QUOTE(jurgav.. @ 2009 02 10, 21:23)
patarkit, kokį medučio įdarą galima pagamint, jog nebūtų riebus, pvz iš jogurto, gal su žele??
Aš sakyčiau, kad pamėgink kremą iš šio recepto. Man laaaabai skanus šis kremas gavosi, tikrai neperriebus ir tikrai sėkmingai galėtum pabandyt medutį pertept bent jau skanu tai tikrai turėtų būt ten mano buvo dėta 600 ml jogurto ir 400 ml riebios grietinėlės (į ten išvardintus vaisius, kuriuos dėjau nekreipk dėmesio ) beeeeet... neseniai dariau pora tortukų, kur į medučio pora sluoksnių dėjau želės gabaliukų ir dar vieną sluoksnį apdėliojau bananų griežinėliais apšlakstytais citrinos sultimis - man laaaabai skanu, gaivesnis truputį skonis (dar du sluoksniai buvo tik kremo be priedų). Jei kartais sugalvotum dėt želės gabaliukų - sunkoka juos būna aptepti kremu (aš tepu visad kai kremas būna bepradedantis stingti), todėl sumasčiau aptepti sekančio blyno apačią kremu ir uždėti ant to sluoksnio su želiukais.