisti vienus i orkaite ir kepti? Ar jau perteptus? Ir kiek laiko kepti? Nelabai supratau, ka reiskia tik ideti ir iskart isimti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 02 12, 23:19)
Sveikos, na ir grazus jusu meduciai thumbup.gif As turiu kelis kvailus klausimus blush2.gif Tai va truputi nesupratau, kai pasidarai is teslos lakstus, tai juos reikia kisti vienus i orkaite ir kepti? Ar jau perteptus? Ir kiek laiko kepti? Nelabai supratau, ka reiskia tik ideti ir iskart isimti biggrin.gif blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ......tu ką , turbut juokauji , perteptus , su kremu , kišti į orkaitę blink.gif blink.gif .....iškočioji lakštus ir juos kepi , kai atšala , pertepi , juos kremu ......aš apakus blink.gif blink.gif
Atsakyti
ir aišku ne visus iš karto, po vieną reikia kepti, vienas kepa 2-4 minutes priklausomai nuo orkaitės, nesudeginkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 23:31)
blink.gif  blink.gif  blink.gif ......tu ką , turbut juokauji , perteptus , su kremu , kišti į orkaitę  blink.gif  blink.gif .....iškočioji lakštus ir juos kepi , kai atšala , pertepi , juos kremu ......aš apakus  blink.gif  blink.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 08:54)
ir aišku ne visus iš karto, po vieną reikia kepti, vienas kepa 2-4 minutes priklausomai nuo orkaitės, nesudeginkit 4u.gif

Aciu labai blush2.gif As dar tik pradedancioji namu seimininke, todel dar nelabai ir gaudausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 02 13, 11:50)
Aciu labai blush2.gif As dar tik pradedancioji namu seimininke, todel dar nelabai ir gaudausi doh.gif

Nieko , nepergyvenk , viską išmoksi friends.gif....graugai padės , klausk jei kas neaišku , ....bet vistiek , nu sugalvok tu man perteptą tortą kišti kepti į orkaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kepsiu ax.gif Pirmą kartą, gyvenime nieko nekepiau blush2.gif Bet kai visas temas tiesiog praryjau, tai kaip galima nebandyti? smile.gif

O kaip sodą nugesinti reikia? blush2.gif
Atsakyti